Izgleda onda da je samo na tizenu stari, ovako izgledaNe, koristi novi.
Izgleda onda da je samo na tizenu stari, ovako izgledaNe, koristi novi.
Koristi i uzivajPozdrav.
Imam pitanje ako neko zna, Iris go mi sada radi na aplikaciji u Austriji, da li mogu da roknu neka autorska prava, neke gluposti ili moze slobodno da se koristi?
Ако када кажеш блокира мислиш да се излогује и да мора поново да се логујем онда да.Jedno pitanje da li vam posle nekog vremena blokira iris smart aplikacija instalirana na box da li je ko imao ovakav slucaj?
Pa meni radi to premotavanje ja sam ga koristiom, mislim da je to besplatno i ulazi u paket, jer na Iris Go Max na sajtu pise da su podrzane funkcije: Pauziraj, Gledaj unazad, Licence za 3 mobilna uređaja. E sad ono sto naplacuju posebno, npr premijere serija i filmova pa kada hocu da platim tu kaze da nije podrzano.Jedno pitanje u vezi Iris Go aplikacije od pre skoro manje od mesec dana,presao sam sa Total Tv na mSAT MAX i time kao korisnik MAX paketa imam pravo besplatno koriscenje Iris Go Start (to su mi aktivirali).U MTS CC kazu to je promocija i gledanje kanala koje imam na Tv-u je besplatno,sve dok mi je aktivan mSAT MAX paket.Nadam se da je to tacno,a i pise na MTS sajtu ulogovao se i aplikacija radi.Ali nikako da ukapiram kad prebacim na bese svi kanal (programi) e tu se pojave programi,koje ja na Tv-u nemam?Za te programe nudi se samo vracanje unazad nisam vracao nista,jer u podesavanjima pise da se vracanje unazad naplacuje pa isto Apolon i bese neki Klik uglavnom ispod svake stavke stoji Cena>Aktiviraj.
Da li je najpametnije da i kad nesto pogledam gledam samo,ono sto imam na Tv-u...da ne bih posle placao nesto sto i nisam hteo
Edit: Unapred hvala na bilo kakvoj vrsti pomoci jer dojadilo mi je,da okrecem CC i cekam operatora po pola sata.
![]()
@Indoctrinator Tacno sto se tice Iris aplikacije danas gledah u podesavanjima pise START aktivirano obnavlja se svaki mesec,a MAX precrtana cena i pise 0d sve dok je aktivan paket mSAT MAX.I postoje 3-4 programa kad pokusas da gkedas napise,nesto paket ne podrzava uglavnom sve sto ima na mSAT MAX ima i radi odlicno.Pa meni radi to premotavanje ja sam ga koristiom, mislim da je to besplatno i ulazi u paket, jer na Iris Go Max na sajtu pise da su podrzane funkcije: Pauziraj, Gledaj unazad, Licence za 3 mobilna uređaja. E sad ono sto naplacuju posebno, npr premijere serija i filmova pa kada hocu da platim tu kaze da nije podrzano. Posto sam i ja presao sa Totala, jedno pitanje je li ti stigao racun meni za sada nista ne dolazi a vec je kraj meseca. Da li da ih zovem?
Paket 4KProbao posle dosta vremena opet Iris Smart i rade mi 4k kanali iako nemam pretplatu za ovaj paket. A Epic i BBC World su mi na mađarskom audio 🤣
Sve ostalo radi vrlo korektno, popravili su stream značajno, pre je slika na Arenama npr. bila znatno lošija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari