Timeline SW
BBY i ABY
Slažem se, '77, '80 i '83 je bio hit i wow od filma .Pogotovo sredisnja tri nastavka.
Za mene su knjige i ova serija neuporedive. Kome se svidja, neka gleda slobodno. Nemam nista protiv.A šta kao u knjigama nemaš dosta toga da se pljuje? I knjige su debelo precenjene, i ako gledamo kvalitet serije vs kvalitet knjiga su tu negde, "gledljivo" tj "čitljivo za uzrast tinejdžera".
Serija naravno kao i svaka druga ovih dana forsira "diverzitet" i jeste većina promena u seriji lošija i glup*vija ali nije baš univerzalno uvek tako.
I taj trend da se od izvornog materijala koristi manje-više samo ime / "brend" nažalost nije ništa novo.
Idealan recept za put u propast - nema veze što je grozno i što ne znamo, dali smo do sada brdo para i idemo ovako kako smo krenuli do kraja da skrckamo još brdo para ni za šta...Ne bi se slozio, iako sam razocaran prekidu WoT glumci neki su bili bas loshi, za RoP se to ne moze reci, obe imaju problem sa pricom i kako je prenose, stim sto se nadam da RoP moze biti bolji a isto sam se i nadao za WoT
u RoP je ulozeno brdo para, placena licenca mozda najskuplja do sad.... ne moze se to tek tako okoncati
Mislim da je zato meni serija i super (dobro za mene) - nikad nisam bio Star Wars fan. Za mene je to zuti robot, kanta robot, i neka ekipa oko njihPa sve serije su gledljive ali ne donose ama bas nista novo u star wars univerzumu osim Andor-a....
Za Povratak Dzedaja (1983) sam cekao u dugackom redu maltene do Doma sindikata da kupim kartu u Kozari. Eh to su bila vremena.Slažem se, '77, '80 i '83 je bio hit i wow od filma .
A ovo sad, em gleda iz fotelje em nalazi maneZa Povratak Dzedaja (1983) sam cekao u dugackom redu maltene do Doma sindikata da kupim kartu u Kozari. Eh to su bila vremena.
Ali da ne idem u off posto su serije u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari