Šta je novo?

LG Televizori

Koliko je stalak? Baš me interesuje.

Za sada još uvek niko kod nas nema G5, gledam baš da li da uzimam G4 ili da čekam G5. Baš sam u nedoumici, pogotovo što G5 nema DTS podršku, a baš zbog iste mi se i menja ovaj trenutni Samsung TV.
Stalak je 149 eura isti model ko za g4...
Greota g seriju na stalak. Taj tv je namennen da se stavi na zid
Kupio sam stalak...da imam I tu mogucnost, a na zid ce mozda I ici Ako mi se ovo ne svidi, mogu kako ocu...

Taman prelomih da može G4 55 u spavaću sobu (zbog ultra slim profila na zidu) i iskoče mi odnekud dole navedeni thread-ovi.
Ajd' banding da zanemarimo pošto će se ipak gledati sa ~2.5m razdaljine, ali ove prijavljene glavobolje i mučnine prilikom gledanja mi se ne sviđaju nikako.
Nisam video da je ovde pominjano, relativno redovno pratim i ovu temu pa čisto pitanje za vlasnike C4/G4 modela da li su imali opisane simptome?

https://www.avsforum.com/threads/wo...dithering-in-dark-content-megathread.3307461/

Taman prelomih da može G4 55 u spavaću sobu (zbog ultra slim profila na zidu) i iskoče mi odnekud dole navedeni thread-ovi.
Ajd' banding da zanemarimo pošto će se ipak gledati sa ~2.5m razdaljine, ali ove prijavljene glavobolje i mučnine prilikom gledanja mi se ne sviđaju nikako.
Nisam video da je ovde pominjano, relativno redovno pratim i ovu temu pa čisto pitanje za vlasnike C4/G4 modela da li su imali opisane simptome?

https://www.avsforum.com/threads/wo...dithering-in-dark-content-megathread.3307461/

G4 55 inca kod mene bas, nikakve mucnine niti treperenja. Mada u realnom svetu sta cemo gledati u 144hz :D
Gledam Prime recimo u UHD i HDR i slika je prelepa, nikakvo treperenje, mucnice, bolovi u ocima. Gluposti...

I ja koristim C4 55", ništa od toga nisam primetio i ja mislim da su gluposti. Kupi i uživaj, sigurno je da nećeš da se razočaraš.

Zavisi od verzije koju kupis, uglavnom skuplji je sa postoljem OLED55G43LS.
Jeftiniji je sa zidnim nosacem OLED55G42LW.
Obrati paznju na zadnje slovo u imenu modela.
Ja pitao ove prodavce sa KP, oni nemaju pojma da li ide nosac uz taj model LW. I u Gigatronu s pitao prodavca, ali ni on nije znao da mi da siguran odgovor

Ja pitao ove prodavce sa KP, oni nemaju pojma da li ide nosac uz taj model LW. I u Gigatronu s pitao prodavca, ali ni on nije znao da mi da siguran odgovor
Ja sam uzeo bas taj OLED55G42LW i dobio nosac koji nisam koristio. Stavio sam ga na tilt nosac, fabricki nema tu opciju, ide ravno uz zid.

Nisam razumeo kako si montirao tv. Na nosac koji si dobio uz njega ili na neki drugi? Zasto?
🤣 Na drugi, taj sto ide uz njega, fabricki, moze da drzi televizor samo skroz ravno uz zid, kao sliku.
Ja sam stavio moj na nosac koji ima tilt ka dole, blago zakrivljen ka dole, jer je tv podignut na visinu od oko 170cm

Drugari Tatatatirci, pomoć tj. mišljenje. Uzeo bih Oled65C41LA ali sad ostaje pitanje gde. Da li se iplati miran san i 5god garancije za 30k dinara. Cene kod komsija je nekih 160K a kod nas je 190K. Da li bi ste išli na domaću kupovinu i 5god garancije za 30K više?

Drugari Tatatatirci, pomoć tj. mišljenje. Uzeo bih Oled65C41LA ali sad ostaje pitanje gde. Da li se iplati miran san i 5god garancije za 30k dinara. Cene kod komsija je nekih 160K a kod nas je 190K. Da li bi ste išli na domaću kupovinu i 5god garancije za 30K više?
Imaš u Dr Techo prodavnici u Beo shoping centru za 174990din sa 5 godina garancije a može na 6 rata na Intesine kartice Inače na sajtu ne stoji ta cena nego 189990. Za 15000 razlike se ne bih razmišljao ako je garancija 5 godina. Ne bi trebalo da se išta desi ni ovima iz komšiluka ali opet...

Tačno je. Lično iskustvo :)

^

Prilozi

• IMG_2174.png
    IMG_2174.png
    161.7 KB · Pregleda: 60
Otvaram iz Irske bez problema.

Sad u inat ne bih kupio. Iako imam par prijatelja tamo da iscimam, zbog ovakvih stvari necu. 77 bi mi bila malo veca, 65ica mi je sweet spot.

Repeat after me - ne postoji preveliki TV ili
sise

Nema 42", zanimala me cena. 48" je 800 EUR.

Kakva su iskustva sa artifaktom koji navodno imaju svi lg oled televizori. Naime rec je odredjenim paternima kada se preklapaju pa ostavljaju trag vertikalno ili horizontalno. Citam na stranim forumima navodno tvrde da svaki LG oled ima na odredjenom paternu taj problem "crosstalk" ali rekoh da proevrima sa vama koji imate oled tv. Inace i na novim G5-icama je primecen isti problem. Primer dole:

Od C6 OLED-a, pa na ovamo svaki model sam gledao prilicno broj dana, nikad nisam video to.

Treba mi pomoć.Kako da povežem soundbar sa tv-om preko optičkog kabla?Probao sam onu opciju ali jednostavno neće,i dalje ide zvuk preko TV-a.Kako to da podesim?

U podesavanjima za zvuk, nije plug and play.

Treba mi pomoć.Kako da povežem soundbar sa tv-om preko optičkog kabla?Probao sam onu opciju ali jednostavno neće,i dalje ide zvuk preko TV-a.Kako to da podesim?
Koju opciju? Treba da izaberes "Optical out" ili kako se vec tacno pise u audio podesavanjima..

Vrh Dno