Sve i novi da ti daju to nece da radi kako treba opet ce da se gasi vrlo verovatno tako da pametno prodas novo neotpakovano i kupis neki normalan brend da nije ZTE.
Po opisu do sada sto su pricali rekao bih da ne uspostavlja dovoljno visok QAM pri transmisiji na kanalimaŠta konkretno fali tom Huawei ruteru, s obzirom da je preskup.
Šta konkretno fali tom Huawei ruteru, s obzirom da je preskup.
Slicno se ponekad desi na ZTE MC801A, ne treba restart nego u skripti promenis forsiranje bandova (na AUTO ili koju god kombinaciju bandova).Takođe, dodao bih da je jako često gubio agregaciju i zakucano ostajao na B3@20Mhz bez agregacije
Definitivno b818 ima neki problem kada koristim A1, zakucava nevidjeno, dok se sa Yettelom to ne desava tako cesto.Gotovo duplo sporiju download brzinu od MF289F sam dobijao, za šta je verovatno ono što je napisao @Miki919 razlog. Takođe, dodao bih da je jako često gubio agregaciju i zakucano ostajao na B3@20Mhz bez agregacije, za šta je jedini lek bilo restartovanje, a takođe se često povezivao na baznu stanicu koja je davala manje brzine. Ne često kao B535-333, ali neuporedivo češće nego MF289F kojem se to ne dešava gotovo nikad. Imam takvu situaciju da sam između dve bazne stanice na sličnom odstojanju, sa sličnim signalom, ali jedna od dve daje duplo veće brzine na mojoj lokaciji. MF289F izgleda mnogo bolje reguliše to da se vezuje na baznu stanicu sa većom brzinom.
P.S. pustili su B1 na 15Mhz na mojoj lokaciji u Beogradu.
Koji tačno huaCtrl sa Google Play-a koristiš - običan ili PRO?Ja sam jako zadovoljan sa Huawei B535 + huaCtrl kombinacijom, ispod toga ne gledaj.
A sto ne najnoviju - 1.0.34?Obican, moras da skines 1.0.32 verziju
piši ppKako doci do akvizitera u NS-u? Ako ima neko broj zamolicu ga.
Nije tačna komšija i ja pripadamo u toj mapi pokrivenosti pa kažu komšiji nema mogućnosti.Kome treba, ovde ima mapu pokrivenosti A1 mreže na teritoriji Srbije:
![]()
A1 mreža
Kontinuirano investiranje u mrežnu infrastruktutru je strateÅ¡ko opredeljenje naÅ¡e kompanije i na tome Äemo nastaviti da radimo. Saznaj viÅ¡e o A1 mreži.a1.rs
Verovatno je ispunjena kvota za tu lokaciju po A1 standardima, pa su zato tvom komšiji rekli da nema mogućnosti.Nije tačna komšija i ja pripadamo u toj mapi pokrivenosti pa kažu komšiji nema mogućnosti.
To zavisi od dosta faktora, kao što su npr. vršno opterećenje / broj korisnika.Takođe, mapa ne prikazuje kvalitet pouzdano, ja sam na mapi u crvenom - ima signala u kući- i to je tačno, ali jedva izvlači 10 Mbps I u dvorištu. I to nije samo moja mikro lokacija, već celo naselje.
Ma nemaju baznu stanicu blizu, signal je na oko -100,110db, uglavnom se kaži samo na B3. Ali da ih pohvalim, pisao sam im skoro i odgovorili su mi da planiraju izgradnju bazne stanice u narednih nekoliko meseci.To zavisi od dosta faktora, kao što su npr. vršno opterećenje / broj korisnika.
Sama mapa pokrivenosti i kvaliteta 4G signala na A1 sajtu verovanto prikazuje kvalitet signala u idealnim uslovima. Generalno, mobilni Internet treba uzeti sa pristojnom dozom rezerve jer ima mnogo više ometajućih faktora, za razliku od kablovskog Interneta.
Definitivno b818 ima neki problem kada koristim A1, zakucava nevidjeno, dok se sa Yettelom to ne desava tako cesto.
Slicno se ponekad desi na ZTE MC801A, ne treba restart nego u skripti promenis forsiranje bandova (na AUTO ili koju god kombinaciju bandova).
Ne znam da li bi bolji signal smanjio/eliminisao problem. Sreca pa B3@20Mhz izvlaci dobre brzine pa sestri zavrsava posao.
Drugog problema nema jer MC801A ima cell lock pa je zakljucan na baznu stanicu (na B3@20Mhz celiju).
Jedina mana sto ne postoji nacin da se forsira CA (agregacija), to zavisi od same bazne stanice (i sto ne mozemo da uticemo na opterecenost bazne stanice 😅 ).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari