novi15101987
Poznat
- Učlanjen(a)
- 30.11.2024
- Poena
- 30
Bili pre dva dana sve ok klima savrsenaZovi servisera.
Bili pre dva dana sve ok klima savrsenaZovi servisera.
To su oni rekliOnda sačekaj da istekne garancija.
Jel ti pre prijavljivala gresku? Ako je ovo nova stvar zovi ih opet. Rekosmo mi svi da nesto ipak nije okej sa tom klimom.To su oni rekli
Pustio sam ponovo reklamaciju zvao sam novi sadJel ti pre prijavljivala gresku? Ako je ovo nova stvar zovi ih opet. Rekosmo mi svi da nesto ipak nije okej sa tom klimom.
Kazu takva greska ne postojiPustio sam ponovo reklamaciju zvao sam novi sad
Sta si sad ponovo drndao?Drugari sta znaci ovo u pitanju amber ultra
Ne ukovala je na 22 i povecao ne reaguje i izbacila gresku dvaputaSta si sad ponovo drndao?
Na koliko je drzis kad je napolje kao sad neki 24-26c? na 30c?
I sad proradila posle 2 sataNe ukovala je na 22 i povecao ne reaguje i izbacila gresku dvaputa
Za takve stvari imas mobilni(sliku) kao dokaz!Kazu takva greska ne postoji![]()
Iscupaj je iz struju na 20-30min, izvadi baterije iz daljinski... Pa ponovo vrati baterije i ukjuci klimu!I sad proradila posle 2 sata
Na zadatu 21c trebala bi da se ugasi cim bude kod senzora 23c(22.6) A tebi ona bije prema neka vrata, kao sto si sam rekao da ti u hodnik toplije!Poslao bi snimke nego veliki su kad krenula da radi set 21 ona otisla do 24
Може да провери напон... Колико се сећам, Гри, тј. наш увозник је неке моделе рекламирао да могу да раде са нижим напоном.Sto rece style, iskljuci je iz zida i pusti nek odmori. To je greska Modula napajanja (preciznije modula za popravku faktora snage). Moze biti samo da ti je napon previse opao ili porastao, a osim toga moguce je da nesto vuce previse struje unutar klime pa ga pregreva ili zeza..
Napon mi je uvek 237Може да провери напон... Колико се сећам, Гри, тј. наш увозник је неке моделе рекламирао да могу да раде са нижим напоном.
"Сервисер" је с обзиром да није квалификован за овакве ствари требао да позове централни сервис, а не да паушално лупа како таква грешка не постоји.
Mozda je u datom momentu pao dovoljno nisko da izbaci gresku. Ako ti se greska bude ponavljala nesto je do klime definitivno. A ovima iz EnergyNeta se zakači za vrat i ne puštaj dok je srede klimu.Napon mi je uvek 237
Ma nema sta da sredjuju druga klima necu nista da mi se popravljaMozda je u datom momentu pao dovoljno nisko da izbaci gresku. Ako ti se greska bude ponavljala nesto je do klime definitivno. A ovima iz EnergyNeta se zakači za vrat i ne puštaj dok je srede klimu.
Upravo tako, za ove stvari se zove centralni servis jer ovo nije do instalatera, vec do samog uređaja.Може да провери напон... Колико се сећам, Гри, тј. наш увозник је неке моделе рекламирао да могу да раде са нижим напоном.
"Сервисер" је с обзиром да није квалификован за овакве ствари требао да позове централни сервис, а не да паушално лупа како таква грешка не постоји.
To sam i uradio pustio im na mejl sliku greske rekli su posle praznikaUpravo tako, za ove stvari se zove centralni servis jer ovo nije do instalatera, vec do samog uređaja.
Koji znak? Ono sunce? Pa ono je uvek tu na Heat mode(grejanje) ako ide u DF ono treperi par puta i to je to...Meni preko vestacke inteligencije kaze da radi df ovaj znak. Jer zna neko sta znaci nas taj znak
Pa sta znaci ovaj znakKoji znak? Ono sunce? Pa ono je uvek tu na Heat mode(grejanje) ako ide u DF ono treperi par puta i to je to...
I mani se te vestacke inteligencije itd. Kao sto mi covek iz energynet rekao: da je to sve sviranje onoga!
Nego imakoji se pale na marketing oko filtera, A.I itd.
Stvarno rizikujem da popusim poene od moderatora, pa jesi slep jbote napisano ti je 6 puta do sada o cemu se radi, i ti si nasao da pitas AI. Budi Bog s nama.Pa sta znaci ovaj znak
Hteo sam samo potvrdno da znam kada dodju da me ne maju nista loseStvarno rizikujem da popusim poene od moderatora, pa jesi slep jbote napisano ti je 6 puta do sada o cemu se radi, i ti si nasao da pitas AI. Budi Bog s nama.
Meni sad na ovim temp.. Potrosi 1.30kw. Klima setovana na 23°CZa mene je gotova grejna sezona
Dva dana vec ne grejem sta da grejem kad je i bez klime 24c u kuci i skoro svi prozori na kip
Pogledajte prilog 488552
Amber 9 Premium odradila i 8 zimu!
Muse drugu sezonu!
Mogu kad tad uvece da i upalim malo ali da rade 24/7 nema vise potrebe!
ok, razumem naravno ljude gde su mala deca da jos greju!
1.3 kw na sat?Meni sad na ovim temp.. Potrosi 1.30kw. Klima setovana na 23°C
A gde je turbina? Najbitnija stavka u pranju UJ! Jesi skidao i nju i prao je?Meni vec nekoliko dana ne rade klime, nema potrebe...
Amber 9 Premium u cetvrtak posle mog komentara (gore) oprana i spremna za nove pobede![]()
Verovatno za 24h to mu dodje da za 24h mozda ukupno radi 2h1.3 kw na sat?
Nisam ja skidao, moj majstor koga znam 13godine ali kad je prao ja sam bio do prodavnica da kupim neko pivce i kad sam se vratio vec bila vracena... I ja sam bas hteo da je slikam na stolom ali kasno *** ali cistaA gde je turbina? Najbitnija stavka u pranju UJ! Jesi skidao i nju i prao je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari