Iii 500, koja rezolucija i podešavanja?
1280x960 kao i 90 posto igraca.ali 7800x3d je prevara od procesora koliko je dobar!
Pa kad igraš sub FullHD na low pretpostavljam, naravno da ti je CPU bottleneck. Ne znam koliko ljudi igra na tim malim rezolucijama, ja igram native oduvek.1280x960 kao i 90 posto igraca.ali 7800x3d je prevara od procesora koliko je dobar!
Primetan broj ljudi, cak znam samo jednu dve od 20ak osoba sa kojima igram da igraju native.Pa kad igraš sub FullHD na low pretpostavljam, naravno da ti je CPU bottleneck. Ne znam koliko ljudi igra na tim malim rezolucijama, ja igram native oduvek.
U Steam-u properties , launch options napisi -autoconfig . Trebalo bi da proradi .sta raditi...prebacio sam grafu na drugi pc..sa starim drajverom normalno uso unutra..promjenim rezoluciju i onu opciju performance core, restartujem i onda jednostavno sipak..odradio ddu, novi drajver, opet isto..u pozadini cujem zvuk cs..
Pogledajte prilog 489094
Kakva je situacija sa community mapama i serverima za CS2?
Na CS:GO ih je bilo dosta, i dosta sam na njima igrao jer su mi mape bile zanimljivije od nekolicine zvaničnih mapa.
Kako mi se čini, CS2 se igra gotovo isključivo na Valve serverima i broj mapa je izuzetno ograničen.
Free for all deathmatch mi je takođe žešći smor, mnogo sam više voleo team deathmatch sa cs:go.
vratio sam gpu ponovo na drugi komp i sve ok..sutra probam sa autoconfig..U Steam-u properties , launch options napisi -autoconfig . Trebalo bi da proradi .
Našao sam gde su serveri, ali mi se čini da su u januaru gotovo svi ti naši comunity serveri bili prazni. Baš sam sada za praznik odigrao nekoliko partija. Nadao sam se da ću negde pronaći i novi Cache ali nisam nigde našao da se igra.Kasno odgovaram no čini(lo) ti se. Imaš i CS2 community servere. Opciju za igranje na istim sam označio strelicom jer nije jasno uočljiva.
radi..hvala..U Steam-u properties , launch options napisi -autoconfig . Trebalo bi da proradi .
Pozdrav ljudi, zanima me da li je cs2 igriv na sledecoj Pc konfiguraciji :
Ram: 16 gb
Cpu : ryzen 3 3200 g
Gpu: rx570 4gb
Da li bih mozda mogao na low spec da izvucem nekih 100 - 120 fps
imate li neki savet sta bih mogao da uradim da povecam fps softverski unapred hvala 😁
Sve je to tačno... ali za to treba x3d procesor, za ove sirotinjske varijante koje nemaju 3d keš to je od 120 do ~350 zavisno od generacije (možda i više na 9000 seriji)...Pff...bez 500 fps nista..
I to da se sroza ionako nikakva grafika jer ne zelite da vam kill pokvari dobro renderovan dim recimo ili neka biljka.
Da znas da za 2600k nije limit 140fps... pricam za low ( jer se cs 2 igra generalno u low )Ako nekom znači i matori Sandy i7 2600k na 4200 tera oko 140 fps bez problema (5v5)... tako da svaki iole normalan procesor tera ok za amatersku igru, za 200+ tu već treba Zen3 ili noviji Intel....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari