Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Ne slazem se, Borat ima bolju poentu globalnog drustva nego oba nabrojana.
Fountain doduse mi je na ivici, ali borat je za 1 koplje bolji...
A onaj drugi ne bih mogao ni da ubrajam u 2006 filmove, , jer je prosto kopija The Prestige... samo jadnija.

И мени је Борат одличан.

jer je prosto kopija The Prestige... samo jadnija.
Aha, film koji je imao premijeru nekih 9 meseci pre The Prestige i baziran je na kratkoj priči iz 1989. godine je kopija The Prestige koji je adaptacija knjige iz 1995. godine. Važi.

Naravno da se slažem sa kontatacijom da je The Prestige bolji film ali izjava da je Illusionist kopija je bud*laština na kub.

To svi studiji rade... izbace poluproizvod pre najavljenog dobrog filma, nista novo.
Ne branim Nolana, ali ta 2 filma i nisu za uporedbu.
Npr: Jesi li znao da je film The Fly rimejk odlicnog filma 30 godina pre?
Ne postoji nista novo, samo se kopira staro... umetnost lezi u starim filmovima, koji nisu rimejk.
Kopolin Megapolis je zpravo Metropolis od pre 100 godina.... jesi ga uopste pogledao?

Znači kada neko napiše samo ime filma u jednoj reči bez ikakvog komentara vezanog za isti iako je kutija lepo još pre mnogo godina napisao pravila šta i kako se piše u temi to je OK ali kada ja isto napišem jednu reč koja ima isto toliko smisla koliko i samo komentar sa nazivom filma to je trolovanje!
Ili bi da sam napisao samo Džeki Braun (da, upravo to gledam poslednje na TV1000) i ništa više u vezi tog filma to bilo sasvim OK, bez obzira na pravila koja je moderacija sama napisala!?
Btw poenta mog komentara nije bila puko trolovanje već da ukažem koliko je besmisleno napisati samo jednu reč u postu!

Sto se trolovanja i toksike tice, ti si tu igricu presao odavno na forumu, ne znam sta trazis uopste u ovoj temi.
Pusti me da se raspravljam sa shamanNSom kao covek, na miru..

Uopšte se nisam obratio tebi već onom koji mi je obrisao post koji opet nije bio upućen tebi ali lepo je što si izneo svoje iskreno mišljenje o članu foruma koji uopšte ne komentariše tvoje komentare pa makar to bilo i iz razloga što si promašio loptu...

Ne raspravljam sa fanovima Borat-a 😅
Brate mili ja ono nisam mogo da gledam(citaj Borata), verujem da je Sasa to karikirao i prezentovao na sebi svojstven nacin ali prosto nisam mogao one budalastine da gledam jer ono je po meni parodija
Za svoje 40 godine odgledao sam tri parodije
i
Probao da gledam Nilsonove Naked gun ali prosto ne volim takve filmove folim si klasicne komedije, akcione komedije

Lesli Nilsen i sve od njega (Goli pištolj, Drakula mrtav i voljen, Ima li pilota u avionu...)

Lesli Nilsen i sve od njega (Goli pištolj, Drakula mrtav i voljen, Ima li pilota u avionu...)
Nisam nikada odgledao te filmove od pocetka do kraja, po mom ukusu previse preterano glumatanje da tako kazem
Ne znam mzoda zato sto sam tada i nase filmove gledao sa Ckaljom i Mijom, pa sam nalazio filmove iz zlatne ere Holivuda 40te i 50ih zali sam zaboravio ime tog komicara ja ga zovem Holivudski Ckalja posto malo i lice, pa sam gledao Stanlio i Olio to se secam, meni su to komedije i normalno Caplina

OK, svako ima pravo na svoje mišljenje kao što i ja imam mišljenje da Čkalja i Mija ne mogu u istu rečenicu kada je domaća komedija u pitanju jer Mija nije Čkalji ni do kolena po tom pitanju.

@Oswajac Moraš se naterati da pogledaš Drakula, mrtav i voljen. Besmrtni talenat Nilsena i Mel Bruksa i rečenica koja se meni urezala u sećanje: "I am British! And so are these...!" 😁

Sve su to Parodije sa velikim P u odnosu na ove nove gluposti iz serijala "Not another..." koji često izazivaju ozbiljan transfer blama...

Jedan je Čkalja ! Top Secret je meni bio jedan od omiljenih parodija pored golih pištolja i bukvalno sve od Nilsena je must ali ne za današnju omladinu na njihovu žalost .

Koliko volim The Prestige... Meni lično najjači Nolanov film. Inače imam i knjigu istog naziva po kojoj je snimljen film.
Čeka me na polici već godinama., shame on me.
Uvek kad pričamo o Prestižu govorimo o Bejlu i Džekmenu ali kako su takođe razvalili i Skarlet Johanson i Majkl Kejn.

Alien:Romulus....Sad sam ga ponovo pogledao i moram priznati da mi je mnogo bolje legao nego prvi put.I ja sam,kao i sto je ovde na forumu komentarisano posle prvog gledanja nekako bio pomalo razocaran,nekako mi je bio deciji,valjda sam ocekivao nesto kao Prometeus,nemam pojma.

Ali evo posle ponovnog gledanja,nekako sam valjda na drugi nacin pratio radnju i sve sta se desava,pa mi je utisak mnogo bolji.Ko zna,mozda ce se jednog dana ljudi odusevljavati sa njim kao mi sa prva dva.

Juce u Maxi moja draga me zove i pokaza mi sir kad ono Provalon. Pa se setih filma Ockar iz 1991, Sralone glumi. Moja preporuka.
Oscar

Juce u Maxi moja draga me zove i pokaza mi sir kad ono Provalon
Provalone. Ameri sve upropastise. Dan kada krenu ljudi da izgovaraju taljatele kao oni to je kraj :sick:

Obnovio sam u poslednjih par nedelja prvi put od kada su izasli Korneto trilogiju, tj. antologiju.
Odlicni su!
Blesava razbibriga.
Hot Fuzz mi je ubedljivo najbolji, jedino sto je bezveze namerno treskanje kamere prilikom bilo kakve tuche ili jurnjave.

Jos jedna repriza ciju sam radnju totalno zaboravio, jer jelte nema sta da se gleda vise...
Dead Zone (1983)

laganih 7/10, ako ne i vise...
Jer gledajuci film, politicka kampanja u istom mi je toliko poznata, da mi se cini da zivimo u matrixu gde se sve ponavlja.
Kraj odlican!
(Walken i Ramón Antonio Gerard Estevez (Martin Sheen) = 10/10))

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno