Vlajković
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.12.2012
- Poena
- 195
Ево, данас се интегрисао у UI 6.1Hoce li Gemini biti integrisan u sistem na One UI 7 u S23 Ultra,kao sto je u S25?
Ево, данас се интегрисао у UI 6.1Hoce li Gemini biti integrisan u sistem na One UI 7 u S23 Ultra,kao sto je u S25?
Ja sam radio i u suštini prvih par dana bude malo bolje, posle se vrati na staro. Martovski update je definitivno osakatio bateriju softverski. Ima i na redditu dosta slika koje svedoče tome da je nakon update-a ljudima BH pao sa 95% na 85%, tako da je očigledno šta je Samsung uradio. Ja sam planirao da se vratim na neki update od letos kada su mi kamere i baterija bile brutalne, međutim mislim da zbog Bootloader verzije to to nije moguće. Probaću da nađem način.Богами, после апдејта на One UI7 пашће један фактори ресет моје ултре. Доста ми је деградирала батерија у последњих годину дана, па да видим може ли се ту нешто урадити.
^ма морам да пробам фактори ресет, сврби ме ресет 😀
Мени је батерија некако постепено деградирала, али ми је некако невероватно да тако драстично деградира. У почетку сам имао 10-12 сати сот-а, сад 7, можда ако натегнем 8. Или да га спојим на акумулатор као пауер бенк 😄
kad je bio nov, prvih par meseci je lagano išao preko 10h. i onda su ga otprilike nakon godinu dana sasekli i sa jednim update-om mu degradirali bateriju za 30% i od tad više nije bilo isto.Tesko da si ikada mogao izvuci 10-12h Sot.😅
С обзиром да година има 365 дана, ти си онда за те две године пунио телефон у просеку 2.5 пута дневно! Шта му учини, човече 😀ja sam pre neki dan pomocu nekog " skrivenog" menija kao video da ima oko 890ciklusa, za nepune 2god
OVo sam uzeo koriscen pre 2-3m, taj pre mene ga urniso...ako su podaci uopste i tacni...al sto kazes to je bas dosta ...С обзиром да година има 365 дана, ти си онда за те две године пунио телефон у просеку 2.5 пута дневно! Шта му учини, човече 😀
Koji je to skriveni meni, tj kako se otvara koristi? Baš da vidim i ja jer sam urnisao telefon od korišćenja, da skontam dal da menja bateriju ili telefon.ja sam pre neki dan pomocu nekog " skrivenog" menija kao video da ima oko 890ciklusa, za nepune 2godnije ni cudo sto mi je sot oko 6h 😂😂
A nov kad sam bio uzeo model 12/256 oko 9-10h je bio sot...tako da malo su oni ovim apdejtovima i malo ona sama po sebi od tolko punjenja i j b g![]()
Na redditu sam nasao, evo i LINKKoji je to skriveni meni, tj kako se otvara koristi? Baš da vidim i ja jer sam urnisao telefon od korišćenja, da skontam dal da menja bateriju ili telefon.
Inače uskoro SoT 3h napolju na 4G 😂
Hvala ti Samsunže
. 1 Via ADB Debugging
You may follow this video.
- Turn on ADB Debugging on the phone. Open phone settings > > About Phones >> Software Information >> Tap on the build number 7 times >> Enter your pin >> Go back to phone settings >> Scroll down and tap on Developer’s options >> Scroll down and toggle on USB Debugging >> Tap OK.
- On your Windows PC, download the SDK Platform-Tools for Windows here.
- Extract the zip file and go into the folder of “platform-tools”.
- Type “cmd” on the address bar of the file explorer.
- Type “adb devices” on the popped up terminal windows. Check your phone now and tap on the allow button when prompted.
- Now, you see a list of adb devices.
- Then, type “adb shell dumpsys battery”. You will get a list of information and the bottom part of it will be looking like the image below.
![]()
- mSavedBatteryAsoc is the Absolute State of Charge (ASOC). The ASOC is a calculated reference value based on the designed fixed capacity value when the battery is manufactured. The ASOC of a fully charged brand new battery is 100% while an aging battery cannot reach 100% even in different charging and discharging conditions while fully charged. TLDR; ASOC can be considered as the battery health in percentage.
- mSavedBatteryUsage: The first 3 digits is the battery charging cycle of the phone. 29850 means the charge cycle is 298.
OVo sam uzeo koriscen pre 2-3m, taj pre mene ga urniso...ako su podaci uopste i tacni...al sto kazes to je bas dosta ...
Pa sad, pazi ako igras igrice ne verujem da mozes iapod 2x dnevno da punis...kakav god da je fon i kakva god da je baterija..ili si tipa napolju non stoop na mobilne podatke....10h sot je bilo kazi ga u normalnom koriscenju(drustv mreze neki poziv kamera itd) a ne u igranju pubg fortnite itdPa nije ga mogao urnisati ako je kupio nov telefon kome je baterija i tom momentu bila bas dobra.😅
Pa sad, pazi ako igras igrice ne verujem da mozes iapod 2x dnevno da punis...kakav god da je fon i kakva god da je baterija..ili si tipa napolju non stoop na mobilne podatke....10h sot je bilo kazi ga u normalnom koriscenju(drustv mreze neki poziv kamera itd) a ne u igranju pubg fortnite itd
Stani, stani! Kako dođe do 2.5 puta dnevno?С обзиром да година има 365 дана, ти си онда за те две године пунио телефон у просеку 2.5 пута дневно! Шта му учини, човече 😀
Ti podaci veze s mozgom nemaju, ciklus nije punjenje, nego punjenje od 100%. Znači 3 punjenja dnevno od 40-73% daju 1 ciklus.OVo sam uzeo koriscen pre 2-3m, taj pre mene ga urniso...ako su podaci uopste i tacni...al sto kazes to je bas dosta ...
Pa ne verujem da racuna ako stavis od 20 do 22 (ili 45 itd) kao jedan ciklus ....890 ciklusa su 890x od 0-100%Ti podaci veze s mozgom nemaju, ciklus nije punjenje, nego punjenje od 100%. Znači 3 punjenja dnevno od 40-73% daju 1 ciklus.
Kupis nov Samsung i odradis 2 do 3 ažuriranja. Nakon toga prestaješ sa ažuriranjima. Videćeš koliko dugo će ti potrajati uredjaj + će kamera biti dosta dobra duži niz godina.Mislio sam da je mit ažuriranje i problem sa beterijom. Ali u poslednje vreme mi se čini kao da je stalno na punjaču.
Kupis nov Samsung i odradis 2 do 3 ažuriranja. Nakon toga prestaješ sa ažuriranjima. Videćeš koliko dugo će ti potrajati uredjaj + će kamera biti dosta dobra duži niz godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari