E ovako, evo par zapažanja u vezi Iris go.
1) nikako da se ulogujem na Chrome ceo dan, sad pokušah na Iris app na android telefonu i radi a na smart boksu još nisam probao, tu je verzija Iris smart ;
2) pošto sam već pisao da imam Iris go na osnovu dugogodišnjeg korišćenja Boks paketa sada mogu da uporedim taj Iris go i ovaj što smo dobili nakon otkazivanja EON-a (koji btw još uvek radi) i mogu vam reći da imam više kanala na ovom Iris go nego na onom od MTS boks paketa

ovde primera radi imam kanale koje imao na Totalu tipa TV1000, Epic drama i još par njih koji su mi zaključani na ovom drugom Iris go od boks paketa jer u okviru tog konkretno crvenog boks paketa nemam malopre pomenute kanale kao sastavni odnosno osnovni deo ponude, odnosno spadaju u paket koji se plaća, konkretno filmski. Nisam još dobro sve proučio ali ima tu još kanala koje imam na ovom novom Iris go kao npr. svi Pinkovi filmski kanali koje imam i na satelitu a na ovom drugom Iris go ih imam samo pola od toga recimo jer se ostalo plaća posebno u MTS Iris tv ;
3) kada se ulogujete na Iris go videćete da u ponudi imate i 4 filmska kanala koje nemate na sad već bivšem Totalu, to su Eurostar 1-4 koje MTS ima na klasičnoj Iris iptv i koje je do skora imao na M:SAT pa ih izbacio odatle, dakle 4 kanala sa evropskom kinematografijom (nemački, francuski, španski te italijanski filmovi i serije) ;
4) tu su i XXX kanali koje nemam na drugom Iris go nalogu ali ovde ih imam jer ih imao i na bivšem Totalu ;
5) Insajder ne vidim na ovom Iris go dok ga imam na Iris go od boks paketa a u ovom Iris go ima i par kanala tipa Travel XP kojeg takođe nemamo na satelitu ali postoji na MTS Iris tv;
6) u video klubu otključani Superstar i još neki katalozi koji mi inače zaključani na drugom Iris go, primera radi Epic drama i Filmbox jer te kanale imam i na satelitu.
Možda ima još toga ali otprilike ovo je ono što primetih malopre na mobilnom telefonu, sutra ću pokušati opet na kompu i Iris smart da vidim kako to ide.