Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li neko zna koja je dobra cena za ove ventilatore, da li je neko kupovao i da li su se pokazali okej? Još bolje ako postoji bez ikakvog argb ili rgb..
Ja sam uzeo onaj paket od 3kom, 120mm argb. 17e me izašli. Uskoro trebaju da stignu. Imam i od ranije TR ventove, ali kupljeni ovde. Javljam kad stignu i namontiram svakako.

Šta je "otvaranje linkova" i "Earn More"? :)

Na Earn more coins...

Btw, jedna fora koju sam primetio a vezano za kupovinu uz novčiće.
Znamo da popusti uz novčiće važe samo kad se kupuje u COINS sekciji aplikacije ili u Save now i uvek mora da se ide na BUY NOW
ali ako iz nekog razloga hoćete da sačekate sa kupovinom a hoćete tu nižu cenu uz novčiće, ispraznite račun sa kog plaćate (ako imate tu opciju,
ja plaćam intezinom internet karticom i punim/praznim je po potrebi. Možete i da podesite limit na 0-$-€-DIN) i u aplikaciji pokušate da platiti.
Plaćanje naravno neće proći jer nema sredstava na računu ali će vam ta "porudžbina" stajati u orderima pod "To pay" sa iznosom koji bi inače platili
da ste odmah izvršili kupovinu I tu će stajati par dana.
Ako je dobra cena a niste sigurni da li vam treba ili ne treba nešto (yeah, that train departed long time ago 🤣 ) eto vremena da se razmislite ili ako
čekate lovu a naletite na dobar dil!
Nekome možda bude korisno.

@Sirius9
A i ne mora uopste da bude prazna kartica. Ja recimo namerno ne zelim da mi kartica bude sacuvana na aliexpressu, ali kad odem na "buy now" pa dodjem do opcije "add a card", samo se vratim nazad bez dodavanja kartice i on porudzbinu prebaci u "to pay" sekciju.

Znači ima više načina.
Ja sam pre 2-3 dana hteo da uzmem neke magnete, mislio sam da imam dovolno love ali je falilo 20-30 centi pa sam primetio da stoji u To Pay...
Nekad je bila opcija da pitaš prodavca da ti da neki popust (ili ako treba nešto specialno) pa ti on kaže napravi porudžbinu ali nemoj da platiš, pošalješ mu broj porudžbine i on izmeni cenu i to je tad bilo mnogo lakše odraditi ali su kasnije otežali, nisam ni znao da može ponovo da se kreira porudžbina bez plaćanja.

Ili uneseš pogrešan CVC kod (mada se sećam da su neki govorili da je prolazilo uprkos tome, ne znam kojom magijom). Meni je radio taj način sa cvc. Sve se svodi na isto, a to je da nekako ne platiš, iako si napravio porudžbinu. Naravno, dok ne platiš, neće ti poslati

Edit: dodao poslednju rečenicu da ne bude zabune.

Veoma los brijac, topla antipreporuka za isti
Puko sam 450din ili tako nesto za to.
I meni je stigao, ali nisam probao... Po cemu je los, nisam nikada koristio elektricne brijace, tako da pitam cisto informativno, recenzije su ulavnom pozitivne?

Porucio sam jos jedan model(mokro i suvo brijanje)iz ovog posta za 2,51$...:D

Evo i jednog trimera po ceni od 3,70$ uz coins-e i store coupon.

I just found this on AliExpress:
US $16.99 | ENCHEN Boost-B Hair Trimmer For Men Kids Cordless USB Rechargeable Electric Hair Clipper Cutter Machine With Adjustable Comb

Da li postoji tiganj od livenog gvozdja sa besplatnom dostavom. Iskustva ako je neko kupio.

3кг са бесплатном доставом!
Има на Тему, исти су ко Гасикс, вероватно да Гасикс препродаје кинеску робу као своју.

Imaš kod nas čoveka iz Kikinde koji ih lije, na kp ima oglasa, bema šanse da to bude jeftino dovući iz kine zbog težine.

I meni je stigao, ali nisam probao... Po cemu je los, nisam nikada koristio elektricne brijace, tako da pitam cisto informativno, recenzije su ulavnom pozitivne?

Porucio sam jos jedan model(mokro i suvo brijanje)iz ovog posta za 2,51$...:D

Evo i jednog trimera po ceni od 3,70$ uz coins-e i store coupon.

I just found this on AliExpress:
US $16.99 | ENCHEN Boost-B Hair Trimmer For Men Kids Cordless USB Rechargeable Electric Hair Clipper Cutter Machine With Adjustable Comb
Poseko me par puta i nekako je motor spor. Imam i kensen masinicu i ta radi bas dobro.

Porucih i ovaj
Pogledajte prilog 487322
Nisam video u skorije vreme da je cena isla ispod tako da sam pazario sada.

Ako nekome bude trebalo
Takodje, ovaj mi je na putu
https://vi.aliexpress.com/item/1005005266387529.html ja ga platio €29.92
ali sada je nesto blise 29eu.
Odlican pacov, ja ga koristim godinu dana vec. Baterija fenomenalna, ja ga punim jednom u mesec i vise dana. Koristim ga za rad, znaci 8h dnevno.

Stigao Liitokala punjač spomenut na prethodnim stranicama. Plaćen $1.82, ali razočaranje. Trenutno imam samo ladda baterije, kad ih puni čuje se nesnosan coil whine, dok je ikein punjač nečujan.

Dalje, ne prepoznaje i ne puni kad se uključi preko punjača od telefona, već moram preko usb porta od laptopa. Takođe ne radi usb output uopšte, ni za jedan uređaj. I na kraju, u uputstvu piše da čita procenat baterije kad nije uključen na izvor struje, što nije slučaj.

Ako je još neko naručio isti, neka testira svoj kad stigne, pa da vidimo jel ista situacija.

Odlican pacov, ja ga koristim godinu dana vec. Baterija fenomenalna, ja ga punim jednom u mesec i vise dana. Koristim ga za rad, znaci 8h dnevno.
Hoces da kazes da ih imas oba, Rapoo MT750L ili MT760L?
1000004425.jpg
Obradova me postar sa jednim UC i 4 LA paketa 😅
Ali nažalost i infostanom 😢🤣

Neka mi neko samo kaze kakav je po kvalitetu Toocki 65w GAN od njih, interesuje me dal je plastika i lagan, tipa kad se uporedi sa tezinom Anker 65W GAN :)
Ovaj "better quality" sto je stigao plastika obicna, lagan, mada puni iPhone 15 pro max 25-27w, a mrsko mi da na njega vezem laptop da ne eksplodira radi testiranja :D
Mada ovom sam nasao primenu na stolu da stoji da povezem bezicne miseve, slusalice, tastature i telefone da se pune da ne guram kablove u macbook ili komp.

Screenshot 2025-04-07 131536.png

Stigao
Wifi 7 Vs Wifi 6|fenvi 1800mbps Wifi 6 Usb Adapter - Dual Band 2.4g/5ghz For Laptop Pc https://www.aliexpress.com/item/1005005935674287.html?channel=twinner

na nekih 5 metara od rutera 5ghz mreza

17584443158.png

Neka mi neko samo kaze kakav je po kvalitetu Toocki 65w GAN od njih, interesuje me dal je plastika i lagan, tipa kad se uporedi sa tezinom Anker 65W GAN :)
Ovaj "better quality" sto je stigao plastika obicna, lagan, mada puni iPhone 15 pro max 25-27w, a mrsko mi da na njega vezem laptop da ne eksplodira radi testiranja :D
Mada ovom sam nasao primenu na stolu da stoji da povezem bezicne miseve, slusalice, tastature i telefone da se pune da ne guram kablove u macbook ili komp.

Pogledajte prilog 487349
Ja imam ovaj sa dva porta, a onaj sa tri je na carini. Ovaj je dobar. Plastika je lepa, nije lagan. Izgleda kvalitetno... Nemam Anker da uporedim, ali sam zadovoljan.

Prilozi

• IMG_20250407_132206.jpg
    IMG_20250407_132206.jpg
    181.1 KB · Pregleda: 42
  • IMG_20250407_132157.jpg
    IMG_20250407_132157.jpg
    267.1 KB · Pregleda: 45
Imate gomilu testova

npr.

I ja sam dobio toocki od 67w, tu desktop varijantu, i to belu 😆 sa odvojenom kutijicom za strujni kabl...svakako necu otvarati dispute, za 1.78 evra je puna kapa 😀

Stigao Liitokala punjač spomenut na prethodnim stranicama. Plaćen $1.82, ali razočaranje. Trenutno imam samo ladda baterije, kad ih puni čuje se nesnosan coil whine, dok je ikein punjač nečujan.

Dalje, ne prepoznaje i ne puni kad se uključi preko punjača od telefona, već moram preko usb porta od laptopa. Takođe ne radi usb output uopšte, ni za jedan uređaj. I na kraju, u uputstvu piše da čita procenat baterije kad nije uključen na izvor struje, što nije slučaj.

Ako je još neko naručio isti, neka testira svoj kad stigne, pa da vidimo jel ista situacija.
Isto kod mene. Danas je stigao, radi preko USB porta na računaru, na punjaču neće (probao sam dva). Doduše ne žuri i ne greje se.

Vrh Dno