Bolji ti upload nego kod mene na Yettel-u 😀Evo, odlučio sam se za orion. Mada imam probni period od mesec dana. Bukvalno mi račun ispada 1400rsd mesečno na dve godine. Ovo su brzine koje hvatam mojim android telefonom:
Pogledajte prilog 489257
Šta mislite?
Najbolje su optimisali speed.net booster? 😂čak na kraju ima da bude i najbolji, videćete svi. Zapamtite ovo pisanje.
Ovo stvarno nisam ocekivao, da se na post pohvale za orion ti prvi javis 😂.Najbolje su optimisali speed.net booster? 😂
Pervezija, ping 7. Jel ti to zapravo taj pominjani WiFi sa antenom sto si pisao?Evo, odlučio sam se za orion. Mada imam probni period od mesec dana. Bukvalno mi račun ispada 1400rsd mesečno na dve godine. Ovo su brzine koje hvatam mojim android telefonom:
Pogledajte prilog 489257
Šta mislite?
Ma jasno vec sam malo citao ovo sto je pisao, pominjao se neki WiFi pa mi cudno da preko WiFi, ma bio to on na WiFi 6, ima ping 7ms, ipak nije kucno okruženje, ruter u istoj sobi.@CioRio I na pravom GPON je ping 3.9 - 8ms![]()
A tek manjak kanala koji se premotavaju...Zašto izbacuju HD kanale? Npr HGTV je u SD. NBA TV nije u HD. Vinestarovi kanali sem premiere nisu u HD. Televizija sve vise razocarava. Izgleda sve ima svoju cenu.
Nije mi jasno kako HGTV kod tebe nije HD, kod mene jeste, Cinestar Comedy HD, CineStar 2 HD, NBA nije HD. Ali definitivno im hvali kao što je kolega napisao jeste da prošire listu vraćanja kanala.Zašto izbacuju HD kanale? Npr HGTV je u SD. NBA TV nije u HD. Vinestarovi kanali sem premiere nisu u HD. Televizija sve vise razocarava. Izgleda sve ima svoju cenu.
Nije ni meni jasno. I zašto NBA TV nije u HD a kod svih ostalih provajdera jeste? Ako smo već na optici zar ne bi trebalo da svi kanali budu u HD?Nije mi jasno kako HGTV kod tebe nije HD, kod mene jeste, Cinestar Comedy HD, CineStar 2 HD, NBA nije HD. Ali definitivno im hvali kao što je kolega napisao jeste da prošire listu vraćanja kanala.
+1 i ja mislim da im "hvali".Ali definitivno im hvali kao što je kolega napisao jeste da prošire listu vraćanja kanala.
Video sam mili "Profesore" grešku, međutim mrzelo me da ispravljam. Koliko puta napravim grešku ili tastatura pobrka slova u kucanju. Mrzi me da ispravljam.+1 i ja mislim da im "hvali".
Ko će ga znati sve je moguće...Jeste, ja sam bio tastatura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari