Kojim promo kodom?promo kodom
Kojim promo kodom?promo kodom
DaJel može malo pojašnjenje,
Ako telefon ima podršku za esim karticu, potrebno je samo da odem na recimo mobimatter sajt i odaberem paket koji mi treba i kupim?
I to je sve?
Paket važi dana koliko piše na njemu, kad istekne, istim postupkom kupim drugi?
Kada kreće aktivacija paketa koji kupim, kad uđem u roming ili čim kupim paket?
FLEXKojim promo kodom?
Ovo nisam probao na S24U dal može dual esim.Na iphone 13 može to sam lično proverio pošto ga koristim kao sekudarni uredjajGlupost, Apple od iPhone-a 13 nudi dual eSim opciju. Sreća pa kako vidim na S24 može dual eSim ako se ne varam.
Za sad samo A1 nudi MultiSIM, a to zadovoljstvo košta 350 dinara mesečno, uz uslov da je broj postpaid i na Neo tarifiDa li moze esim i fizicki sim da budu isti broj?
Trenutno sam Na yettel, pobegao A1, losa mreza malo neta.Nadam se da ce yettel da uvede uskoro to?Za sad samo A1 nudi MultiSIM, a to zadovoljstvo košta 350 dinara mesečno, uz uslov da je broj postpaid i na Neo tarifi
![]()
A1 MultiSIM
Kupi Samsung Galaxy Watch7 ili Samsung Galaxy Watch Ultra pametni sat i dobijaš MultiSIM prvih 6 meseci bez naknade. Pogledaj ponudu u A1.a1.rs
Ne. Dobijas samo zamenu za esim oni fizicku sim gase.Pozdrav imam jedno glupo pitanje, da li moze esim i fizicki sim da budu isti broj?
Jeftiniji modeli nemaju podršku za esim da bi te proizvođači naterali da kupiš skuplji model.Da se uključim u diskusiju. Prvo da naglasim sa sam kod Globaltel-a od septembra 202
Generalno nikad nisam imao nikakvih problema povodom upotrebe eSIM-a. Nije mi jasno zašto velika većina modela razlišitih proizvođača nemaju podršklu za eSIM? Apple, Samsung i u zadnjih ggodinu ipo dana Xiiaomi i to kod skupljih modela odnosno po nekog mid rangera.
Hvala!Registruješ se na mobimatter npr, nađeš tamo dealove za Tursku šta ima i kupiš šta ti odgovara.
Nakon toga, karticu možeš da dodaš preko QR koda ili ručno kad odeš u settings->network->sims, imaš uputstvo kad kupiš na sajtu
Procedura se sastoji od 2 faze:Idem za Tursku uskoro. Da ne bih lutao tamo i trazio karticu, da li moze neko da mi objasni kako da uzmem esim. Gledao sam na netu neki Yesim, i kako to funkcionise uopste posto prvi put radim ovo. Hvala
Gde si kupio, online, pa ti poslali postom? Koliko te izašlo? Mogu li sa ovim da zamenim A1 prepaid fizicki sim koji imam, za esim, pa ubacijem po potrebi?Ja koristim esim.me bez ikakvih problema.
Gde si kupio, online, pa ti poslali postom? Skinuo sam app i kaze da Nord3 podrzava. Koliko te izašlo? Mogu li sa ovim da zamenim A1 prepaid fizicki sim koji imam, za esim, pa ubacujem po potrebi?
Online, postom posalju, zaboravio sam, 40ak $ koliko se sjecam, zavisi od paketa, koliko profila i sl. Mozes zamjeniti svaki fizicki SIM naravno.Gde si kupio, online, pa ti poslali postom? Koliko te izašlo? Mogu li sa ovim da zamenim A1 prepaid fizicki sim koji imam, za esim, pa ubacijem po potrebi?
Hvalaa!Procedura se sastoji od 2 faze:
1. Kupovina esima (instaliras aplikaciju mobimatter, izaberes u pretrazi tursku i pretrazis pakete. Medju tim paketima mozes da izaberes i pakete sa evropom (ako u sebi ukljucuju tursku, to su dobri paketi jer imas roming i kroz tranzitne zemlje). Na kraju kupis paket koji ti se svidja - i dobijas QR kod.
QR kod je tvoja esim kartica, moze se ubaciti samo jednom, znaci ne smes vise da je brises nakon dodavanja u telefon.
2. Dodavanje sim kartice u telefon. U okviru podesavanja telefona (ne aplikacije) ides connections > sim manager > add esim (+). VAZNO! Telefon mora da bude na Wi-Fi mrezi za to vreme! Trazice ti da skeniras QR kod. (Ne smes ga skenirati tudjim telefonom, nego svojim!). Tako da ti je najlakse da umesto klasicnog skeniranja uradis print screen i ubacis sliku preko browse image. To ce instalirati esim na tvoj telefon. Neki uredjaji poput iPhone omogucavaju da instaliras esim direktno u aplikaciji, bez odlaska u settings i skeniranja QR koda.
3. faza podesavanje telefona:
3. Nakon instalacije kartice, vazno je da u podesavanjuma za dual sim znas da promenis primarnu karticu za data saobracaj sa tvoje kartice na esim karticu. Taj izbor ce ti se pojaviti kada imas dve kartice u telefonu, i odmah je tu kad povuces palcem notifikacije na dole (znaci u quicksettingsu je, ne mora da kopas po podesavanjuma)
VAZNO! Trenutak kada ces to uraditi je pre izlaska iz zemlje (ne nakon toga)! VAZNO! Neophodno je ukljuciti data roaming u podesavanju telefona! Bez toga, kartica ti nece raditi, to je najcesci problem sa kojim se ljudi suocavaju, jer to uvek zaborave da ukljuce! Connections > mobile networks > data roaming.
VAZNO! Vazno je da ti data roaming bude ukljucen samo dok je data saobracaj podesen na sim 2. Ako je sim 1 glavni za data saobracaj, roming ne sme da ti bude ukljucen! Tako da pre vracanja na primarni sim 1 iskljuci data roming, da ti kojim slucajem sim 1 ne povuce data iz rominga.
I za kraj, ako ne zelis uopste da rizikujes bilo sta sa sim 1 - ne moras je vaditi iz telefona, dovoljno je samo kompletno disableovati (settings > connections > sim manager > iskljucjs sim 1 (odmah prvo dugme).
Ako imas nekih nejasnoca, pitaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari