mlsradic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2020
- Poena
- 85
Ja sam imao lepo iskustvo sa As RikenIz mog ličnog iskustva ne preporučujem Riken AS. Ozbiljan krš od gume. Ako se baš "mora" kupiti , bolje zimska Vintera nego As
Ja sam imao lepo iskustvo sa As RikenIz mog ličnog iskustva ne preporučujem Riken AS. Ozbiljan krš od gume. Ako se baš "mora" kupiti , bolje zimska Vintera nego As
Tesko djubre od guma.Iz mog ličnog iskustva ne preporučujem Riken AS. Ozbiljan krš od gume. Ako se baš "mora" kupiti , bolje zimska Vintera nego As
Hankook Ventus Prime 4Moze preporuka sta uzeti dimenzije 205 55 r16, imam u ponudi Tigat Taurus, Matador Hectorra 5,Lassa Revola
vidim da dosta njih nisu zadovoljni sa Lassom da brzo pucaju i da se listaju, sta uzeti u tom nekom nizem rangu
Ja sam imao lepo iskustvo sa Lassom, ne znam da li su menjali smešu pa je postala lošija.Moze preporuka sta uzeti dimenzije 205 55 r16, imam u ponudi Tigat Taurus, Matador Hectorra 5,Lassa Revola
vidim da dosta njih nisu zadovoljni sa Lassom da brzo pucaju i da se listaju, sta uzeti u tom nekom nizem rangu
Forumasi ovde pljuju sve sto je jeftino i razbacuju se novcem, a masa ljudi vozi i gore gume od Tigra pa su zadovoljni... Ako vozis normalno, bez ikakvih problema ce ti sve gume vrsiti posao i bices zadovoljan.Moze preporuka sta uzeti dimenzije 205 55 r16, imam u ponudi Tigat Taurus, Matador Hectorra 5,Lassa Revola
Koliko vidim, Firestone Roadhawk 2 su samo malo skuplje od Tigar/Riken krša (kineski krš da ne spominjem), mada su i te Firestone lošije od nekog proseka srednje klase, posebno na mokrom asfaltu. A i pitanje je koji im je DOT, čim koštaju toliko.Ovde ne treba gledati šta je skupo već šta je bezbedno a ako neko želi da uštedi kupujući najjeftinije nauštrb lične bezbednosti - srećan mu izbor...
Pa zato sto su me ovde ljudi uplasili kako sve te jeftine varijante su go k….🤣a inace sam duduk za automobile pa reko aj da poslusam,ja ne znam gde su ti ljudi sa foruma posto gde god se okrenem sve kineske gume😂Ladno neko kopirao moj komentar na ta iskustva...
Ne znam sto bi nekog bilo sramota da stavi budget gume na novije vozilo, stavite u skladu sa svojim budzetom i stilom voznje i sa onim sto smatrate da je pravi izbor za vas u datom trenutku... mislim da samo kod nas ljudi zagledaju ko kakve gume vozi...
imao sam barum,dobra guma.Prvo da se zahvalim svima na odgovorima i savetima ali koliko sam skontao bolje dodati po 1000 din vise po gumi pa uzeti ovako nesto?
Firestone roadhawk, Barum, Kleber, Sava, Nexen.... Sta uzeti od ovih na spisku?
Imam letnje Hankook, zadovoljan sam.Prvo da se zahvalim svima na odgovorima i savetima ali koliko sam skontao bolje dodati po 1000 din vise po gumi pa uzeti ovako nesto?
Problem je što 2-3 najveće online prodavnice nemaju baš veliki izbor trenutno, najpopularnije gume (one koje su ok a nisu preskupe) su uglavnom nestale sa lagera.Prvo da se zahvalim svima na odgovorima i savetima ali koliko sam skontao bolje dodati po 1000 din vise po gumi pa uzeti ovako nesto?
Ovim redom:Prvo da se zahvalim svima na odgovorima i savetima ali koliko sam skontao bolje dodati po 1000 din vise po gumi pa uzeti ovako nesto?
Nista nije ko HankookImam letnje Hankook, zadovoljan sam.
Imao sam godinama Barum Bravuris 3HM 255/35 R19 bile odlične gumePrvo da se zahvalim svima na odgovorima i savetima ali koliko sam skontao bolje dodati po 1000 din vise po gumi pa uzeti ovako nesto?
Nisu ni one nista bolje vala,meni su izdrzale 30.000.Узео сам 4 Continental Sport Contact 6,одустао сам од Michelin Pilot Sport - a јер ми један пријатељ рече да су се буквално топиле код њега колико брзо су се трошиле. Ево по овим кишним данима, а и топлим стварно леже болесно добро, и прецизне су ненормално. Једина права мана бука, а колико сам видео већина Continental гума су бучније од конкуренције. Надам се да ће бити дуговечније кад су већ бучније.
Pa nego sta je nego malo?dve sezone a ko vozi vise nema ni tolko.Pa kako je to malo?!
To sam cisto dao primer jer ispada ko vozi vise km svako leto nove gume mora da kupuje a cena paprena.Pa ne gleda se tako po tome koliko ko vremena/sezona vozi već koliko km traje...
Ne možeš da povrediš gumu A koju ja vozim prelazeći 5k godišnje i gumu B koju neko vozi prelazeći možda 50k godišnje - sasvim je logično da će meni guma duže da traje bez obzira što se duplo brže haba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari