optokapler
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.12.2019
- Poena
- 155
Jeste mojaMa cista kao suza!
Jel ovo tvoja turbina na sliku?
Do mojega izbrisa moj koment oko edit!![]()
Jeste mojaMa cista kao suza!
Jel ovo tvoja turbina na sliku?
Do mojega izbrisa moj koment oko edit!![]()
Sad ce da urade remap kao kod cipovanje auta, pa ce da gura 60minKazu da nije nesto kako valja cim upada na 50 min
Trazim novu 5 meseca prosloSad ce da urade remap kao kod cipovanje auta, pa ce da gura 60min
Salim se![]()
Kaze koju klimu imas reko ultra nemoguce ona ide do -30 nesto ne valjaTrazim novu 5 meseca proslo
Trebao si da im kazes da je u podrum montirana!Zvali me sada kao pod foru na koju stranu je motirana
Mislim da se Bergen Apolo T pravi u Hair-u. Za Pure, nisam siguran. Mislim da je Kron odličan za te pare. Oko 60 000.Ok je,pravi se u Haier fabrici.
Clivija 12 iii 9Ima li neka preporuka za gree inverter da nisko modulira,za manju sobu 16m²
Bolje gledaj drugi brend!Ima li neka preporuka za gree inverter da nisko modulira,za manju sobu 16m²
Jel si siguran da li uopste drzi zadatu izmedju 200-300w? ili rolerkoster 200-500w = 16m2 rezim on/off!Clivija 12 iii 9
Clivija 12 iii 9
Malo mi jaca cena....nema mindeuge nego nesto od ove dve vivax aeri+ ili neku TCLBolje gledaj drugi brend!
Jel si siguran da li uopste drzi zadatu izmedju 200-300w? ili rolerkoster 250-500w = 16m2 rezim on/off!
Ako clivija 18 na 440 w 12 siguran da ispod 400
Ispod 60k ako uzimam u tehnomaniji imacu popust 20% na punu cenu...ako 60k - 12k popust..nije loseGree je poznat zbog visoke min. Modulacije! U 16m2 bice svakako on/off!
Koliki ti budzet? 50-60k?
I ja sam uhvatio Amber i Muse na neki 200-300w ali samo kad je upalim ili posle DF kad dize na goreMožda ja nisam ispratio dobro, ali ne videh nijedan grafikon da Clivia radi ispod 400w.
Ne kažem da nije istina, ali nešto nisam baš ubeđen u to.
Ja imam cliviju 18 u sobi 4x3 sa otvorenim vratima modulirara mi na 440 w i to sat vreme sat ipo. A cliviju 12 nahvatao na 220 da radi oktobar je bio nije radila df samo je kod mojih pa sklonio merac da se ne zaludjujem bzvMožda ja nisam ispratio dobro, ali ne videh nijedan grafikon da Clivia radi ispod 400w.
Ne kažem da nije istina, ali nešto nisam baš ubeđen u to.
Jel si citao malo za TCL i Vivax Aeri+?Ispod 60k ako uzimam u tehnomaniji imacu popust 20% na punu cenu...ako 60k - 12k popust..nije lose
Jesam...malo teze naci taj model tcl,kazu aplikacija siromasna ...to je u stvari marka na F a radi je tcl.Jel si citao malo za TCL i Vivax Aeri+?
Mislis na FrozziniJesam...malo teze naci taj model tcl,kazu aplikacija siromasna ...to je u stvari marka na F a radi je tcl.
..aeri+ koliko sam skontao ne mogu da podesavam polozaj krilaca preko daljinskog dokupljuje se wifi ....sitnice neke....tehnomanija ima aeri+ verivatno cu to da ganjam
Da Frozzini....gledacemo da bude 3m negde sam slusao da uj ide najmanje 20 cm od plafonaMislis na Frozzini
Samo gledaj na ugradnju da ne bude kao kod onog clana sa samo 1m cevi (Aeri+)
Ma dovoljno 10cm!Da Frozzini....gledacemo da bude 3m negde sam slusao da uj ide najmanje 20 cm od plafona
Pa premium je stari model, ultra je novi.Nalazim po prodavnicama gree klimu
GWH12YD-S6DBA2A
Vidim da svuda piše "premium", a na energy N sajtu vidim da imaju samo amber pro i ultra. Koja je obo zapravo klima? Plan mi je da uzmem gree amber ultra 12sticu, ali ne bih da se zeznem oko konkretnog modela...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari