Imam isti utisak. Meni otisak prsta ocajno radi preko zastitnog stakla... Sad deluje da je za nijansu bolji... Od update-a ga vise otkljucavam otiskom nego patternom...Sve u svemu,nije loš ovaj OneUI7. Lepše animacije,tu i tamo poneka kozmetička promena,čisto da se razbije monotonija. E sad,da li je trip ili ne,ali čini mi se da otisak prsta dosta bolje radi takodje...
Понудиће приликом следеће верзије. Инсталација са апкмирор мења само датум верзије, не инсталира побољшања.Nakon beta verzije instalirao sam i zvaničnu 7.0 verziju,ali su mi Google usluge ostale iz februara 2025.Pokušam da ažuriram,ne nudi mi noviju verziju.
Синда, слично стање и код мене, с тим да сам ја јуче фоткао по граду једно сат времена, што је неуобичајено коришћење за мене. Вероватно је то посркало батерију.Po meni,baterija nesto losija na oneui7. Vrv treba par dana da se slegne.
Na samsungu u poslednje vreme stalno treba nesto da se slegne.Po meni,baterija nesto losija na oneui7. Vrv treba par dana da se slegne.
Koja je verzija to?Evo kako će da nas nateraju da prvo ažuriramo softvere, pa će da ih ubiju sa performansama i na kraju moramo kupiti nov model
Radi ali samo za Media zvuk e.g YT.Kad smo kod Good Lock-a, izgleda da mi Sound Assistant ne radi?!
Želim da mi podešavanje nivoa zvuka bude u manjim koracima, to izgleda više ne radi.
Sinoć sam imao problem, od tad više ne.@nemanja-992. Nema toga kod mene mozda zato sto su mi animacije offPogledajte prilog 490235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari