Ovde je samo 2. fotografija u fokusu, kod ostalih ko zna na cemu je fokus...S23 ultra, oneui 5.1
Solidno,ali mora mnogo bolje za premium klasu.
На форуму може да се лајкује?! Лајк за уи 5.1 и од мене.@iva22 od mene like za oneui 5.1 na telefonu
Jeste ali konzistentnost belezenja uspomena je bitna, svi mogu da izvuku dobru fotku eventualno ali za neke momente imas samo 1 pokusaj i ode voz.^ lepa fotka svaka čast , samo što 95% korisnika koristi kameru za kačenje fotki po društvenim mrežama i za eventualno po koju uspomenu sa odmora a za a to je i neki tel od 250€ više nego dovoljan .
Svi su mi se smejali pre godinu ipo dana što i dalje drzim oneui 5.1.Vredjali me.Sad bi platili da mogu da se vrate na tu verziju.Pametni smo mi sto smo ostali, znali smo da će updateovima pogoršati sve,od baterije pa sve do kamere@iva22 od mene like za oneui 5.1 na telefonu
Izgleda da kompresija nije smanjila kvalitet tvoje fotografija, meni je u fhd rezoluciji.Ali kad udjem na moje slike na forumu izgledaju mi kao da su u 480pEvo ti fotka sa ugasenim mozgom, bez da razmislim sta sam fotkao, posto jos nisam ni zagrebao telefon, nemam kad.
Lose vreme, ne vidim sta fotkam jer cucim i telefon mi je ispod nivoa kolena.
I pored toga skroz korektno.
Verovatno ce je sahraniti kompresija ali nema veze.
Smanjila je, fajl je u originalu 6mb, kompresija ga je desetkovalaIzgleda da kompresija nije smanjila kvalitet tvoje fotografija, meni je u fhd rezoluciji.Ali kad udjem na moje slike na forumu izgledaju mi kao da su u 480p
Pametni smo mi sto smo ostali, znali smo da će updateovima pogoršati sve,od baterije pa sve do kamere
Prosečan screen time mi bude između 11 i 12h dnevno.
Posao radim kompletno preko telefona,znači tiktok i instagram 8 sati dnevno.Posao su mi društvene mreže.11-12h Sot dnevno 🤔 ... Jel se baviš testiranjem telefona, neki servis radnja ?
Pitam čisto , nije lako raditi 12h dnevno .
Kome je prioritet baterija, on radi tako.Kupiš telefon od hiljadu i po evra, pogasiš mu sve i napraviš ga da bude kao onaj od 200. Pa dobro, sve je za ljude....
Strasno losa baterija.4g ceo dan i ceo dan na otvoreno.
OneUI 6.0
Kakva ti je baterija? Još si na originalnom softveruS23 ultra, oneui 5.1
Solidno,ali mora mnogo bolje za premium klasu.
Koliko izvlacis na 5.1 i 4g?Strasno losa baterija.
Meni bi na 6.0 trošio oko 250% baterije dnevno.Ne bi mi izgurao do 11 ujutru.
Izgleda da cu zauvek ostati na 5.1
Kako si ovo podesio da vidiš po danima korišćenje baterije kao iOS?4g ceo dan i ceo dan na otvoreno.
OneUI 6.0
Oko 7h,ali na 60hz I sve moguće rezime uštede dezim uključene.Koliko izvlacis na 5.1 i 4g?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari