Telefon iz mts-a, stigao regularno apdejt bez esim-a iz Nemačke.Gde si kupio telefon? Da li je model baš za Srbiju? Nije mi još uvek update stigao
Telefon iz mts-a, stigao regularno apdejt bez esim-a iz Nemačke.Gde si kupio telefon? Da li je model baš za Srbiju? Nije mi još uvek update stigao
Probaj preko esim-a (yesim Nemačka).Moj telefon je za naše tržište, nisam ga naravno kupio preko operatera. Za sad nemam update-a
Probao pre dva sata. Neće. Nije ni važno, stići će sutra-prekosutra. Ko ga šiša!Probaj preko esim-a (yesim Nemačka).
Nemačka?Aktivirao e sim i odmah je povukao update.
Osim apple i Google*To je tako kod svih proizvođača (osim Apple) jer dok sam imao i Samsung se znalo čekati da neka regija dobije nadogradnju. Čak šta više ako je softver sa nekog operatera znaju i par mjeseci čekati.
Da. Uglavnom je ne koristim, samo kad treba neko ažuriranje je aktiviram.Nemačka?
Je l neka određena esim za Nemačku ili može bilo koja?Da. Uglavnom je ne koristim, samo kad treba neko ažuriranje je aktiviram.
Yesim. Samo sam stavio za zemlju NemačkaJe l neka određena esim za Nemačku ili može bilo koja?
Evo kupio sam dnevnih 100MB čini mi se za Nemačku - ništa! Nema veze, čekaću updateYesim. Samo sam stavio za zemlju Nemačka
Evo kupio sam dnevnih 100MB čini mi se za Nemačku - ništa! Nema veze, čekaću updateYesim. Samo sam stavio za zemlju Nemačka
Индијска верзија не подржава, е сад, мислим e-sim? Кинеска не подржава android auto. У Русији је кинеска и индијска верзија Honora око 600-650 евра за верзију 12/512.Ovako, dosta se dvoumim između MP7 i OP13.
Iskreno mrtva trka između modela. Jedino što me oko OP13 brine je pojava zelene linije preko ekrana,to je baš bzvz,jer ganjam indijsku verziju preko KP.
Za MP7 vidim da su mišljenja dosta podeljena - ili se ljudima kamera sviđa ili ne. Iskreno,ja jako slabo snimam tako da mi je video snimanje najmanji prioritet.
Oba modela preko KP koštaju 750e tako da mi odluka još teže pada.
Flesovanje je i meni palo na pamet ali sam čitao na Redditu iskustva ljudi koji su već to radili da su imali velikih problema sa signalom jer su Kinezi sa 13 u odnosu na 11 i 12 nekako uspeli da zaštite modem u telefonu i otežaju flesovanje. Čak i da uspe preko Magisk-a, kažu da je velika verovatnoća da nestane signal tako da mi je to veliko cimanje.Индијска верзија не подржава, е сад, мислим e-sim? Кинеска не подржава android auto. У Русији је кинеска и индијска верзија Honora око 600-650 евра за верзију 12/512.
Да ја бирам, пре би узео OP13 него Honor за индијско тржиште. Код мене се OP13, Кинез, верзија 16/512 може купити за 500 евра. Онда га флешујете на глобал и ето врхунског телефона по повољној цени.
Не знам, може бити. Лично немам искуства али читао сам, људи се не жале или лажу? Глобална верзија кошта 600-650 €, 16/512. Можда је онда боље не ризиковати, мада нисам прочитао да се неко жали на флешовање.Flesovanje je i meni palo na pamet ali sam čitao na Redditu iskustva ljudi koji su već to radili da su imali velikih problema sa signalom jer su Kinezi sa 13 u odnosu na 11 i 12 nekako uspeli da zaštite modem u telefonu i otežaju flesovanje. Čak i da uspe preko Magisk-a, kažu da je velika verovatnoća da nestane signal tako da mi je to veliko cimanje.
I za koliko ti 15W napuni telefon?Пре месец ипо купио са бежични пуњач:
Pogledajte prilog 491323
Потпуно алуминијумско кућиште, снага 15W. Практичан је и јако квалитетно урађен.
Нисам мерио али, отприлике, неких сат и кусур.I za koliko ti 15W napuni telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari