Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Ја лепо кажем они нама треба да плате за тако "лепу" услугу....
Ima da nam lepo podignu cene da cemo ih pitati svaki mesec da nam ne povecavanju cene.
Kod SBBa ona chet podrska (SBB Buddy kako se vec zove) posle uputa da te spoje sa agentom ceka se minut-dva dok kod ovih u MTSu (Mila 🤣) deset minuta sam drzao otvorenu stranicu na telefonu i niko se nije javio.
Toliko o njihovoj azurnosti!

Ima da nam lepo podignu cene da cemo ih pitati svaki mesec da nam ne povecavanju cene.
Kod SBBa ona chet podrska (SBB Buddy kako se vec zove) posle uputa da te spoje sa agentom ceka se minut-dva dok kod ovih u MTSu (Mila 🤣) deset minuta sam drzao otvorenu stranicu na telefonu i niko se nije javio.
Toliko o njihovoj azurnosti!
Ugovor neću da raskidam ali kako god bilo nagrabusili smo to je sigurno jer sa njima nema neizvesnosti.

Morao je kupiti, EON van mreže nema veze sa Totalom.

• Like
Reagovanja: uji
Znam da ovo nije tema o tome ali zeleo sam da podelim svoje iskustvo. Sto se Totala tice,Telekom me tek danas zvao da nude Msat i neke pogodnosti ali nisam imao zelju da ih slusam. I pored 2 urgencije trebalo im je 14 dana za poziv. 🤦

Ja sam zahtev podneo na kraju aprila i vec danas su me zvali. Mozda im je plan bio da krenu sa pozivima u maju. Takodje su imali neke ponude koje nisam ni hteo da slusam. Ne znam kakva im je procedura, valjda sad cekam novi poziv vezano za opremu koju treba da vratim.

Hmmm ja sam sinoc na za 2-3 minta,podesio i bookmarkovao N1 i Novu S na SBB risiveru NS1040.Dobijen jos pre 6g kada je instaliran tadasnji Total Tv,evo i linka radi bez problema Kako gledati N1 i Nova na Total TV ima i video .Oba kanala su na kraju liste,malo mi je cudno sto su u FTA ali za sada radi bez greske kod mene.Ali tacno bih nemam adekvatan izraz pristojan,zbog Iris Go apk na sajtu stoji da moze ona (i sam Lucic,kad je gostovao na Informer Tv potvrdio) se koristi umesto stare EON apk.Probao sam sve zivo citajuci i prethodne postove recimo Irisgo.XXXXXXXXXX<Broj ugovora i nece probao moj login za MTS nece...jedino da ih nazovem i pitam ima li mene u MTS bazi kao mSAT Max korisnika?April je besplatan ali vec Maj nije,imaju li moju email adresu zbog eracuna?Posto je SBB oprema sta u slucaju kvara,ko popravlja...a ne tako kupupiti i cutati.Napisacu bas sta kazu,ako rade ovi brojevi a da nisu 19955 inace Yettel to posle lepo naplati kroz racun :(

Posto je SBB oprema sta u slucaju kvara,ko popravlja...a ne tako kupupiti i cutati.Napisacu bas sta kazu,ako rade ovi brojevi a da nisu 19955 inace Yettel to posle lepo naplati kroz racun :(
Koliko sam shvatio, neće dozvoljavati zaduživanje dodatnog Total resivera pa nije za očekivati ni da će menjati opremu u kvaru. Moja lična pretpostavka je da će u tom slučaju raditi migraciju na mSat, jer im je to krajnji viši cilj. 011/401-99-55 bi trebalo da bude i dalje dostupan.

Hmmm ja sam sinoc na za 2-3 minta,podesio i bookmarkovao N1 i Novu S na SBB risiveru NS1040.Dobijen jos pre 6g kada je instaliran tadasnji Total Tv,evo i linka radi bez problema Kako gledati N1 i Nova na Total TV ima i video .Oba kanala su na kraju liste,malo mi je cudno sto su u FTA ali za sada radi bez greske kod mene.Ali tacno bih nemam adekvatan izraz pristojan,zbog Iris Go apk na sajtu stoji da moze ona (i sam Lucic,kad je gostovao na Informer Tv potvrdio) se koristi umesto stare EON apk.Probao sam sve zivo citajuci i prethodne postove recimo Irisgo.XXXXXXXXXX<Broj ugovora i nece probao moj login za MTS nece...jedino da ih nazovem i pitam ima li mene u MTS bazi kao mSAT Max korisnika?April je besplatan ali vec Maj nije,imaju li moju email adresu zbog eracuna?Posto je SBB oprema sta u slucaju kvara,ko popravlja...a ne tako kupupiti i cutati.Napisacu bas sta kazu,ako rade ovi brojevi a da nisu 19955 inace Yettel to posle lepo naplati kroz racun :(

I ja se pitam sta ce biti za placanje racuna u aplikaciji MojMts!? Tamo traze da imas broj u MTS-u za prijavljivanje na MojMts a moj broj je u Ye(b)telu.

Nije vam neophodan broj, već da za šifru korisnika i jmbg (drugo polje) registrujete korisničko ime i lozinku. Problem je što vam nije dostavljen (elektronski) račun od Telekoma, da biste tu informaciju uopšte saznali, ako ranije nikada niste bili u mts-u, a ukoliko jeste, vezaće vam je za postojeću (Supernova mi je bila prebačena u Moj mts, gde sam ranije imao Box).

Tenis u Madridu Arena uopšte ne prenosi,sve same reprize a polufinale u muškoj konkurenciji je počelo.Sad moram fidove da ganjam,sreća jedan sajt to savršeno radi ali ovo je blagi užas.
Inače sam našao rešenje za dodatni risiver za sprat a bilo mi je pred nosom.

Poslednja izmena:
@Matrix69

Pisali smo već o IrisGo da ne radi i neće raditi na računarima jer je ovo verzija za biznis korisnike i radi samo na android platformi odnosno telefoni, tableti, smart TV, android boks...meni radi na mobilnom telefonu i na android boksu a pisali su ljudi da su instalirali na više smart televizora.

A ima cirka 2 nedelje kako smo pronašli N1 i Nova S, nisi posećivao ovu temu :D

U principu sad čovek samo da se nada da mu se ne pokvari risiver ili LNB jer onda nema povratka na TTV makar kakav je sada nego odmah ide migracija na MSAT.

@Matrix69

Pisali smo već o IrisGo da ne radi i neće raditi na računarima jer je ovo verzija za biznis korisnike i radi samo na android platformi odnosno telefoni, tableti, smart TV, android boks...meni radi na mobilnom telefonu i na android boksu a pisali su ljudi da su instalirali na više smart televizora.

A ima cirka 2 nedelje kako smo pronašli N1 i Nova S, nisi posećivao ovu temu :D

U principu sad čovek samo da se nada da mu se ne pokvari risiver ili LNB jer onda nema povratka na TTV makar kakav je sada nego odmah ide migracija na MSAT.
@Miki Ue pa mene i intersuje Iris za Android ali ako moze,kao sto je bilo na SBB.Gledas Tv sadrzaj na telefonu,normalno to je bilo besplatno a ako hoce da naplate...ne hvala netreba. @uji izgleda da si u pravu ovaj kratki 19955 nisam ni zvao jer Yettel odmah naplacuje pokusao 0800-121-121 nista,e na kraju okrenem 0800-100-100 pa prvo virtualni asistent koji usput nema blage veze ali,nemozes da zaobidjes.E onda javi se operater zensko ja lepo kazem dolazim sa Total platforme koju ste kupili,April je besplatan ali Maj nije i vec tece imate li moju adresu i slicno to je vec treca po redu zapisuje moje podatke,i kao naglasice da me podrska kontaktira sto pre.Cim i ona to zapisuje od tog poziva nema nista,i onako usput mi nudi njihovu mSAT Tv tacno sto ti kazes migracija svih na mSAT je cilj.Ja joj lepo kazem sto se mene tice moze srednji paket mSAT Plus (tu ima sve sto gledam),instalirajte vasu a ovu opremu nosite...ali zar ne bi trebalo da sacekam 26 Septembar kada mi istice ovaj ugovor,e onda da menjam nista ne odgovara na to,samo pomenu pozvace vas kolege sto budu mogli,a sta dotle ajd sad?Jedino mi preostaje trebalo bi izmedju 12-15og Maja skoknem u Topolu,pa da vidim u poslovnici.Ne znam kako ko ja ovako ne volim da poslujem pretplatnik sam ti neke usluge,o kojoj nemas nikave informacije to u najmanju ruku je neodgovorno :unsure:

Besplatan je IrisGo, napisali su to još u sms koji smo dobili ima 15 i više dana. Besplatno kao i EON što smo imali iz TTV.

Zar ne bi trebalo da sacekam 26 Septembar kada mi istice ovaj ugovor,e onda da menjam nista ne odgovara na to,samo pomenu pozvace vas kolege sto budu mogli,a sta dotle ajd
Do tad si na Totalu i ako budeš migriran na mSAT, onda ide novi ugovor. Takva je praksa Telekoma već godinama unazad. Čim se radi seoba sa drugom specifikacijom (ADSL/mSAT na optiku ili optika na ADSL/mSAT) ili promena paketa, to automatski znači nova ugovorna obaveza na dve godine.

Do tad si na Totalu i ako budeš migriran na mSAT, onda ide novi ugovor. Takva je praksa Telekoma već godinama unazad. Čim se radi seoba sa drugom specifikacijom (ADSL/mSAT na optiku ili optika na ADSL/mSAT) ili promena paketa, to automatski znači nova ugovorna obaveza na dve godine.
Nisam znao da dozvoljavaju prelazak sa optike na ADSL, mislio sam da gde postoji optika demontiraju DSLAM

Jeste, poslali svima sms sa kredencijalima za pristup IrisGO. Nekome valjda i na mejl poslali ako nisu imali brojeve telefona koje su pokupili iz baze SBB.

Jeste, poslali svima sms sa kredencijalima za pristup IrisGO. Nekome valjda i na mejl poslali ako nisu imali brojeve telefona koje su pokupili iz baze SBB.
Ma @Miki Ue hajde Iris manje vise nije mi iskreno to ni bitno toliko,ali kako da znam kad u Junu uplatim Maj jeli uplata proknjizena ili ne gde to da vidim...i uopste jer ja nemam broj u MTS nikakav.Tacnije imam jedan u Globaltelu i jedan u Yettelu,mogu se ulogovati na MTS sajt postoji nalog napravljen vise se i ne secam kada.Jedino sam razmisljao ovde nema optike fiksni nemam,vratio sam im broj takodje odavno...znaci jedina opcija satelit.Da mi bar ona u Call Centru lepo kaze vas email taj ([email protected]) imate TTV Premium ili mSAT Max pa da znam da mi stzu racuni kao nekad kod SBB-a.Za tri UO nisam omasio ni jedan neplacen,e kad dodje Septembar...tada lepo uzmem tj obnovim ali mSAT Plus ako moze.Jeftinije malo a ima skoro sve sto ponekad gledam,isto zanimljivo mi recimo ja imam i Pink Horor Insajder TV i jos ponesto malo...ali na zvanicnom sajtu na listi kanala,tih programa nema uopste,mislim ovde kad pogledam mSAT Tv Paketi :unsure:

Nista nisam ispratio temu, da li ce racuni stizati na mejl kao i do sada za Total tv? Tata ima ex total tv, hoce li se moci sada proveravati preko moj mts portala, posto ima mts postpaid... Nadam se da ce razuni stizati kao i do sada?

Nista nisam ispratio temu, da li ce racuni stizati na mejl kao i do sada za Total tv? Tata ima ex total tv, hoce li se moci sada proveravati preko moj mts portala, posto ima mts postpaid... Nadam se da ce razuni stizati kao i do sada?
@mrmilos zaista neznam to i mene muci ja nemam nijedan broj u MTS konkretno,ali se mogu logovati na sajt.Napravljen nalog nekad davno dok sam bio u SBB (Total Tv),racune su mi slali na aplikaciju Moj SBB i na email nadam se da su ovi to uzeli iz SBB baze podataka.Zvao sam ih 3 puta da provere samo podatke standardno na koga se vodi UO i ima ju li moj mail.Aprilski nece biti naplacen casti firma ali Maj hoce i svaki put isti odgovor,zapise podatke i kaze prosledicu kolegama sto pre...nazvace vas oni jes malo sutra ne zove niko prosto neznam sta da kazem koliko su brzi i azurni :unsure:

Verovatno par meseci za dinar,migraciju na Msat i mozda Pinkove kanale (kao sto ih je davao Total).

@mrmilos zaista neznam to i mene muci ja nemam nijedan broj u MTS konkretno,ali se mogu logovati na sajt.Napravljen nalog nekad davno dok sam bio u SBB (Total Tv),racune su mi slali na aplikaciju Moj SBB i na email nadam se da su ovi to uzeli iz SBB baze podataka.Zvao sam ih 3 puta da provere samo podatke standardno na koga se vodi UO i ima ju li moj mail.Aprilski nece biti naplacen casti firma ali Maj hoce i svaki put isti odgovor,zapise podatke i kaze prosledicu kolegama sto pre...nazvace vas oni jes malo sutra ne zove niko prosto neznam sta da kazem koliko su brzi i azurni :unsure:
A tata uzeo prosli mesec mobilni telefon na rate preko sbb ugovora i total tv. Pa to ce biti opste ludilo....

Nazad
Vrh Dno