Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Nisam to radio do sada.

Na egipat mi daje 101. Kako dobiti 103?

Kupio u gigatronu. Mislim da je EU.

Ima na ovom sajtu update za bilo koji Xiaomi model, Eu, Global, Kina...ne mora da se ceka, samo se skine OTA update i instalira preko paketa azuriranja.
Ne koristim 13t (pro) , ali evo linka za obican 13t

Da li su svi Xiaomi 13t pro.kupljeni preko operatera u Srbiji na Global rom-u?
Moj je kupljen u decembru, preko mts-a i ima Eu rom.

Kao što si i sam iskusio ima ih i na Global i na Eu.

danas stigla bezbednosna zakrpa za april 2.0.102.0. VMLEUXM region srbija. 1.4 gb velicine.

13T i 4K video, premotajte posle 4 minuta i gledajte kako telefon počinje da se gubi kod snimanja, da secka i zamrzava.
Negde oko 5 minuta je najizraženije.
Zanimljivo da je ovo početak koncerta i da se desilo samo na ovom snimku.
Na ostalim snimcima nije.

Mislim da su to mane Mediatek-a.
Recimo ja sam nekoliko puta imao situaciju da net zabode, u tom momentu nestaje 4G ikonica, nestaju sve crtice signala kao da nema dometa i posle par sekundi se ponovo pojavljuju. Bilo bi ok, pomisliš nešto sa signalnom, međutim u tom momentu signal na obe sim kartice(dual-sim, različiti provajderi) nestaje, kao da se modem restartuje iz nekog razloga.

13T i 4K video, premotajte posle 4 minuta i gledajte kako telefon počinje da se gubi kod snimanja, da secka i zamrzava.
Negde oko 5 minuta je najizraženije.
Zanimljivo da je ovo početak koncerta i da se desilo samo na ovom snimku.
Na ostalim snimcima nije.

Uf što je dobar snimak! Za ovakve uslove, fantastično. Imate trzanje, ali mislim da je nešto trenutno. Imao sam sa nekim telefonom sličnih problema, sa Motoeolom Edge 30 ili 13t,nisam siguran. Svakako,nije bilo skoro. U principu, kad to primetim, prekidam snimak, pa uključim ponovo. Posle nemam problema.

Snimci su fantastični, na to nemam zamerku baš nikakvu, jedino ovo što mi se desillo.

Nije da se stalno dešava i kao što rekoh nije se posle ponavljalo a snimio sam još 8 ili 9 pesama.

Baterija na kraju ostala na 20% sa početnih 70%

Stigla zakrpa za 13t, region EU, Srbija 2.0.104

Prilozi

• Screenshot_2025-05-19-13-09-11-598_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-05-19-13-09-11-598_com.android.updater.jpg
    65.4 KB · Pregleda: 15
Stigla i kod mene. Upravo se instalira.

došlo je i na globalni model 13T 2.0.104.0 ažuriranje , sigurnosno za maj 2025

Kod mene u patchu 2.0.104.0 VMFEUXM piše samo increased system security

Da li neko vidi razliku u trajanju baterije na 13t posle 2.0.103.0 na 2.0.104.0? Meni deluje (mada možda mi se samo čini) da je poprilično brže troši.

I ja mislim da je rano. Sada sam ga pustio na 1% i napunio na 100%. I tako ću par ciklusa, pa će se ,nadam se, vratiti kao na 103 , jer je držala fenomenalno.

Meni je sada na 102 i baterija mi je krs. Juce sam punio dva puta fon.

Ovo 104 je bilo lagano ažuriranje, okk 400mb ,samo sigurnosni pach, ne bi trebalo da je nešto poremetilo, bar se nadam

Popravila se baterija. Odradio jedan restart, ispraznio i napunio do kraja 2x. Lepo drži.

imam xiaomi 13t pro zadnjih par dana mi prekida sa kucanjem gboard testatura. i kod sms i kod vibera. da li se nekom desava isto i postoji li neka alternativa za tasteturu? telefon je inace odlican.

Ja nemam tih problema na istom telefonu.
Imas alternative, ne znam sta bih ti preporucio kad meni gboard radi bez greske na raznim telefonima bar 6 god unazad uvek je koristim cim promenim tel menjam i fabricku tastaturu koja god da je.

Meni gboard na 13t radi bez problema.
Probaj sa restartom telefona, možda ti nešto zabagovalo

Nazad
Vrh Dno