Šta je novo?

Banka Intesa

ma da znam to, nego me iznerviralo sto se kartica minimum minimuma koristi a vec se izlizalo, predhodnu sam koristio bez Walleta i nista se nije ostetilo.

Prilozi

• 20250424_150941.jpg
    20250424_150941.jpg
    81.3 KB · Pregleda: 77
Jel ima jos neko problema sa prijavom u aplikaciju? Podesena mi je autentifikacija putem otiska, kad god pokusam da se prijavim samo mi nestane opcija za otisak. Vidim da mi se jutros apdejtovala aplikacija banke.
Probao da ocistim cache, al ne vredi.

Kod mene radi bez problema jedino što prilikom pokretanja umesto opcije Login sada piše Login with fingerprint.

Imam Intesa BizMobi aplikacuju. Od juče ne mogu da uđem u aplikaciju preko mobilne mrrže yettel.
Na wifi radi.

ok radi kod mene

Da li je neko uradio update intesa mobi app na iPhone-u?
Da li nakon update-a normalno može login preko face id ili opet mora pin?

Resio tako sto sam privremeno ugasio fingerprint opciju na telefonu i sad usao normalno sa PIN-om. Nesto se izbagovalo.

1000042415.jpg

Koliko su užasno ružne nove debitne kartice, bezlične, bezbojne.

Nisu ni stare bile bogznašta ali ovo je sramotno.
Kao da su štampane na inkjet štampačima bez color ketridža.

Stvar ukusa. Siva i bela se obično vezuju za platinaste pa sam isprva bio mišljenja da su to neke Magnifica kartice. Šarena je za moj rezon bila po principu igrala se deca i pravljeno na idi mi, dođi mi, tek da se nekako nespretno uklopi sa duginim koloritom.

Vidis,meni je nova odlicna. Stara je bila sramota,najruznija kartica u Srbiji.

Ova nova nam svima igra na ego, da je premium al nije 😂

Ma nije,stvarno je lepa. Master gold isto seljana,sramota me da je vadim. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

a kakav je kvalitet ove nove? jel tanja od stare? svaku novu karticu koju dobijem obicno bude tanja i lakse se lomi i savija od prethodne...

Meni kartice uopšte ne trebaju. Više bi voleo da mi smanje održavanje, a da mi ne izdaju karticu. Apple / Google pay radi posao.

I ja sam tako mislio a onda sam skoro usao u neku prodavnicu i da platim kad ono cvrc, ne radi aparat lepo i mora kartica da se ubaci :D msm, jeste da je edge case, al opet..

Takodje, i zato me i mrzi da ih ubacim u Apple Wallet, jer svakako novcanik nosim uvek sa sobom zbog dozvole, licne karte, kesa, a kartice su svakako tu. Ne vidim nikakvu prednost telefona i aplikacije kad novcanik moram da nosim sa sobom.

Nije isto nositi debeo novčanik i slim novčanik.

Ja npr koristim ovaj drugi, lična karta i zdravstvena uz obaveznih 1000 dinara jer jelte pekare ne primaju kartice.

Prilozi

• IMG_1920.jpeg
    IMG_1920.jpeg
    1.1 MB · Pregleda: 41
  • IMG_1922.jpeg
    IMG_1922.jpeg
    197.7 KB · Pregleda: 41
Pa meni je normalan novcanik, nije bas ovoliko debeo, ne nosim bas toliko kesa kod sebe. :D Ova druga opcija je ok, ali i sa njom ti ne treba app, mozes jednu karticu da imas za sva placanja i to je to.

Imam mesta za jednu do dve novčanice i za dve kartice :D
Zdravstvena i lična :)
Ja čekam kad ce i saobraćajna i lična i zdravstvena da bude na telefonu, da se skroz rešim novčanika, a valjda i do tad pekare će imati pos terminale :D

Po mom mišljenju su banke krivci što ne promovišu svoja soft pos rešenja pa između ostalog i Inteza. Džabe je i postojanje programa Bolji način, čiji smo i mi bili učesnici, kada generalno vlada slabo interesovanje.

Meni kartice uopšte ne trebaju. Više bi voleo da mi smanje održavanje, a da mi ne izdaju karticu. Apple / Google pay radi posao.
Они би пре да не издају картицу и да повећају одржавање, јер је "дигитална".

Нова картица је лепша од старе.
Да ли негде има опција да се персонализује картица?
Као да сам негде некад видео у некој банци.

Мене нешто зеза Андроид апликација после недавног ажурирања, не могу да пребацујем паре на друге (туђе) рачуне. Видим нико се овде не жали па претпостављам да немате сличних проблема?

Nazad
Vrh Dno