Budi specificniji. Ako te zanima internet crnogorski mtel nudi najbolji esim. Kod nas ima svasta sitno...Нисам био у Србији од 2018 године. Интересује ме, ко нуди најповољнији е-сим пакет у Србији?
Да, на првом месту интернет, пошто преко њега могу све што ми треба.Budi specificniji. Ako te zanima internet crnogorski mtel nudi najbolji esim. Kod nas ima svasta sitno...
Radi fantastično, koristio na Siciliji, Trst, Venecija, Rim... Gde god sam probao u Evropi, radi bez greske.Problem je bio jer mi je sim2 bio podešen na fizički sim pa mi nije ni nudio opciju kupovine esim. Promenom sa fizičkog na esim u orange app se pojavila opcija esim pa sam iskoristio onaj kod. Probaću kako radi u Italiji ali nosim za svaki slučaj i bonbonče. 😁
Rešenje su lokalne e(SIM) kartice
Tako je, ja sam to uradio prošle godine sa Cosmote karticom, registrovao u poslovnici kod njih sa pasošem naravno I kartica mi traje do kraja Jula, preko njihove app moze sada da se uzme neograničen net 30 dana za 13.50€,nas četvoro koristimo taj net preko Hotspot + box sa iptv.+ su jeftinije (COSMOTE kartica je oko 12€ za neograničen net, dok se na npr. Airalo za te pare dobiju 3GB). U nekim zemljama je jedino minus sto mora ta registracija pasošem da se obavi, ali to traje mozda 5 minuta uzivo/2 minuta onlajn tako da se svakako isplati.
Meni u Italiji (iliad mreža) radio samo 4g ali radi lepo. Na Hrvatskoj tomato radio 5g pa je net radio tamo gde je npr protok bio jako slab na flex-u, dok je flex stucao konkretno u Veneciji. Nije dao da odaberem drugu mrežu, odnosno odbijao je registraciju na tim, vodafone...Radi fantastično, koristio na Siciliji, Trst, Venecija, Rim... Gde god sam probao u Evropi, radi bez greske.
Jedino je cim sto za registraciju trazi pasoš.
Ja sam esim dobio mod operatera, qrcode koji se skenira i aktivira kartica, kod mene je esim kao sim2 I na istom mestu je i fizička Grčka kartica koju koristim na odmoru. Imaš opciju da aktiviras kada hoćeš običnu karticu i esim karticu. To da li šalju kod za aktivaciju esim mejlom to ne znam, znam da je do sada bilo da mora lično u poslovnicu sa ličnom kartom, za Globaltel ne znam kako funkcioniše.
Qrcode moraš da sačuvaš kako bi mogao ponovo da aktiviras esim ako recimo menjas telefon.
onh šalju na mail e sim sa novim brojem, i kad se aktivira prosledi se narudžbenica koju su poslali i oni prebace taj broj na e sim.Ja sam esim dobio mod operatera, qrcode koji se skenira i aktivira kartica, kod mene je esim kao sim2 I na istom mestu je i fizička Grčka kartica koju koristim na odmoru. Imaš opciju da aktiviras kada hoćeš običnu karticu i esim karticu. To da li šalju kod za aktivaciju esim mejlom to ne znam, znam da je do sada bilo da mora lično u poslovnicu sa ličnom kartom, za Globaltel ne znam kako funkcioniše.
Qrcode moraš da sačuvaš kako bi mogao ponovo da aktiviras esim ako recimo menjas telefon.
poz!Ja sam esim dobio mod operatera, qrcode koji se skenira i aktivira kartica, kod mene je esim kao sim2 I na istom mestu je i fizička Grčka kartica koju koristim na odmoru. Imaš opciju da aktiviras kada hoćeš običnu karticu i esim karticu. To da li šalju kod za aktivaciju esim mejlom to ne znam, znam da je do sada bilo da mora lično u poslovnicu sa ličnom kartom, za Globaltel ne znam kako funkcioniše.
Poz!Ja sam esim dobio mod operatera, qrcode koji se skenira i aktivira kartica, kod mene je esim kao sim2 I na istom mestu je i fizička Grčka kartica koju koristim na odmoru. Imaš opciju da aktiviras kada hoćeš običnu karticu i esim karticu. To da li šalju kod za aktivaciju esim mejlom to ne znam, znam da je do sada bilo da mora lično u poslovnicu sa ličnom kartom, za Globaltel ne znam kako funkcioniše.
Jesam, isto.@milancedjukanovic jel si restartovao možda telefon?
Na kom principu to radi?Stigle dve kartice https://www.9esim.com/product/9esim-v3/
Aktivirao dve Globaltel eSIM kartice na njima za test, sve za sad radi savršeno. Nema limit na broj preuzimanja novih profila, može da sačuva do 50 eSIM profila u njoj. Aplikacija za android vrlo pristojna, radi sve što treba.
Nisam znao da je moguće manipulisati SIM karticom preko običnog (ne-rootovanog) telefona bez neke opremeIzgleda kao običan SIM.
Samo se njihovom aplikacijom uprogramiraju eSIM parametri.
Posle može da se koristi kao svaki SIM u bilo kom telefonu.
Znači ovo je rešenje za nas koji imamo telefone bez esim-a?Izgleda kao običan SIM.
Samo se njihovom aplikacijom uprogramiraju eSIM parametri.
Posle može da se koristi kao svaki SIM u bilo kom telefonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari