Spanjeli
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015
- Poena
- 555
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700G
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk
- RAM
- 32GB Fury
- GPU
- Asus dual rtx 4060
- Monitor
- ViewSonic 3276-2k-mhd
- Tablet
- Mi Pad 7
- Mobilni telefon
- Vivo x100 ultra
- Pametni uređaji
- Watch gt3 pro
Za nekog ko radi sa telefonima prilično si neupućen u materiju. Mnogo je lakše stabilizovati manji nego veći senzor, to je uostalom i logično jer je veći senzor teže "ukrotiti".Sve sam samo ne negativan sa ovim telefonima. Evo imaju treću šansu da naprave nešto kako treba, moglo bi se reći i da treći put padam na to.. bože moj svi se nadamo najboljem samo na PR kineski više nikada ne padam (posebno što, nažalost, utiče još lošije i na druge, ne samo mene, samo realno od sada). Ne znam šta je negativno u tome što sam rekao da porede LYT-818 sa malim UW senzorom, logično je da će biti stabilniji takoreći glavni nego na ajfonu onaj što su "unapredili" posle X godina. Svakako nisam rekao da je loše, štaviše znaju šta treba da reše (samo nešto neće, čekam, ostavljam prostor za to, pričao sam sa zeiss x vivo product menadžerom oko toga).
Što se tih 5 komada Vivo X200 Ultri tiče, sakupite pare i pišite mi.
p.s. fotke nisam ni spominjao, za video i kažem..x200 pro je bio najbolji android definitivno (noću bar), videćemo šta x200u kaže sa ovim setapom.
Na snimku porede uw kamere na oba telefona, a to što iPhone ima mali senzor, ne treba da zanima nas kupce, a još manje Vivo.
Ne znam o kakvom hajpu pričaš ali sada kad imam ovaj tel mogu odgovorno da tvrdim da ima najbolji kamera sistem u odnosu na bilo koji iPhone ili Samsung. Možda iPhone ima video koji je za nijansu kvalitetniji(mislim na kvalitet samog videa) ali ukupan kamera sistem ne može ni da se poredi, vivo je totalno drugi svet i ovo govorim kao neko kome je fotografija profesija.da ne bude hajp pa ništa kao sa x100u samo i sve 100
Vivo x200u će definitivno biti najbolji kamera fon na svetu, jer ovo što su uradili sa x100u je nedostižno za iPhone i Samsung u narednih nekoliko godina.