Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

U mts ni da mi daju dozivotno sve za dz. Korisnicka podrska 0,jacina signala 0,brzina interneta 0,dizanje cene pretplate kad i kako im se digne... A i necu da finansiram cacije. UO mi istice u avgustu pa cemo videti da li ce ponuditi nesto. Ako ne,tu je Yettel (koji je gori od A1 ali ***).
Vidis isto mislim za A1 najgora mreza u Srbiji ali druga tema da ne smaram sad o kvalitetu/nekvalitetu A1 mreze.
A sto se zice tih cacija e za to me zabole, gledam sebe i svoj dzep a mts mi je najjeftinije i ima sve sto mi treba lepo skockano 1Gbit net sa Soko max tarifom i sve zive televizije za 3500 din, gde ima to?

A gde to ima da te firma tuzi nakon sto dugovi zastare (10 godina),da nemaju nikakav dokaz o tome,ugovor su bacili... I da im sud veruje na rec i presudi u njihovu korist? Partiska firma,partiski sud. Mts je najgora firma u Srbiji,sto se tice neta,moba,tva i fiksnog telefona. A1 koristim 10 godina i nikada nikakav problem nisam ima. Brzina neta odlicna zvuk kristalno cist i sve neo za 1350 din. Nadam se da ce mi u avgustu ponuditi neo super sa 50% popusta jer ne bih voleo da odem u Yettel.

Kad se samo setim pakla sa MTS-om i njihovim postpejdom. Ne prođe 3 meseca da ne zaračunaju neku neosnovanu naknadu i natovare je na račun. Pa svaki put prigovor koji se na kraju reši osnovano. Neka, hvala.

@Koky
Super, ja slicno iskustvo (a i ne samo ja) sam imao sa A1, progledao sam odkad sam u Mtsu, a bio sam ja i cela moja porodica i zena i dalje ja i zena imamo aktuelne brojeve sa 060 koje smo davno preneli iz Vipa, keva, pokojni cale, ja, zena tada devojka i brat nikome nije odgovarao Vip jer je katastrofa bio od usluge, do kvaliteta mreze, net u raspadu, ne cuje se nista ma raspad i to sve ne pricamo o Lebanu(nemam nista protiv tog grada ili bilo kog nego kao reper napisa) vec o Beogradu tj Novom Beogradu, Bezanijskoj kosi(dok sam ziveo sa mojima(roditeljima i bratom), to se nastavlja i kad sam kupio svoj stan na Zvezdari takodje zena i ja katastrofa sa mrezom plus svakodnevnom rutom NBG-Zvezdara autoputem gde idem svakodnevno kolima na posao i sa posla, a i zena raspad tamo gde radi.
Uglavnom progledasmo kad predjosmo na Mts po celoj Srbiji top mreza net svugde preko 200Mbps ali nebitno.
Jefino burazer ostao godinama kod njih al on je tvrdoglav pa i kad nije u pravu nece da popusti cak i ako je ocigledno.
Kome super radi top, ja nazalost ili na srecu imam suprotno iskustvo i veruj mi da ni dz da mi daju ne bih presao na A1, imam privatni Đts sa 060 brojem i sluzbeni Yettel isto ok mreza gde god po Evropi i EU isao Mts i Yettel sve vrh.
Isto i buraz kaze za A1 al kazem tvrdoglav je i kad bas nije dobro on tvrdi da je dobro jer voli da kontrira, ali realnost je ipak da je Mts u svemu bolji za mene bar od A1.
Al postujem i tvoje iskustvo koje je koliko vidim dijametralno od mog.
Nego nebitno je to za temu rasirili smo(ja se izvinjavam) temu, udjoh samo da vam javim sta je brat pre koji dan dobio za ponudu da znate sta mozete da ocekujete da ce vam informacija koristiti da dobijete istu akciju.
Pozdrav👋

^
Zasto bi se poredilia usluga VIPa od pre x godina sa sadasnjom mts uslugom i to se uzimalo kao dokaz da je odredjeni provajder bolji..? Krećem se dosta po Beogradu i A1 signal je na vecini mesta odlican. Postoje naravno izuzeci gde mreža padne na 2G, ali su takve situacije jako retke i obicno su u pitanju veoma zabacena mesta. Svako ko ima iole moderan 4G telefon i aktiviranu VoLTE uslugu, ne bi trebalo da ima bilo kakvih problema sa signalom i pozivima.. Da li mts generalno ima bolji signal, verovatno, ali nemamo svi vremena da citamo njihov sajt svaki dan i cekamo novo povecanje cena, a potom jurimo i svadjamo se po poslovnicama da bi se oni smilovali i dozvolili raskid..

Poslednja izmena:
od 2020 sam u vip/a1 prvo na online tarifa/ponesi net sa dodacima za minute posle od 2022 na mocnoj tarifi sa drugim brojem i trenutno na neo neo sa 50%, net u mom gradu je topcina, obicno kad bi dosao u bg net bi bio dobar oko beo shoppinga uciteljskog trga republike i centra, generalno iskustva sa a1 je iskreno veoma zadovoljavajuce, imam sluzbeni broj od mtsa jos od kad sam bio dete (posto mi otac radi u kargo imam u mts taj isti sluzbeni broj kao on i njegove kolege) iskreno nije ni nesto bog zna sta ali po meni mts je cist uzas po pitanju korisnika posto dosta cesto su ne transparentni i cesto vole da se pilicare i da zezaju korisnike, hvala bogu nemam nekog velikog iskustva posto mi je broj tu samo da bi me moji dobili jer je on net free za njih, ne sporim tome da mts ima najbolju pokrivenost ali brzinu neta po meni a1 ima vecu, mts iskreno ne volim vecinski zato sto je drzavni operater i nemam neku volju da dodajem/podrzavam ovu gamad rezimsku i njihovu masineriju, ako vec zele da se istaknu i da budu kao sto treba (za narod kao drzavni operater) trebaju da poboljsaju dosta na polju korisnicke podrske i da SMANJE cene da budu PRISTUPACNI za SVE, dok se stanje ne promeni ostajem u a1 osim ako mi ne ponude nesto nenormalno skoro za dz iz mtsa, da ne daljim vise jer je i ovo previse, mts najbolja pokrivenost, moze se osloniti na njih, a1 sasvim solidan operater bez zamerki, yettel brzina neta uzas i tackasta pokrivenost.

Prebačen sa postpaida na prepaid dan pred kraj obračunskog perioda, trebalo je da to urade večeras ali izgleda ogromna potrošnja besplatnog interneta u romingu ih je navela da to urade pre.
Pri prebacivanju nikakva dodela besplatnog plana i ako sam odmah dopunio kredit.
Prosto me oduševe ovo strane kompanije iz EU kako se lako prilagode tržištu i ne poštuju ništa što bi u matičnim zemljama morali da poštuju kao "crveno slovo".
Sad ću da se zezam malo (da pišem Ratel-u) i da tražim prebacivanje broja u MTS/Yettel da vidim kako to menjanje statusa sa pretplatama utiče na korisnički staž u mreži kada mi ne budu dozvolili.

Onaj paket što je imao 400GB, ne sećam se kako se zvao, prebačen na ovaj novi 100/10Mbps, Huawei B535-232. Zadržao 25% popusta i sada mi je nešto ispod 1.500 dinara račun.
Radi savršeno!
Eto, a meni ne daju da zadržim popust

Srećom pa mesečno iskoristim 300-350gb max pa me više i ne zanima toliko prelazak...

Ja trecu nedelju ne mogu da primam SMS na A1 karticu, ne mogu da koristim Visa karticu da vratim kod, mogu da izgubim pristup emailu, van pameti sta su uradili. Zamenjena kartica, premestana u 3 razlicita telefona, ne prima SMS.

Au, pa oni izgleda imaju opšti problem sa SMS-om na novim karticama. Skorije su isti problem masovno prijavljivali oni koji su prešli u A1 na pripejd, možete videti detalje na odgovarajućoj temi (poslednje tri stranice). Tu je, doduše, povezano sa aktivacijom VoLTE-a, pri čemu budu onemogućeni i dolazni pozivi (to nije novost), ali pozive tehnička služba uspeva da osposobi po prigovoru, dok poruke ostaju neaktivne.

Kad se u A1 obnavlja internet potrošnja? Konkretno 26.4. sam prešao u A1 na Neo Super ali mi je i dalje dostupan saobraćaj koji sam tad dobio, tj. još nije obnovljen.

Proverih sad. Obračunski period je 01.05.-31.05. Dakle kalendarski mesec, a ovih 5 dana u aprilu od potpisivanja ugovora (26.04.-30.04.) su uračunali u to,dakle nije 01.05. resetovano nego samo nastavljeno, ali su uredno naplatili za april :D

valjda su im o.p. 1. 5. 9. 15. 20. 25. u mesecu tako nesto je bilo

IMG-0875.jpg

Je l ovo može da se deaktivira nakon 3 meseca?

Nazad
Vrh Dno