Siri kao da je nazadovala. Koristim povremeno, najvise za kontrolu muzike u kolima i na motoru, biranje playliste itd, vreme, timer... Ali sta god drugo probas, ona ide na web...Sada ne znam sa AI kako radi, idealno bi bilo da da odgovor kao ChatGPT, samo sazeto u jednu recenicu...Totalno beskorisno, nema apsolutno nikakvu funkciju niti radi kako bi trebalo. Siri nikako ne vodi konverzaciju kada ga pitaš neke proste stvari pa se nadovežeš potpitanjem.
Gde bi bio treći red?Jel neko dobio 3 red ikonica na CarPlay-u sa poslednjim updateom?
Nije da mi gori da ih imam, da se razumemo![]()
Ta multimedija je Mercedes, na toj ima prostora za 3 red. Mislim da ne mojoj neće biti, nije ovoliko kockasta. Mogu zmisliti kako je bilo ružno ovakav ekran na Mercu sa 2 reda samo.Koliko sam citao, 3.red se uvodi vise na "kockaste" ekrane (poput ovog ispod) i nije vezan za samo velicinu ekrana. U mom autu je 12" dijagonala i nema 3.reda.
Odradio backup, reset, restore. Opet isto…Uradi backup, clean restore i proveri. Moguće da je nešto prolupao ili je do update-a, ali msilim da bi ubrzo krenuli mnogi da se žale na te stvari tako da bi morali brzo da izbace novu podverziju sa ispravkama.
Šta znači notifikacije ne rade kako treba? Neko ti pošalje na Telegram nešto, tebi dodje umesto toga Facebook notifikacija?iPhone 16
Sinoć sam ažurirao na verziju 18.4 (prešao sa 18.3.2 gde je sve radilo savršeno) i od jutros notifikacije na zaključanom ekranu više ne rade kako treba. Animacija užasno secka kad skrolujem. Da li još neko ima sličan problem?![]()
Kao što sam napisao iznad, animacije, glitch kada skrolujem.Šta znači notifikacije ne rade kako treba? Neko ti pošalje na Telegram nešto, tebi dodje umesto toga Facebook notifikacija?
Kao što sam napisao iznad, animacije, glitch kada skrolujem.
Evo snimka, pritom ovo nije ništa, nekada zna toliko da napravi glitch da to izgleda kao da je slow motion, toliko zabaguje animacija pri skrolu.
14 Pro na 18.4 i to većinom na IG koji jede bateriju… otprilike nekih 7+ sati SoT i ostane mi uveče nekih 20tak procenata kad ga stavim na punjač.Meni je 18.4 ubio bateriju na 15PM. Skroz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari