Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Krenaula 4 sezona Love, Death & Robots, prva epizoda se zove Can't Stop

Meni prva asocijacija na RHCP kad ono stvarno RHCP u epizodi :ROFLMAO:

Baš prijatno izenađavanje što bi rekao Šojić.
Da, i ja sinoć počeo gledati...na istom su nivou...
poslije te prve epizode sam šaltao po YouTube-u, tražio sve koncertne izvedbe Can't Stop :ROFLMAO:

SEAL Team završen konačno.

Užasna poslednja sezona, vidi se i oseti se da su je izvukli na mišiće i to jedva, da je baš došlo do zamora materijala, ponestalo ideja i sl.

Završili su je kako treba što se mene tiče, ne mogu da kažem da mi neće faliti ali već poslednje dve sezone to nije to tako da pravi trenutak za rastanak.

Escape at Dannemora​

Zanimljiva serija, odgledah prve tri epizode. Izgleda da Ben Stiler ne može bez Patriše Arket. Svakako, dobra glumačka ekipa.

Pa ima dosta dugo kako sam je gledao. Meni se dopala.
Sad kakav je tvoj ukus ne znam, daleko je bolja od "netflix" tipa serija :)
Za Patrišu da nisam tada pročitao da igra, pitanje da li bi je prepoznao.

Sa ovom malom Bella Ramsey stvarno nesto nije u redu, kakvi su ovo izrazi lica na stranu kako izgleda. Njene glumačke sposobnosti su čista nula, mislim da posle Last of Us više nikad nigde neće glumiti.
Kako se ono malo gotivno dete iz Game of Thrones pretvorila u ovo nikad mi nece biti jasno.
Ne vidim kako ce snimiti treću sezonu posle ovog debakla, uz Ring of Powa ostaće upamćena kao najgora serija i casting ikada.
Sad shvatam da je Walking Dead uz sve svoje gluposti i neverovatno glupe filler epizode bio bukvalno remek delo naspram Last of Us.

@encarta ^ rađena po istinitim događajima
Utoliko bolje. Obično ako je nešto rađeno po istinitom događaju je lošije ocenjeno na imdb, ali upravo činjenica da se nešto što se desilo ekranizovalo mu daje na težini, nema tu puno prostora za raznorazne izmišljotine.
BTW Patrišu gotivim , što se kaže, od tinejdzerskih dana

MobLand sa svakom novom epizodom dodatno potvrđuje da je to trosatni film razvučen na 10 epizoda.

Andor sezona 2
Prva polovina "za bacanje", jedva sam pregurao 6 epizoda. 2 episoda treba da se digitalno uništi, da se izbaci iz sezone 2 i da sezona ima 11 epizoda. Ne vidim nikakav smisao te epizode sem besmislenog upunjavanja vremena.
Druga polovina je OK, posebno rasplet.
Nisam mogao da pretpostavim da Cassian ima dete. Ne vidim poentu ali ajde.

The handmaids tale - poslednja sezona
Poslednja sezona GoT je izazvala prilican bes, ali kakva god da je ipak je za oskara, zlatnu palmu, pulicera, nobelovu nagradu..cega god da se setite u odnosu na ovo smece i vredjanje svakog vida inteligencije i ukusa. Nemam reci koliko je ovo lose, odvratno, uvredljivo, glupo...

Onda mogu samo da zahvalim Elizabet Mos zbog toga što me je svojom pojavom odvratila od gledanja serije.

Svejedno, svi imamo nekog glumca/glumicu sa kojim u nekoj od uloga jednostavno ne možemo da gledamo film/seriju - e kad su glumice u pitanju Mosova je jedan od mojih favorita.

Svejedno, svi imamo nekog glumca/glumicu sa kojim u nekoj od uloga jednostavno ne možemo da gledamo film/seriju - e kad su glumice u pitanju Mosova je jedan od mojih favorita.
Meni se ona zgadila bas u toku gledanja Handmaid's Tale. Odgledacu i tu poslednju sezonu na misice, kakva god da je, samo da je zavrsim i da joj vidim ledja.

Meni još u Mad Men.
Ne znam u kom bi to univerzumu nju pipnuo bilo ko pored žive Alison Brie (i Christina Hendricks i January Jones) 😂

Poslednja izmena:
Mislim da me je Yvonne najvise i odrzala u seriji 😅

Nego, zaboravih da iskomentarisem.

Ne secam se da li sam spomenuo da sam zapoceo gledanje The Wire, ali nedavno zavrsih i drugu sezonu (gledam sezonu po sezonu sa pauzama izmedju).
Uglavnom, druga sezona mi je losija od prve, doduse ni sa prvom nisam pao bas u nesvest. Svakako se vidi kvalitet serije, ali sam na osnovu komentara mozda ocekivao jos vise nego sto sam dobio. Mislim da sam negde procitao da su naredne sezone najbolje, pa ajde i to da vidimo. Doduse, sad mi se narokalo brdo novih sezona serija koje pratim, pa cu prvo to zavrsiti pre nego sto nastavim.

Slično je i kod mene misljenje, na kraju mi je to sve nekako bilo na istom nivou, kroz svaku sezonu obrade neku tematiku pa te to mozda nesto zainteresuje. Ovako "stilski" sem te druge sezone i dokova ovo ostalo je copy-paste.

Meni i nisu bile najbolje. Po sećanju, mrzi me da tražim ovde šta sam pisao, prva i treća su mi najbolje bile, druga mi je bila kritična za odgledati do kraja dok mi je četvrta bila ok, ali peta na mišiće izgurana.

Mozda sam procitao bas za trecu ili za trecu i cetvrtu, ali posto se ne secam tacno, samo sam rekao naredne.

Nazad
Vrh Dno