Ja sam cekao da mi istekne UO (u junu) u A1 da bih presao u Yettel skoro iskljucivo zbog Pixela i sada kada to vise nije potrebno OP 13t mi izglada primamljivije cak i od 9pro pixela....slatke muke🤣A sta mi da radimo sto smo odustali od Pixel zbog A1?
Ja sam čekao Pixel, sad on mene ima da čeka 😂😂😂
Nisu to radili ljudi, stiglo im je samo od sebe. Nije jedini pisali su vec, samo im je stiglo "iz cista mira".Da li si resetovao mrežu pa shodno tome kad su videli da ti aparat podržava VoLTE salju poruku?
Nisam, samo stiglo posle uključivanja VoLTE opcije u Pixel IMS aplikaciji...Da li si resetovao mrežu pa shodno tome kad su videli da ti aparat podržava VoLTE salju poruku?
To već nije do njih, naši operateri ne podržavaju vowifi, a i sumnjam da će skoro podržavati jer se ni ne priča o tome..Istina otišli smo predaleko od teme...
Ali i dalje ne radi VoWiFi, a to sve radi u okolnim zemljama![]()
Znači čekam zaštitu 😅 ja kad vidim otisak palca na ekranu, nije mi dobro.. bez mikrofiber krpice ni u prodavnicu ne idem 😅 lepo su odradili ovu ringlicu od kamere pozadi na leđima.. najviše me ona primamila.. hardver me ne zanima, nisam heavy user.. za moje potrebe -taman 👌Sklon je grebanju kao i svaki telefonja ga 90% vremena koristim samo sa spigen staklom napred i ima blage ogrebotine po ramu telefona. Mada mu to daje neki dodatni lični smek
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari