Šta je novo?

Vivo x200 Series

Istina da bi bilo bolje malo niže, ali i ovako nije to toliko daleko.

nikako, nije ni poenta da funkcioniše kad je telefon vertikalno orijentisan.
poenta je da mimikuje kameru i da ti vrh prsta prirodno leži na dugmetu
Pogledajte prilog 482868Pogledajte prilog 482869Pogledajte prilog 482870

ili ovako kako rade Xiaomi I Vivo sa kamera kitom
Pogledajte prilog 482871Pogledajte prilog 482872

a ne ono ja pola telefona kao apple da moraš da polomiš prst na 4 mesta da bi lepo držao telefon, ili, po njihovom genijalnijem rešenju, da zakloniš pola ekrana i eventualno slučajno pritiskaš po ekranu ako bi ga držao kako su ga oni dizajnirali.
Cisto da se ne zaboravi kako je sve pocelo :p

Prilozi

• IMG_20250228_175517.jpg
    IMG_20250228_175517.jpg
    146 KB · Pregleda: 170
Deluje da nije tactile sto bi rekli, nije da nije istina.

Istina da bi bilo bolje malo niže, ali i ovako nije to toliko daleko.
Namestam sad prst na ajfonu i deluje kao da mi bas odgovara ova pozicija na x200 ultra. Ne moze se svima ugoditi, tu je negde izmedju.

Nadam se da su film simulacije u pitanju pored reprodukcije boja :) predobra stvar na njihovim aparatima

Sto bi rekli klinci, Red flag.

eeeeh, svejedno je super. neće biti gcam-a, ali će biti još hladniji telefon sa boljom baterijom.

ove godine je win-win svakako, koji god da je CPU u pitanju. (sve dok nije Exynos 😂)

svejedno misli da 99% ide Snapdragon, ovo su samo naslovi i vesti za klikove kao i svake godine što vrte jer nemaju o čemu drugom da pišu.

Poslednja izmena:
Aj dobrodošao na forum.

Stigla mi juče sa AliExpressa Pro verzija 1TB, uz Google Play, bez kineskih aplikacija i tri zaštitne folije za ekran (880$). Preko istog prodavca kog je neko pomenuo ranije na forumu. Preporuke!
Preko koje carine je stiglo?

Stigla mi juče sa AliExpressa Pro verzija 1TB, uz Google Play, bez kineskih aplikacija i tri zaštitne folije za ekran (880$). Preko istog prodavca kog je neko pomenuo ranije na forumu. Preporuke!
OriginOS ili Funtouch?

Preko koje carine je stiglo?
Kako to mogu da vidim?
U prilogu sam skrinšotovao praćenje pošiljke preko Pošte Srbije.

OriginOS ili Funtouch?
OriginOS

Meni lici na reklamu taj post.
He he, pa i ja sad kad pročitam svoju objavu, stvarno deluje tako xD
Napisao sam samo zato što je meni značila informacija svaka koju sam ovde pročitao.

Tu sam za sva pitanja :)

Prilozi

• Screenshot_20250307_213616.jpg
    Screenshot_20250307_213616.jpg
    105.3 KB · Pregleda: 113
Ništa se preko ovog SS ne vidi.. koji grad je u pitanju?
Mada ovo BEG možda znači BG ..
Jako čudno da telefoni prolaze bez carine i PDV-a, za mene neverovatno.

Kako to mogu da vidim?
U prilogu sam skrinšotovao praćenje pošiljke preko Pošte Srbije.

OriginOS

He he, pa i ja sad kad pročitam svoju objavu, stvarno deluje tako xD
Napisao sam samo zato što je meni značila informacija svaka koju sam ovde pročitao.

Tu sam za sva pitanja :)
Čoveče, umesto što šalješ slike, samo reci u kom gradu živiš? 😄

Koja cena može da se očekuje za x200 ultra na sajtovima tipa tradinshenzen?
Vidim da nije trenutno velika razlika između x100 pro i ultra ali ne znam je l tako bilo i kada je krenuo u prodaju.

Koja cena može da se očekuje za x200 ultra na sajtovima tipa tradinshenzen?
Vidim da nije trenutno velika razlika između x100 pro i ultra ali ne znam je l tako bilo i kada je krenuo u prodaju.
oba su out of stock i nije im bila cena ista u isto vreme. x100 ultra je bio oko 1100e tako da bih ocekivao x200 ultra za ~1200

Jel moze prevod za nas koji smo manje tehnicki pismeni?
Ma nista, ja to na Prodidzijev racun samo, posto proziva Xiaomi kako je ruzan i debeo i kako Vivo lepo pakuje kamere u manji kamera bump i kako pisa po ostalima. :D

Evo mu mali kamera bump 😂

Ne čujem vas tamo doleeeeee... 😁
1000002601.jpg

sreća pa je dxomark relevantan kao RTS otprilike 😂

nego što skrećeš sa teme? 😂 gde je taj mali tanki kamera bump i taj prelepi dizajn?

oba su out of stock i nije im bila cena ista u isto vreme. x100 ultra je bio oko 1100e tako da bih ocekivao x200 ultra za ~1200
Hvala. Trenutno bi brat mogao da mi donese nov, neotpakovan X200 Pro 16/512 iz Nemačke za 750e, što je po meni extra cena. Razmišljam se da li vredi doplatiti 500e razlike za ultru, iako sam se namerio da je čekam. Najbitniji mi je telefoto kod kamere, koji će ostati isti, mada će 35mm glavni senzor biti bitno poboljšanje. SD SOC mi je nebitan, sve ostalo deluje već više nego dovoljno na Pro modelu.

@duki92 uzmes to odma i ne bacas gomilu para za nesto bolji telefon. U najgorem slucaju kad izadje ultra i vidis da li ima neke spec razlike u fotografiji prodas ovde x200 pro za iste te novce i porucis ultru. Izgubio nisi nista a ne cekas na telefon.

Poslednja izmena:
sreća pa je dxomark relevantan kao RTS otprilike 😂

nego što skrećeš sa teme? 😂 gde je taj mali tanki kamera bump i taj prelepi dizajn?
Ne znam kako možeš da budeš Xiaomi zealot kad kamera king aka Vivo X100 Ultra em bolje fotke pravi em izgleda ultra premium za razliku od debelog 15U. Pritom je cena trenutno 750$. Bezmalo duplo jeftiniji :)
Vivo 👑

Ne znam kako možeš da budeš Xiaomi zealot kad kamera king aka Vivo X100 Ultra em bolje fotke pravi em izgleda ultra premium za razliku od debelog 15U. Pritom je cena trenutno 750$. Bezmalo duplo jeftiniji :)
Vivo 👑
ja zealot? nisam znao da sam ja taj koji ide po forumu i vivo temama i piše Xiaomi 👑 kao neki ovde što sa Vivom rade na Xiaomi temama.

samo nemojte da projektujete svoje unutrašnje frustracije na ostale 😂

Vrh Dno