Šta je novo?

GREE klima uredjaji

Lagali mene lazem tebe. Mada mi ima logike jer se dosta zalili na muse pa ustedeli na plastici jos nesto i prepakovali comfot
Amber i Soyal ostale iste... sve ostalo je malo prepakovano itd.
Muse je prica za sebe
Od prve serije gde nije spustala ispod 700-800w pa do daljinski gde nisu imale fan 3 ili 5 (ne znam tacno, da ne lazem)
Ja imam zadnju kawasaki seriju :LOL:
Evo kod mene Muse Comfort(2023) u 48m2
Tokom dana imala 4 on/off... i od 20:00 gura na 600w
*** nisam pametan... dugo vec razmisljam da je zamenim i to samo zbog on/off a ovamo legla u prostor ko budali samar :ROFLMAO:
Screenshot_20250410-002406.png

Poslednja izmena:
Amber i Soyal ostale iste... sve ostalo je malo prepakovano itd.
Muse je prica za sebe
Od prve serije gde nije spustala ispod 700-800w pa do daljinski gde nisu imale fan 3 ili 5 (ne znam tacno, da ne lazem)
Ja imam ovu zadnju kawasaki seriju :LOL:
*** nisam pametan evo kod mene Muse Comfort(2023) u 48m2
Tokom dana imala 4 on/off... da greje greje
Pogledajte prilog 487634
Ja sam ti pricao imao sam muse sad sto gura ultra gurala je muse ima razlike ali se borila. Model 2022

Sta moze biti kada se stavi na 5 duvaljke cuje se kao kola pored prozora da su da rade na ler vu vu vu kada se stavi na tiho nema taj eho da radi. Spoljasna ok radi da nije do unutrasnje turbine nesto

Sta moze biti kada se stavi na 5 duvaljke cuje se kao kola pored prozora da su da rade na ler vu vu vu kada se stavi na tiho nema taj eho da radi. Spoljasna ok radi da nije do unutrasnje turbine nesto
Nije mi iskreno jasno kakav vu vu vu :LOL:
Iz unutrasnje?
Ali na Fan 5 nece sigurno da bude tiha turbina kad duva sa protok od 800m3

Proveri filtere gree zna tako da se cuje i da se bukvalno gusi ako su zaprljani. A druga opcija je motor turbine ili piksna. Snimi zvuk i okaci

Tvoja Amber je fenomem :)
Jos je nova od prosle godine valjda? Meni bre ova radi vec 8 godine bez problema... Znaci svake godine od Oktobar pa do pocetkom aprila 24/7! Jedino neki 15dana tokom cele zime kad kamin dole radi, ona nije radila! Leti pegla od juna pa sve do pocetkom septembra :)

Proveri filtere gree zna tako da se cuje i da se bukvalno gusi ako su zaprljani. A druga opcija je motor turbine ili piksna.
Mozda je i turbina dosta nahvatala prasinu od toga isto moze da bude kao eho od vetra! :)

Mozda je i turbina dosta nahvatala prasinu od toga isto moze da bude kao eho od vetra! :)
Ma mozda ali tesko jer je klima nova.. Doduse ovo se nahvatalo na mojoj Gree posle malo jace od godinu dana, doduse ni sam ne znam kako.

Prilozi

• 43C1AB6E-C6D0-47CA-9687-990532D5D358.jpeg
    43C1AB6E-C6D0-47CA-9687-990532D5D358.jpeg
    112.6 KB · Pregleda: 55
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno