Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Da li je neko imao problema sa vraćanjem unazad preko Android tv? U pitanju su EuroCinema kanali, drugi i treći neće da vraća a prvi i četvrti hoće da vraća! Izbacuje poruku 'Neuspešan postupak. Pokušaj ponovo ili kontaktiraj mts kontakt centar.' Pre neki dan je sve normalno radilo. U pitanju je Sony TV iz 2017 a ovo je za TotalTV korisnike Iris Go Biz privremena aplikacija. Ne znam kolika je razlika biz i obične aplikacije. Pozdrav

Proverio sam kad si pisao, a evo i sad. Još nisu sredili. Neozbiljna firma.

Pozdrav.
Imam pitanje ako neko zna, Iris go mi sada radi na aplikaciji u Austriji, da li mogu da roknu neka autorska prava, neke gluposti ili moze slobodno da se koristi?

Jedno pitanje da li vam posle nekog vremena blokira iris smart aplikacija instalirana na box da li je ko imao ovakav slucaj?

Jedno pitanje da li vam posle nekog vremena blokira iris smart aplikacija instalirana na box da li je ko imao ovakav slucaj?
Ако када кажеш блокира мислиш да се излогује и да мора поново да се логујем онда да.

Da i tako ponekad a i nekad samo slika zamrzne

Приметио сам и то и да се понекад заглаве поједини канали. Углавном када деца гледају цртаће. Онда им пребацим на ЕОН па се они врате када проради и тако...

Jedno pitanje u vezi Iris Go aplikacije od pre skoro manje od mesec dana,presao sam sa Total Tv na mSAT MAX i time kao korisnik MAX paketa imam pravo besplatno koriscenje Iris Go Start (to su mi aktivirali).U MTS CC kazu to je promocija i gledanje kanala koje imam na Tv-u je besplatno,sve dok mi je aktivan mSAT MAX paket.Nadam se da je to tacno,a i pise na MTS sajtu ulogovao se i aplikacija radi.Ali nikako da ukapiram kad prebacim na bese svi kanal (programi) e tu se pojave programi,koje ja na Tv-u nemam?Za te programe nudi se samo vracanje unazad nisam vracao nista,jer u podesavanjima pise da se vracanje unazad naplacuje pa isto Apolon i bese neki Klik uglavnom ispod svake stavke stoji Cena>Aktiviraj.
Da li je najpametnije da i kad nesto pogledam gledam samo,ono sto imam na Tv-u...da ne bih posle placao nesto sto i nisam hteo
Edit: Unapred hvala na bilo kakvoj vrsti pomoci jer dojadilo mi je,da okrecem CC i cekam operatora po pola sata.
:unsure:

Jedno pitanje u vezi Iris Go aplikacije od pre skoro manje od mesec dana,presao sam sa Total Tv na mSAT MAX i time kao korisnik MAX paketa imam pravo besplatno koriscenje Iris Go Start (to su mi aktivirali).U MTS CC kazu to je promocija i gledanje kanala koje imam na Tv-u je besplatno,sve dok mi je aktivan mSAT MAX paket.Nadam se da je to tacno,a i pise na MTS sajtu ulogovao se i aplikacija radi.Ali nikako da ukapiram kad prebacim na bese svi kanal (programi) e tu se pojave programi,koje ja na Tv-u nemam?Za te programe nudi se samo vracanje unazad nisam vracao nista,jer u podesavanjima pise da se vracanje unazad naplacuje pa isto Apolon i bese neki Klik uglavnom ispod svake stavke stoji Cena>Aktiviraj.
Da li je najpametnije da i kad nesto pogledam gledam samo,ono sto imam na Tv-u...da ne bih posle placao nesto sto i nisam hteo
Edit: Unapred hvala na bilo kakvoj vrsti pomoci jer dojadilo mi je,da okrecem CC i cekam operatora po pola sata.
:unsure:
Pa meni radi to premotavanje ja sam ga koristiom, mislim da je to besplatno i ulazi u paket, jer na Iris Go Max na sajtu pise da su podrzane funkcije: Pauziraj, Gledaj unazad, Licence za 3 mobilna uređaja. E sad ono sto naplacuju posebno, npr premijere serija i filmova pa kada hocu da platim tu kaze da nije podrzano.

Poslednja izmena od urednika:
Pa meni radi to premotavanje ja sam ga koristiom, mislim da je to besplatno i ulazi u paket, jer na Iris Go Max na sajtu pise da su podrzane funkcije: Pauziraj, Gledaj unazad, Licence za 3 mobilna uređaja. E sad ono sto naplacuju posebno, npr premijere serija i filmova pa kada hocu da platim tu kaze da nije podrzano. Posto sam i ja presao sa Totala, jedno pitanje je li ti stigao racun meni za sada nista ne dolazi a vec je kraj meseca. Da li da ih zovem?
@Indoctrinator Tacno sto se tice Iris aplikacije danas gledah u podesavanjima pise START aktivirano obnavlja se svaki mesec,a MAX precrtana cena i pise 0d sve dok je aktivan paket mSAT MAX.I postoje 3-4 programa kad pokusas da gkedas napise,nesto paket ne podrzava uglavnom sve sto ima na mSAT MAX ima i radi odlicno.

Poslednja izmena od urednika:
Probao posle dosta vremena opet Iris Smart i rade mi 4k kanali iako nemam pretplatu za ovaj paket. A Epic i BBC World su mi na mađarskom audio 🤣
Sve ostalo radi vrlo korektno, popravili su stream značajno, pre je slika na Arenama npr. bila znatno lošija.

Probao posle dosta vremena opet Iris Smart i rade mi 4k kanali iako nemam pretplatu za ovaj paket. A Epic i BBC World su mi na mađarskom audio 🤣
Sve ostalo radi vrlo korektno, popravili su stream značajno, pre je slika na Arenama npr. bila znatno lošija.
Paket 4K

Najbolji sadržaji u najboljoj rezoluciji​

Otkrij potpuno drugačiji doživljaj gledanja omiljenih TV sadržaja: Eurosport 4K, Travel XP 4K, Love Nature 4K, Newsmax Balkans 4K i Fashion TV 4K, i uživaj u kristalno jasnoj, živopisnoj slici uz Paket 4K!
Paket 4K je besplatan u promo periodu do 30. 6. 2025,
a nakon tog perioda mesečna naknada iznosi 700 dinara.

Vrh Dno