Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Ide on i preko mobilnog i preko kompa a sa tim kredencijalima ide i na smart tv ili na android box i to je onda Iris smart. Barem tako koristim jer imam Box 4...a ovo sa korisničkim imenom i lozinkom što smo dobili kao bivši TTV korisnici još nije aktivno tj. pokazuje da su pogrešni podaci.

EON mi radi i dalje za sad.

Živ je EON, umro nije ali ima još 4 sata do isteka 16-og aprila :ROFLMAO:

Mislim, bila bi provala da radi još neko vreme a kanali na satelitu pogašeni.

Programi televizija N1 i Nova nisu više dostupni za oko 180.000 domaćinstava u Srbiji, koja nemaju jednostavnu mogućnost priključenja na kablovsku mrežu.

Bilo je raznih procena, te 120 te 140 hiljada a 180 hiljada je baš ozbiljna cifra. Bilo je tu kuća i stanova sa po 2-3 risivera pa je sigurno i celih 300-ak hiljada risivera u pitanju. A ukupan broj ljudi koji je ostao bez kanala UM je svakako veći od tih 180 hiljada jer u svakom domaćinstvu neka je bilo po 2-3 člana u proseku to je nekih odokativno 300-500 hiljada ljudi ostalo bez mogućnosti da putem satelitske platforme gledaju ono što su do sada gledali.

Ima tu solidan broj od tih 180 hiljada pretplatnika koji je u inostranstvu koristio risivere odnete odavde...pa neka je to i 150 hiljada pretplatnika pa je cifra velika, nisam baš siguran da je 180 hiljada prava brojka, tim gore ako jeste.

Je li proradilo ikome za Iris go ovo što su nam danas poslali ?

Ja danas bio do MTS-a da podnesem zahtev za raskid, popunio sam tamo zašto hoću i to. Kažu da treba da čekam poziv od nadležnih za to, oni za sada ništa ne znaju u vezi sa tim.
Zar ne treba da se odmah ugovor raskine, kakvo čekanje na operatera kad su uradili promenu suprotnu ZEK-u i nisu obavestili korisnike? Prošli put sam samo odneo opremu od totala i odmah raskinuo kad su najavili povećanje cena. Ovo sad nije ni najavljeno a ugasili eon sa video klubom i um kanale.
Kome treba, ovde trenutno radi N1 bez i Nova S sa vpn-om…
Uz VPN samo.

Kreirali su kredencijale za sve TotalTV/EON Sat korisnike na iris GO i iris SMART platformama.

Username: irisgo(broj SBB Ugovora)
Primer: irisgo901875xxx
- Broj Ugovora, ne ID korisnika

Password: Irisgo.(broj SBB Ugovora)
Primer: Irisgo.901875xxx
  • Prvo slovo je veliko I (Italija)
  • Tacka ide pre brojki odn broja ugovora

Pitanje:
Da li EON jos uvek radi i kako obrisati neki uredjaj iz liste uredjaja s pristupom posto SBB moj portal vise nema pristup

Poslednja izmena od urednika:
E ovako, evo par zapažanja u vezi Iris go.

1) nikako da se ulogujem na Chrome ceo dan, sad pokušah na Iris app na android telefonu i radi a na smart boksu još nisam probao, tu je verzija Iris smart ;

2) pošto sam već pisao da imam Iris go na osnovu dugogodišnjeg korišćenja Boks paketa sada mogu da uporedim taj Iris go i ovaj što smo dobili nakon otkazivanja EON-a (koji btw još uvek radi) i mogu vam reći da imam više kanala na ovom Iris go nego na onom od MTS boks paketa :D ovde primera radi imam kanale koje imao na Totalu tipa TV1000, Epic drama i još par njih koji su mi zaključani na ovom drugom Iris go od boks paketa jer u okviru tog konkretno crvenog boks paketa nemam malopre pomenute kanale kao sastavni odnosno osnovni deo ponude, odnosno spadaju u paket koji se plaća, konkretno filmski. Nisam još dobro sve proučio ali ima tu još kanala koje imam na ovom novom Iris go kao npr. svi Pinkovi filmski kanali koje imam i na satelitu a na ovom drugom Iris go ih imam samo pola od toga recimo jer se ostalo plaća posebno u MTS Iris tv ;

3) kada se ulogujete na Iris go videćete da u ponudi imate i 4 filmska kanala koje nemate na sad već bivšem Totalu, to su Eurostar 1-4 koje MTS ima na klasičnoj Iris iptv i koje je do skora imao na M:SAT pa ih izbacio odatle, dakle 4 kanala sa evropskom kinematografijom (nemački, francuski, španski te italijanski filmovi i serije) ;

4) tu su i XXX kanali koje nemam na drugom Iris go nalogu ali ovde ih imam jer ih imao i na bivšem Totalu ;

5) Insajder ne vidim na ovom Iris go dok ga imam na Iris go od boks paketa a u ovom Iris go ima i par kanala tipa Travel XP kojeg takođe nemamo na satelitu ali postoji na MTS Iris tv;

6) u video klubu otključani Superstar i još neki katalozi koji mi inače zaključani na drugom Iris go, primera radi Epic drama i Filmbox jer te kanale imam i na satelitu.

Možda ima još toga ali otprilike ovo je ono što primetih malopre na mobilnom telefonu, sutra ću pokušati opet na kompu i Iris smart da vidim kako to ide.

Poslednja izmena:
I meni još uver rade i N1 i Nova s, mada pitanje je dokle. Probao sam da se ulogujem u iris smart ali login podaci ne rade.

Neverovatno da su izdali kredencijale za pristup Iris platformi koji rade samo na android i ios uređajima...

Evo aktivirao sam i na android boksu Iris smart i sve isto što se tiče kanala i onoga što sam malopre detaljno opisao, odnosno onoga što i na mobilnom radi. Neće na kompu, bilo da je u pitanju Chrome ili Opera.

Za TV paket u Iris Smart app piše IrisGO Biz / biznis? 😂

Da, upravo to, sad videh. Kada kao fol pokušao na telefonu da aktiviram neki paket iskočilo mi nešto za biznis korisnike :D

I nema Pink western i Pink Klasik :ROFLMAO:

Upravo aktivirao i ja prateći uputstva. Sve ok ali dok ne stigne na smart tv, mrka kapa.

Kako ja da podnesem zahtev, a jos uvek imam sve kanale.

A gde imaš sve kanale i koje? Na satelitu su izbačeni iz liste UM kanali, nema gledanja više sa total risiverima. Kome radi i dalje eon app (total nalog) , radi, pitanje je vremena kada će je ugasiti. Moj sbb ne radi, nema pregleda plaćenih računa, plaćanja online.

Nazad
Vrh Dno