Prva epizoda 4 sezone samoJa ne znam ni sta je to ali ako mi mozes reci u kojoj epizodi je RHCP? tnx
Tj. samo u prvoj?
Da, i ja sinoć počeo gledati...na istom su nivou...Krenaula 4 sezona Love, Death & Robots, prva epizoda se zove Can't Stop
Meni prva asocijacija na RHCP kad ono stvarno RHCP u epizodi
Baš prijatno izenađavanje što bi rekao Šojić.
Meni je bila ok.Valja li čemu? A da je neko celu pogledao
Dobra je, mislim da je Patriša dobila Golden Globe za ulogu u njoj.Valja li čemu? A da je neko celu pogledao
Utoliko bolje. Obično ako je nešto rađeno po istinitom događaju je lošije ocenjeno na imdb, ali upravo činjenica da se nešto što se desilo ekranizovalo mu daje na težini, nema tu puno prostora za raznorazne izmišljotine.@encarta ^ rađena po istinitim događajima
Meni se ona zgadila bas u toku gledanja Handmaid's Tale. Odgledacu i tu poslednju sezonu na misice, kakva god da je, samo da je zavrsim i da joj vidim ledja.Svejedno, svi imamo nekog glumca/glumicu sa kojim u nekoj od uloga jednostavno ne možemo da gledamo film/seriju - e kad su glumice u pitanju Mosova je jedan od mojih favorita.
Ljubim joj sliku svaki dan što mi se smučila svojom pojavom na vreme da sam Sluškinju prekinuo na drugoj sezoni. Žao mi samo bilo zbog Yvonne Strahovski.Onda mogu samo da zahvalim Elizabet Mos zbog toga što me je svojom pojavom odvratila od gledanja serije.
Da, dobar je, kao što neko reče već, film od 3 sata iseckan u serijuMobland kida 9/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari