Šta je novo?

GREE klima uredjaji

Onda sačekaj da istekne garancija.

Kazu takva greska ne postoji :D
Za takve stvari imas mobilni(sliku) kao dokaz!
I sad proradila posle 2 sata
Iscupaj je iz struju na 20-30min, izvadi baterije iz daljinski... Pa ponovo vrati baterije i ukjuci klimu!
Ako ponovo izbaci gresku pozovi onoga koji ti ugradio klimu i posalji mu sliku!
Ti si druze fenomen sa tebe je kotao ili smederevac, a ne klima... Koristis daljinski kao na Tv :LOL:

Poslednja izmena:
cekicem u nju! salu na stranu,moras naci nekog dobrog majsto ... bar ga za misljenje pitati.. platiti ako treba. jer se tebi ludilo desava!

Sto rece style, iskljuci je iz zida i pusti nek odmori. To je greska Modula napajanja (preciznije modula za popravku faktora snage). Moze biti samo da ti je napon previse opao ili porastao, a osim toga moguce je da nesto vuce previse struje unutar klime pa ga pregreva ili zeza..

Poslao bi snimke nego veliki su kad krenula da radi set 21 ona otisla do 24
Na zadatu 21c trebala bi da se ugasi cim bude kod senzora 23c(22.6) A tebi ona bije prema neka vrata, kao sto si sam rekao da ti u hodnik toplije!
Znaci krlice ti nije skroz da na dole! I tako ne moze da prebaci nikako zadatu kod senzora gore i normalno da ce ti bude fina razlika na neki 4-6m(24-25c) kad gruva sa 500-600w

Ne znam ti si jedini koji ima problem sa Amber! Znam nekoliko ljude licno sa Amber + jedan sa Multi-split i nikad nisu se zalili na nesto!
Meni za 8 godine nikad nije izbacila gresku :)

Sto rece style, iskljuci je iz zida i pusti nek odmori. To je greska Modula napajanja (preciznije modula za popravku faktora snage). Moze biti samo da ti je napon previse opao ili porastao, a osim toga moguce je da nesto vuce previse struje unutar klime pa ga pregreva ili zeza..
Може да провери напон... Колико се сећам, Гри, тј. наш увозник је неке моделе рекламирао да могу да раде са нижим напоном.

"Сервисер" је с обзиром да није квалификован за овакве ствари требао да позове централни сервис, а не да паушално лупа како таква грешка не постоји.

Може да провери напон... Колико се сећам, Гри, тј. наш увозник је неке моделе рекламирао да могу да раде са нижим напоном.

"Сервисер" је с обзиром да није квалификован за овакве ствари требао да позове централни сервис, а не да паушално лупа како таква грешка не постоји.
Napon mi je uvek 237

Upravo tako, za ove stvari se zove centralni servis jer ovo nije do instalatera, vec do samog uređaja.

Meni preko vestacke inteligencije kaze da radi df ovaj znak. Jer zna neko sta znaci nas taj znak

Prilozi

• IMG_20250417_104037.jpg
    IMG_20250417_104037.jpg
    69.7 KB · Pregleda: 72
Meni preko vestacke inteligencije kaze da radi df ovaj znak. Jer zna neko sta znaci nas taj znak
Koji znak? Ono sunce? Pa ono je uvek tu na Heat mode(grejanje) ako ide u DF ono treperi par puta i to je to...
I mani se te vestacke inteligencije itd. Kao sto mi covek iz energynet rekao: da je to sve sviranje onoga!
Nego ima :LOL: koji se pale na marketing oko filtera, A.I itd.

Koji znak? Ono sunce? Pa ono je uvek tu na Heat mode(grejanje) ako ide u DF ono treperi par puta i to je to...
I mani se te vestacke inteligencije itd. Kao sto mi covek iz energynet rekao: da je to sve sviranje onoga!
Nego ima :LOL: koji se pale na marketing oko filtera, A.I itd.
Pa sta znaci ovaj znak

Zovi ponovo posle praznike ovi u Novi Sad ili u Nis (energynet) ako opet bude greska! Oni moraju da ti posalju montera!
I budi naporan kad dodje = sta je ovo sr**** dajte ljudi resite to ili odmah zamena klime!

Za mene je gotova grejna sezona :LOL:
Dva dana vec ne grejem sta da grejem kad je i bez klime 24c u kuci i skoro svi prozori na kip :)
IMG_20250417_150413.jpg
Amber 9 Premium odradila i 8 zimu!
Muse drugu sezonu!
Mogu kad tad uvece da i upalim malo ali da rade 24/7 nema vise potrebe!
ok, razumem naravno ljude gde su mala deca da jos greju!

Poslednja izmena:
Za mene je gotova grejna sezona :LOL:
Dva dana vec ne grejem sta da grejem kad je i bez klime 24c u kuci i skoro svi prozori na kip :)
Pogledajte prilog 488552
Amber 9 Premium odradila i 8 zimu!
Muse drugu sezonu!
Mogu kad tad uvece da i upalim malo ali da rade 24/7 nema vise potrebe!
ok, razumem naravno ljude gde su mala deca da jos greju!
Meni sad na ovim temp.. Potrosi 1.30kw. Klima setovana na 23°C

Prilozi

• Screenshot_20250420-223423_Tuya Smart.png
    Screenshot_20250420-223423_Tuya Smart.png
    131.4 KB · Pregleda: 71
Meni vec nekoliko dana ne rade klime, nema potrebe...
Amber 9 Premium u cetvrtak posle mog komentara (gore) oprana i spremna za nove pobede ;)

Prilozi

• forum 1.jpg
    forum 1.jpg
    246.6 KB · Pregleda: 66
  • Forum 2.jpg
    Forum 2.jpg
    136.7 KB · Pregleda: 62
  • forum 3.jpg
    forum 3.jpg
    110.2 KB · Pregleda: 61
Poslednja izmena:
Poslednja izmena: