Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Realno poredio sam sada 6.1 bolji od 7.0 zbog cega su ljudi kukali oko njega sto ga nema nije mi jasno...
Realno je jedino ono "100 ljudi -100 cudi" .Hajde da kažeš da na osnovu nekih svojih očekivanja ,ne vidiš sad neki boljitak ,al da je 6 bolji ...
Al dobro ..meni radi osetno fluidnije ,baterija mi za sad bolja (nego to treba sačekati bar nedelju dana ) ,vizuelno takodjer bolje ,al dobro i to podpada pod ukuse .Now bar može biti koristan ,takodjer imaju neke dodatne ai funkcije ,meni nisu korisne ,al znam da nekom sigurno jesu .Ima adaptive punjenje ,ono do 80% u toku noći ,pa na osnovu našeg korišćena telefona završi sa punjenjem duboko u noć .To kolko znam nije imalo na 6,govorim o s22 ultra ,na s24 je imalo .

Realno je jedino ono "100 ljudi -100 cudi" .Hajde da kažeš da na osnovu nekih svojih očekivanja ,ne vidiš sad neki boljitak ,al da je 6 bolji ...
Al dobro ..meni radi osetno fluidnije ,baterija mi za sad bolja (nego to treba sačekati bar nedelju dana ) ,vizuelno takodjer bolje ,al dobro i to podpada pod ukuse .Now bar može biti koristan ,takodjer imaju neke dodatne ai funkcije ,meni nisu korisne ,al znam da nekom sigurno jesu .Ima adaptive punjenje ,ono do 80% u toku noći ,pa na osnovu našeg korišćena telefona završi sa punjenjem duboko u noć .To kolko znam nije imalo na 6,govorim o s22 ultra ,na s24 je imalo .

Radi fluidnije to stoji ali sve sto su izmenili po meni losija resenja u odnosu na 6.1 pocev od najobicnijih widgeta.😶‍🌫️

I dalje sam na s22 ultra
Nemam i dalje zamerke na rad sve ok,svi apdejti redovno instalirani
Vidim da su neki imali problema ali exy za sada radi odlicno kod mene
Ne razmisljam i dalje da ga menjam ,ali ko zna .....

Da li neko igra zahtevnije igrice? Otkako sam juče update-ovao Galaxy S22 na Android 15, Fortnite užasno baguje. Probao sam i sa prebacivanjem na 60Hz Mekoću pokreta u igri i i dalje užasno baguje. Kažu da su sa ovim update-om navodno trebali da poboljšaju performanse igara jer će se igre pokretati u Vulkan-u, a ono obrnuto...

Evo 7 stigao i na yettel exy,sve radi dobro
Nikakav problem za sada

Vredi li uzeti polovan s22 ultra? Menjao bih s21fe, nisam zahtevan korisnik, standardne aplikacije za drustvene mreze, banke, kamera i navigacija... Kakva je baterija na njemu, na sta da obratim paznju?

Vredi s22 ultra gotovo nista ne zaostaje za s23ultra i s24 ultra cak sta vise ekran ima za moj pojam i bolji jace boje bolji kontrast dobio je i 7.0 dobice i 8.0 tako da ne vidim zasto ne pogotovu snapdragon verziju.

Ima li neke vece razlike izmedju exynos/sd? Cini mi se na oglasima da je vecina exynos..?|

Galaxy-S22-One-UI-8-geekbench-1154x1356.webp

One UI 8 - Android 16

S22U i OU7+Android 15 - Android auto se non stop diskonektuje, čak i preko usb kabla. Nije bilo tako sa S21U i S22U pre poslednjeg ažuriranja.

Da li je još neko primetio bug prilikom punjenja kad je aktivirana maksimalna zaštita baterije i postavljen limit punjenja na 85% baterija se i dalje puni na 80%. Naravno sa zadnjim ažuriranjem.

Da li je još neko primetio bug prilikom punjenja kad je aktivirana maksimalna zaštita baterije i postavljen limit punjenja na 85% baterija se i dalje puni na 80%. Naravno sa zadnjim ažuriranjem.
Meni puni do 85% nakon ažuriranja. Samo užasno baguje u igricama. Dobio sam odgovor od podrške da su uočili problem i da rade na tome, a sada kada će ga rešiti...

Da li neko zna kako da rešim problem sa performansama u igrama na Galaxy S22? Nakon ažuriranja na Android 15, odnosno One UI 7.0, Fortnite konstantno baguje; FPS konstantno pada i nekad bude čak 2,3 FPS, uopšte ne može više da održi 60 FPS i konstantno dolazi do zamrzavanja u igri. Čak ga nakon ažuriranja na Android 15 ni Game Hub, kao ni Game Booster ne prepoznaju kao igru. Probao sam sa deintaliranjem i ponovnim instaliranjem Fortnite-a, vraćanjem na fabrička podešavanja, i brisanje keš memorije preko Reboot menu-a, ali ništa ne pomaže. Mislio sam da će se rešiti sa majskim update-om ali nije.
received_2081299999032922.jpeg

Nazad
Vrh Dno