Šta je novo?

Vivo x200 Series

Ko ima vivo x100/200 da li smart switch može da prebaci podatke sa drugog telefona ili ne? Ako neko može da testira bio bih zahvalan.

Ko ima vivo x100/200 da li smart switch može da prebaci podatke sa drugog telefona ili ne? Ako neko može da testira bio bih zahvalan.
Može, ali ne verujem da može da prebaci sve, kao što bi prebacio između 2 Samsunga. Mom ćaletu sa Samsunga na Honor nije hteo listu poziva recimo. Ne znam da li to ima neke veze zato što je Samsung A70 a Honor ovaj novi magic 7 lite.
Nije mi jasno zašto ne bi koristio neku vivo aplikaciju, siguran sam da i oni imaju nešto slično.
Smart switch je za prebacivanje sa drugih telefona na samsung,
Može da radi na bilo kom telefonu samo je potrebno da oba telefona imaju instaliranu aplikaciju.

Ako ga instaliras na telefon koji nije samsung daje opciju samo "this is old phone". Evo probao.

Smart switch je za prebacivanje sa drugih telefona na samsung,
Netačno. Koristio sam SS i na pixelima i na xiaomi kao na tabletima drugih brendova.
Može, ali ne verujem da može da prebaci sve, kao što bi prebacio između 2 Samsunga. Mom ćaletu sa Samsunga na Honor nije hteo listu poziva recimo. Ne znam da li to ima neke veze zato što je Samsung A70 a Honor ovaj novi magic 7 lite.
Nije mi jasno zašto ne bi koristio neku vivo aplikaciju, siguran sam da i oni imaju nešto slično.

Može da radi na bilo kom telefonu samo je potrebno da oba telefona imaju instaliranu aplikaciju.
Sa samsunga na Vivo sa njegovom nativnom aplikacijom? Ne znam da li može i dali je neko to radio zato i pitam.

Smart switch od samsunga kad se upali na drugom brandu daje ovakvu poruku:
1000068608.jpg

Tako da ne znam kako si uspip na drugim telefonima. Mozda ja nešto krivo radim.

Nemacka ima 6000mah bateriju. Nije to Xiaomi))

Prilozi

• Screenshot_20250320_183446_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250320_183446_Samsung Internet.jpg
    102.6 KB · Pregleda: 43
Smart switch od samsunga kad se upali na drugom brandu daje ovakvu poruku:
Pogledajte prilog 485149

Tako da ne znam kako si uspip na drugim telefonima. Mozda ja nešto krivo radim.
Sad probah i izgleda su blokirali nešto za wifi između razlicitih brendova ne mogu da se povežu iako su na istoj mreži. Preko kabla radi.

SS nikad nije mogao izmedju ne-Samsung telefona, samo Samsung -> Samsung, ostali -> Samsung, Samsung -> PC.

Naravno da je radio uvek i to u više navrata. Z flip 4->Pixel.
Ne znam čemu ignorisanje iskustva već napisanog.
1000046132.jpg

Naravno da je radio uvek i to u više navrata. Z flip 4->Pixel.
Ne znam čemu ignorisanje iskustva već napisanog.
Pogledajte prilog 485264
ne znam stvarno, ja sam ranije pokušavao s22u na Pixel I s23u na Xiaomi 14u i nije htelo, odbijao je, i majci kući sa Samsunga na Honor isto nije hteo.
zato i svaki proizvođač ima svoju neku aplikaciju za prebacivanje podataka, kao Mi Mover, Oppo/OP phone clone, Vivo Easy share, Samsung Smart switch itd.
ovo je ili neka nova eksluziva između Samsunga i Pixela ili su promenili nešto, mada mi to što ti radiš ne liči na Samsung Smart Switch nego na guglov phone transfer

Screenshot_20250321_173224_Brave.jpg

Ma ne pixel je na desnoj ali definitivno ima neki problem. Sa starog pixel koji je fabrički resetovan radi transfer sa samsunga dok na novijem pikselu koji je aktivan kao bekap telefon ima problem. Sa pixel na samsung radi preko kabla. Ne kapiram koji su ovde gremlini ali kapiram da su nešto zeznuli u Smart switch aplikaciji od poslednjeg puta kada sam prebacivao podatke. Evo i video šta se dešava.

Jel ima neko ko moze da dobavi za bench ekipu vise komada x100, x200 da pokupujemo svi to cudo :)

Da neko ponudi x200u po ceni koja ce biti u Kini verujem da bi 5 komada otislo istog trenutka, ostali malo teze, najvise zbog garancije.
@xslvr sto si toliko negativan? X100u je bio eksperiment, kao sto kaze @psychofedex , ali se na kraju pokazao kao odlican tel.
Ocekujem da ce ultra biti u vrhu za fotografije, za video snimke vec videcemo.

Da neko ponudi x200u po ceni koja ce biti u Kini verujem da bi 5 komada otislo istog trenutka, ostali malo teze, najvise zbog garancije.
@xslvr sto si toliko negativan? X100u je bio eksperiment, kao sto kaze @psychofedex , ali se na kraju pokazao kao odlican tel.
Ocekujem da ce ultra biti u vrhu za fotografije, za video snimke vec videcemo.
Sve sam samo ne negativan sa ovim telefonima. Evo imaju treću šansu da naprave nešto kako treba, moglo bi se reći i da treći put padam na to.. bože moj svi se nadamo najboljem samo na PR kineski više nikada ne padam (posebno što, nažalost, utiče još lošije i na druge, ne samo mene, samo realno od sada). Ne znam šta je negativno u tome što sam rekao da porede LYT-818 sa malim UW senzorom, logično je da će biti stabilniji takoreći glavni nego na ajfonu onaj što su "unapredili" posle X godina. Svakako nisam rekao da je loše, štaviše znaju šta treba da reše (samo nešto neće, čekam, ostavljam prostor za to, pričao sam sa zeiss x vivo product menadžerom oko toga).

Što se tih 5 komada Vivo X200 Ultri tiče, sakupite pare i pišite mi.

p.s. fotke nisam ni spominjao, za video i kažem..x200 pro je bio najbolji android definitivno (noću bar), videćemo šta x200u kaže sa ovim setapom.

on hejtuje samo Xiaomi 😁

dam ti ili za Vivo ili za Oppo, samo da vidimo koji je bolji 😁
druže ne kontam koju anegdotu više treba da izvedem jel dovoljno ovako: 14 ultra dušan silni 15 ultra uroš nejaki, xiaomi me (ne) zanima isto koliko i svi drugi brendovi

offtopik: rekordan broj ljudi vidim da vraća 15 ultru..5 drugara kupilo 5 drugara vratilo :)

Vrh Dno