Reinstaliraj WA. I gledaj koje mu sve dozvole daješ, ne mora da ima sve
Sve odrađeno ranije, osim reinstalacije, pisao sam. Elem, Copy/Paste sa S24 teme:
Da ne ureknem opet, ali deluje mi da je rešeno (valjda neće opet ujutru da se vrati!
🤣 🤣 🤣 ). Dakle ovako, već sam pisao da sam maltene sve probao, isključene su sinhronizacije za sve, wipe cash particije itd. Sinoć sam uradio sledeće, ovim redom:
1) sve sinhronizacije isključene (provereno), Gmail, Google, sve osim WA, on se sam vrati, pisao sam
2) nasilno zaustavljanje WhatsApp-a
3) backup kontakata (
jako bitno zbog tačke 4), ali ne na Google, već sa Super Backup-om na telefon, kome je bitno treba backup i liste poziva!
4) traženje Contact storage u aplikacijama (čekirati da se vide sistemske), obrisati njen cash i podatke. PAŽNJA - BRISANJE PODATAKA BRIŠE SVE KONTAKTE SA TELEFONA i istoriju poziva.
5) restart telefona
6) vraćanje kontakata iz arhive Super Backup-a
7) ponovo restart
Rezultat je da danas, uz veće korišćenje telefona nego obično, mahom na 4G (bitno, pošto je Exynos) imam trenutno još 59% baterije, SOT je 1:47 i što je najvažnije Contact storage je pri dnu dugačke liste aplikacija sa nekih 0,3%! Telefon ceo dan hladan, već sam i zaboravio kako to izgleda.
🙂 Nemam pojma da li je definitivno rešeno, nadam se da jeste.