Reinstaliraj WA. I gledaj koje mu sve dozvole daješ, ne mora da ima sve
Sve odrađeno ranije, osim reinstalacije, pisao sam. Elem, Copy/Paste sa S24 teme:
Da ne ureknem opet, ali deluje mi da je rešeno (valjda neće opet ujutru da se vrati!

). Dakle ovako, već sam pisao da sam maltene sve probao, isključene su sinhronizacije za sve, wipe cash particije itd. Sinoć sam uradio sledeće, ovim redom:
1) sve sinhronizacije isključene (provereno), Gmail, Google, sve osim WA, on se sam vrati, pisao sam
2) nasilno zaustavljanje WhatsApp-a
3) backup kontakata (
jako bitno zbog tačke 4), ali ne na Google, već sa Super Backup-om na telefon, kome je bitno treba backup i liste poziva!
4) traženje Contact storage u aplikacijama (čekirati da se vide sistemske), obrisati njen cash i podatke. PAŽNJA - BRISANJE PODATAKA BRIŠE SVE KONTAKTE SA TELEFONA i istoriju poziva.
5) restart telefona
6) vraćanje kontakata iz arhive Super Backup-a
7) ponovo restart
Rezultat je da danas, uz veće korišćenje telefona nego obično, mahom na 4G (bitno, pošto je Exynos) imam trenutno još 59% baterije, SOT je 1:47 i što je najvažnije Contact storage je pri dnu dugačke liste aplikacija sa nekih 0,3%! Telefon ceo dan hladan, već sam i zaboravio kako to izgleda.

Nemam pojma da li je definitivno rešeno, nadam se da jeste.