Hm, to mi je onda verovatno promaklo. Ostaje samo da sačekamo i vidimo šta će se desiti.Lučić je jednom spominjao da će biti tipa Cinestar i još neki,znam da neće N1 i Nova S ali bi bilo lepo da ubace ostale.Al da ne skrecem vise sa teme.
Hm, to mi je onda verovatno promaklo. Ostaje samo da sačekamo i vidimo šta će se desiti.Lučić je jednom spominjao da će biti tipa Cinestar i još neki,znam da neće N1 i Nova S ali bi bilo lepo da ubace ostale.Al da ne skrecem vise sa teme.
@terzazak ja koristim poodavno SBB SAT Premium paket,i malore dobih potpuno isti emai iste sadrzine.Prvo MTS valjda ucitava svoje i dodaju jos 90 kanala,a sta ce zadrzati od SBB-a neznan.Meni je aktivan npr onaj manji HBO(3 kanala) i Sinemaplex bese zatim Sinestar cak i 18+Danas mi poslali mail (total TV):
Poštovani,
Obaveštavamo vas da je satelitski TV servis EON SAT (Total TV), kompanija United Grupa prodala kompaniji Telekom Srbija.
Kompanija SBB želi da vas obavesti o detaljima transakcije na jasan i transparentan način. Iako proces još uvek nije u potpunosti završen, korisnici satelitske usluge sada praktično postaju korisnici kompanije Telekom Srbija.
Od 3. aprila, biće vam dostupno preko 90 novih kanala. Po zahtevu novog vlasnika redosled kanala će biti prilagođen Telekom Srbija programskoj šemi – njihovi kanali se ulistavaju prvi, a zatim slede kanali koji nisu u vlasništvu ove kompanije.
Tokom prelazne faze, SBB će pružati punu podršku ovom procesu, kako bi prelazak bio što lakši i bez smetnji. Za punu tehničku i korisničku podršku, biće vam dostupan poseban kontakt centar broj na 19955, sve dok se proces preuzimanja od strane Telekoma Srbije u potpunosti ne završi.
Zahvaljujemo vam se na razumevanju i ukazanom poverenju.
E sad koji kanali ostaju i koji se dodaju videcu sutra. Meni su najbitniji prenosi F1 i Moto GP, a gde ce da ih smeste..
Meni radi super, provereno sinoc na duze, a malo i jutros pre posla![]()
Isto i kod mene, a ukupno zaduženje stoji regularno za mart.@Matrix69 ja sam na starom paketu DTH Total TV sa cenom od 1745 din.
Bezveze sam sad otisao na moj SBB nalog i vidim da racun za februar vode kao ne placen, a platio sam ga jos 11. 03. Vec su dodali i novi racun za mart.
Moracu sutra da ih kontaktiram, valjda nije PS zeznula prenos.
Sad sam ih kontaktirao, imaju problema sa aplikacijom, racuni su placeni ali nisu evidentirali.Isto i kod mene, a ukupno zaduženje stoji regularno za mart.
To se odnosi na kanale. Ako se izbaci kanali jednog tipa, onda se menjaju drugim istog tipa kako bi broj i tip kanala ostao nepromenjen.Na sbb mora da ostane EL, tenis, F1 i ne znam sta jos ima.
Ako ne, raskid ugovora, samo gde preci. Mora da ti ostane ono sto si imao u trenutku potpisivanja. CL nisi imao, mozda doplata, to je uredno.
@terzazak i ostali, postoji tema za Total TV. već je linkovana na nekoj prethodnoj strani. svaka sledeća priča o Total TV povlači za sobom momentalno brisanjeDanas mi poslali mail (total TV):
Isti slučaj, danas sam platio februar očigledno greškom, tražiću im da ga proknjiže na mart. Februar sam platio još 6. februara.@Matrix69 ja sam na starom paketu DTH Total TV sa cenom od 1745 din.
Bezveze sam sad otisao na moj SBB nalog i vidim da racun za februar vode kao ne placen, a platio sam ga jos 11. 03. Vec su dodali i novi racun za mart.
Moracu sutra da ih kontaktiram, valjda nije PS zeznula prenos.
Izvinjavam se, probao sam da je nadjem, nisam uspeo pa sam ovde postavio info.@terzazak i ostali, postoji tema za Total TV. već je linkovana. svaka sledeća priča o Total TV povlači za sobom momentalno brisanje
Sudeći po reči “direktno” rekao bih da nije. Ta reč ne postoji u hrv jeziku.Da nije ovo hrvatski SK?
Jasno je receno od strane SBB da ce veceras da ulistaju kanale Telekoma .Meni zanimljivo u tom saopstenju deo po numeraciji koji zahteva Telekom ..Ivo je verovatno resenje veceras svi migu da gledaju Euroligu.
Ne nego je bolje da sve bude kod jednog. Pa onda taj jedan odluči ma šta će vam neka tamo strana premijer liga, šta će vam formula 1 itd. I onda dođemo da imamo sportske kanale na kojima imamo domaću ligu i ništa više, a plaćamo isto.Zamisli onda taj pakao ako bi barem polovina njih polagala prava na neki sadržaj. Kod jednih Premijer Liga, drugi drže Formulu 1, treći Evroligu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari