Mislite li da se isplati prelazak sa A52s 5G na Galaxy S22?
Dobio sam ga pa se razmišljam da uzmem da ga koristim nego me plaši trajanje baterije pa sam hteo da pitam kakva su vam iskustva po tom pitanju?
Što se tiče specifikacija, ima veću bateriju, a osim toga, sve ostalo nije za poređenje. A52S je srednji segment iz 2021. god., a S22 premium koji je počeo da se prodaje skoro pola godine kasnije.Pitam u kontekstu toga što po specifikaciji ima znatno manju bateriju od 52s.
I ako sam dobro razumeo u temi, bilo pi poželjno da je Snapdragon varijanta?
Imam galaxy S25, ali koristim i taj i baš je primetno sporiji u poslednje vreme.Opominje te samsung da je vreme za zamenu 😆😁
Imam galaxy S25, ali koristim i taj i baš je primetno sporiji u poslednje vreme.
Običan, Exynos.Ako ces na ultru ili plus model itekako se isplati za obican i ne znam bas 😅
Običan, Exynos.![]()
Misliš da će ispraviti, ovo je sramota. Još je nova matična ploča ugrađena. Jedino da nisu nešto zeznuli prilikom ugradnje nove.Sacekaj sad one ui 7 pa vidi dali ce da ga "oporavi".😀
Kako je instalirati ?Izašla je nova verzija google play servisa, za april. Generalno važi za sve android telefone, da nova verzija ne "sisa" tako bateriju kao prethodne i da je to zapravo i najvažnija "novost" što se tiče ovog apdejta. Bilo je mnogo žalbi da baš play service okupira najveći procenat baterije u sistemu, pa je, navodno, google to sada popravio.
Da li ćemo osetiti to i u praksi, ostaje da se vidi.
Da, da skontao sam kada sam uključio snimač govora. Ja sam navikao na s25 da imam i Now Brief, ali ovde nema.Ne znam za S22 seriju (ja imam S23U), ali ako već imaš u podešavanjima za lock screen i AOD, onda je dovoljno da pustiš npr YT i pojaviće se jer je po default-u sve uključeno što trenutno podržava (sports from google, media player, maps, health, clock itd.).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari