@Koky
Super, ja slicno iskustvo (a i ne samo ja) sam imao sa A1, progledao sam odkad sam u Mtsu, a bio sam ja i cela moja porodica i zena i dalje ja i zena imamo aktuelne brojeve sa 060 koje smo davno preneli iz Vipa, keva, pokojni cale, ja, zena tada devojka i brat nikome nije odgovarao Vip jer je katastrofa bio od usluge, do kvaliteta mreze, net u raspadu, ne cuje se nista ma raspad i to sve ne pricamo o Lebanu(nemam nista protiv tog grada ili bilo kog nego kao reper napisa) vec o Beogradu tj Novom Beogradu, Bezanijskoj kosi(dok sam ziveo sa mojima(roditeljima i bratom), to se nastavlja i kad sam kupio svoj stan na Zvezdari takodje zena i ja katastrofa sa mrezom plus svakodnevnom rutom NBG-Zvezdara autoputem gde idem svakodnevno kolima na posao i sa posla, a i zena raspad tamo gde radi.
Uglavnom progledasmo kad predjosmo na Mts po celoj Srbiji top mreza net svugde preko 200Mbps ali nebitno.
Jefino burazer ostao godinama kod njih al on je tvrdoglav pa i kad nije u pravu nece da popusti cak i ako je ocigledno.
Kome super radi top, ja nazalost ili na srecu imam suprotno iskustvo i veruj mi da ni dz da mi daju ne bih presao na A1, imam privatni Đts sa 060 brojem i sluzbeni Yettel isto ok mreza gde god po Evropi i EU isao Mts i Yettel sve vrh.
Isto i buraz kaze za A1 al kazem tvrdoglav je i kad bas nije dobro on tvrdi da je dobro jer voli da kontrira, ali realnost je ipak da je Mts u svemu bolji za mene bar od A1.
Al postujem i tvoje iskustvo koje je koliko vidim dijametralno od mog.
Nego nebitno je to za temu rasirili smo(ja se izvinjavam) temu, udjoh samo da vam javim sta je brat pre koji dan dobio za ponudu da znate sta mozete da ocekujete da ce vam informacija koristiti da dobijete istu akciju.
Pozdrav👋