Šta je novo?

GREE klima uredjaji

Ugrađen Pular 12 kod mene u potkrovlje. Ovih par dana palio. Sta bih rekao. Zagreje za 5-10 minuta sa 19 na 23C. Prvo sam stavljao full auto i onda je krenula da hladi kad postigne. Pa sam prebacio na grejanje i ventilator na auto. Jako lepo. Pirka nesto mlako na najtise kad postigne ali to moras da približis skroz ruku do klime da bi osetio. Držala je tih 23 konstantno sinoć. Premalo je to testiranja ali sam za sad zadovoljan.

Zvali me sada kao pod foru na koju stranu je motirana reko imam dve klivije rade naj normalnije na svaki moguci nacin peze
Klima pravljena za severni pol na koju stranu montirana :D

E, a sta mislite o Bergen Premium Kron White 12K, to je kao nas brend?
Valja li ovo, to im je kao najjaci model, a ima neka akcija sa ugradnjom 68k...

Ima li neka preporuka za gree inverter da nisko modulira,za manju sobu 16m²

Gree je poznat zbog visoke min. Modulacije! U 16m2 bice svakako on/off!
Koliki ti budzet? 50-60k?

Poslednja izmena:
Gree je poznat zbog visoke min. Modulacije! U 16m2 bice svakako on/off!
Koliki ti budzet? 50-60k?
Ispod 60k ako uzimam u tehnomaniji imacu popust 20% na punu cenu...ako 60k - 12k popust..nije lose

Možda ja nisam ispratio dobro, ali ne videh nijedan grafikon da Clivia radi ispod 400w.
Ne kažem da nije istina, ali nešto nisam baš ubeđen u to.

@novi15101987
Pitanje je koliko dugo drzi na tu modulaciju!
A ne price kao: uhvatio sam je na 250w, a posle 3min kove opet sa 450-550w! :LOL:
Tek kad vidimo na neku krstenu pametnu uticnicu(Tapo) ravnu liniju da drzi zadatu na 300w ili koliko vec... makar 30-45min mozemo da kazemo da spusta solidno!
Možda ja nisam ispratio dobro, ali ne videh nijedan grafikon da Clivia radi ispod 400w.
I ja sam uhvatio Amber i Muse na neki 200-300w ali samo kad je upalim ili posle DF kad dize na gore :LOL:

Poslednja izmena:
Ja imam cliviju 18 u sobi 4x3 sa otvorenim vratima modulirara mi na 440 w i to sat vreme sat ipo. A cliviju 12 nahvatao na 220 da radi oktobar je bio nije radila df samo je kod mojih pa sklonio merac da se ne zaludjujem bzv

Jel si citao malo za TCL i Vivax Aeri+?
Jesam...malo teze naci taj model tcl,kazu aplikacija siromasna ...to je u stvari marka na F a radi je tcl.
..aeri+ koliko sam skontao ne mogu da podesavam polozaj krilaca preko daljinskog dokupljuje se wifi ....sitnice neke....tehnomanija ima aeri+ verivatno cu to da ganjam

Jesam...malo teze naci taj model tcl,kazu aplikacija siromasna ...to je u stvari marka na F a radi je tcl.
..aeri+ koliko sam skontao ne mogu da podesavam polozaj krilaca preko daljinskog dokupljuje se wifi ....sitnice neke....tehnomanija ima aeri+ verivatno cu to da ganjam
Mislis na Frozzini :)
Samo gledaj na ugradnju da ne bude kao kod onog clana sa samo 1m cevi (Aeri+)

Nalazim po prodavnicama gree klimu
GWH12YD-S6DBA2A

Vidim da svuda piše "premium", a na energy N sajtu vidim da imaju samo amber pro i ultra. Koja je obo zapravo klima? Plan mi je da uzmem gree amber ultra 12sticu, ali ne bih da se zeznem oko konkretnog modela...

Nalazim po prodavnicama gree klimu
GWH12YD-S6DBA2A

Vidim da svuda piše "premium", a na energy N sajtu vidim da imaju samo amber pro i ultra. Koja je obo zapravo klima? Plan mi je da uzmem gree amber ultra 12sticu, ali ne bih da se zeznem oko konkretnog modela...
Pa premium je stari model, ultra je novi.

Vrh Dno