Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ma znam, nego ne bih vise mi odgovara da broj ostane u mrezi, nego me interesovalo da li moze vise od 20% koliko mi je nudila, a pre 5 minuta me ista zvala i opet ponudila kao pre 15-20 dana 20%.
Rekoh meni odgovara 50% ako ne odoh u A1, zapisala i zvace drugi koji to i mogu da ponude, ona moze DO 20% da nudi, tako da cu ja 06.04. da idem u poslovnicu i da vidim sta nude(ako me ne zovu do tada sa ponudom koju sam joj rekao) ako daju 50% prihvatam, ako ne prenos iniciram u A1 i tad ce sigurno ponuditi.
Glupo mi da placa 1200 a ne iskoristi ni 1/3 tih minuta, sms i net ne koristi.
600 kinti bi bilo realno i ok za to koliko potrosi ona mesecno, ionako su sve cene duplo prenaduvane i oni to znaju zato i odobravaju 50% kod isteka UO, jer imaju racunicu i sa 50% popusta bolje nego svih 100% da izgube, a opet kazem prenaduvali su SVI operateri sve cene.

MTS poboljšao ponudu za prelaz sa A1, Omorika S 6x1000 i 18x1300. A1 nudi neki stari paket Neo5 za 950din (do sada je plaćan Neo4 1300din a ne potroši se ni tih 4gb što je bilo u paketu).

^ zar nije uvek bila ta ponuda. To izađe 24x50%, koliko znam to važi odavno ili je bar važilo pre par meseci kad sam se raspitivao

Krenuli agenti od vrata do vrata.

Omorika S je 2600 tako da je ponuda 6x1000 pa 18x1300 bolja jer u varijanti 20x50% je cena svih 24 meseca 1300.
50% na 24 meseca je 6x950 sa e-računom 18x1250 sa e-računom. Pošto se 50% odnosi i na onih promotivnih 6x1999.Screenshot_2025-04-03-08-40-22-251_com.android.chrome.jpg

Popust od 50% se obračunava i na povlašćenu cenu od 2000din i na cenu paketa koju plaćate kasnije

Cene sa popustima se računaju ovako: primer Omorika S
2099 din ( cena bez e-računa ) - 50% = 1050 pa na to -100 din za e-račun
2699 din ( cena bez e-računa ) - 50% = 1350 pa na to -100 din za e-račun

Dakle, Omorika S sa 50% i sa e-računom je prvih 6 meseci 950 din pa 1250 din preostalih 18 meseci

IMG_20250403_135407~2.jpg
Ovo je moj ugovor i cena kada je bila aktuelna novogodišnja promocija. Cene su bez e-racuna, a ako se prebacite na e-racun onda su manje za 100din.

Shame Facepalm GIF by MOODMAN

ubiću se majke mi

Moja greška, u pravu si. Umanjuje se mesečni račun za 100din, a ne puna cena mesečne pretplate

Pozdrav, ističe mi ugovor u A1 za vikend ,imam staru NEO5 tarifu. Pročitao sam da mts nudi 50% na 24 meseca, zanimala me je omorika s i nazvao sam ih na 064 733. Međutim, radnica mi reče da je najviše što mogu da ponude 6 meseci po dinar. To mi ne odgovara. Da li je ta varijanta 24 × 50% dostupna samo preko akvizitera i ako jeste molim vas da mi pošaljete broj nekog akvizitera.

Tihi necujan ozbiljan rat. A1 je u 3 kvartalu prosle godine izgubio mali broj korisnika (okon1500 ako se secam. Uveo je promociju godinu dana besplatno mega plan ko predje u A1. Reaguje telekom i daje besolatno godunu dana frepaid plan u globatelu. U A1 prosla promocija stao i telekom. A1 i dalje daje 50% popusta ali na mnogo skuplje cene koje je podigao u avgustu. A1 ide polako lukavo nece da dize frku, imaju sve usluge i samo rafe tiho. Telekom sve nesto glasno nudi svaki dan promocije na sajtu , telefoni na 48 rate, pokloni i cuda.
A1 danas uveo prvi postpejd mobilni intenet totalno neogranicen za nekih 1100 dinara kod telekoma za te pare dobijes smenih 50gb. 😄
A nama ostaje da posmatramo kako se kolju na trzistu cim neko baci masnu ponudu odmah ugrabis tras tras. 😀
Mislis na kucni net 1499rsd za brzinu od 50mb/s ?

Evo update, juce zvala ponovo iz mtsa samo sa 064733, sad nude 30% na 24 mes.
I to sam odbio cekam 06. da probam na moravu 150 da dobijem 50% ako to ne daju, zovem 733 i uzecu 30% j.b.g.

Pozdrav, ističe mi ugovor u A1 za vikend ,imam staru NEO5 tarifu. Pročitao sam da mts nudi 50% na 24 meseca, zanimala me je omorika s i nazvao sam ih na 064 733. Međutim, radnica mi reče da je najviše što mogu da ponude 6 meseci po dinar. To mi ne odgovara. Da li je ta varijanta 24 × 50% dostupna samo preko akvizitera i ako jeste molim vas da mi pošaljete broj nekog akvizitera.
Proveri sa A1, supruga, za koju gledam ponude, je imala Neo 4 i plaćala oko 1450. Na spomen prelaska u MTS i ponude za 50% popusta na 24 meseca su joj ponudili Neo 5 sa 5GB+5GB za 950 dinara mesečno.

ako to ne daju, zovem 733 i uzecu 30% j.b.g.
Svakako ostaje opcija da se podnese zahtev za prelazak u A1. Zvaće opet i tad su šanse da će biti 50% na sve. Uglavnom su na maksimum spremni samo ako je izvesno da će te izgubiti kao korisnika. Čak i ako ne pozovu iz bilo kog razloga, možeš ti njih da pozoveš i kazeš da odustaješ od prenosa. Hoću reći, minimalne su šanse da dođe do neželjenog prenosa.

kakvi su ovo nesposobnjakovići....dobio sam SMS poruku da mi je po zahtevu tom i tom odobren prevremeni raskid ugovora bez plaćanja penala.... Odem danas u MTS i ona gleda, piše neosnovan zahtev za raskid. U pitanju je Super Plan u kom se nalazi i Omorika S.

Kako je moguće da sam dobio SMS da mi je taj zahtev odobren, a da njima piše da nije? Sad je prosledila nadležnima pa se čeka ponedeljak.

Može li ova SMS poruka biti dokaz da su dozvolili raskid?

Screenshot-2025-04-04-16-49-51-277-com-google-android-apps-messaging.jpg

kakvi su ovo nesposobnjakovići....dobio sam SMS poruku da mi je po zahtevu tom i tom odobren prevremeni raskid ugovora bez plaćanja penala.... Odem danas u MTS i ona gleda, piše neosnovan zahtev za raskid. U pitanju je Super Plan u kom se nalazi i Omorika S.

Kako je moguće da sam dobio SMS da mi je taj zahtev odobren, a da njima piše da nije? Sad je prosledila nadležnima pa se čeka ponedeljak.

Ako MTS-u SMS može biti dokaz da su klijente obavestili o promeni cene, tebi može biti joše veći dokaz da je odobren raskid ugovora bez naplate troškova.

Na tvom mestu ja bih prvo pozvao broj iz poruke, i porazgovarao sa njima. Moguće da su tebe obavestili a da sistem još nisu apdejtovali sa rešenjem prigovora.

Ukoliko nešto krene naopako - prvo im pošalješ zvaničan mejl sa obrazloženjem i dokazima (kada si uložio žalbu, kada si dobio SMS, screenshot poruke). Drugi stepen je Ratel, ali ne verujem da će do toga doći.

Hvala na odgovoru. I planiram da se pozovem na taj SMS. Sačekaću ponedeljak i odgovor, a sad vidim da mi se odjednom pojavila opcija "Obnovi ugovor" :D Mada opremu nisu uzeli dok se taj proces ne završi. Kakvi su, samo čekam da dođe naknada za penale do isteka ugovora.

Imaš SMS kao dokaz, nemaju nikakav osnov da ti naplate penale. Pogotovo ako ti na MTS portalu piše da je ugovor raskinut. Jesu muljatori ali mislim da toliko ne bi smeli da love u mutnom.

Svakako ostaje opcija da se podnese zahtev za prelazak u A1. Zvaće opet i tad su šanse da će biti 50% na sve. Uglavnom su na maksimum spremni samo ako je izvesno da će te izgubiti kao korisnika. Čak i ako ne pozovu iz bilo kog razloga, možeš ti njih da pozoveš i kazeš da odustaješ od prenosa. Hoću reći, minimalne su šanse da dođe do neželjenog prenosa.
Sve znam, 99% sam siguran da ce mi kao i za box4 zlatni dati 50%x24, ali nikad nisam to trazio za moravu 150 pa nisam 100% siguran.

Ipak ti je taj BOX najjači paket koji imaju, pa nije neobično da su sa njim najblaži. Javi svakako kako si prošao, korisna će informacija biti.

A zbog čega si raskidao? Zbog uklonjenih kanala iz ponude ili nešto drugo?

Kako ide to oko pretnje prenosom broja? Šta i s kim ugovaram npr. sa A1, koji je sistem da odustanem od prenosa ako ne nazovu iz mts-a?

@SickMF

U A1 odes da preneses broj, onda te zovu iz Telekoma i ponude uslove , koje ako prihvatis ptekine se proces prenosa broja iz A1. Ako ti ne odgovaraju uslovi telekoma izvrsice se prenos u A1.
Pretnja je pucanje praznom puskom. Samo pokretanje prenosa broja shvataju ozbijno. 😀

Nazad
Vrh Dno