Šta je novo?

Supernova (2024)

Zna li neko kakomda se iskuci informacija Bezbedni Rezim?
Resetovao sam gasio palio.
Nece nikako!
Takodje me zanima, da li imate problem sa sporoscu prebacivanja kanala, sa bagovima kod ukljucivanja kanala, kao i sa gubitkom tona na kanalima?

Poslednja izmena:
Ljudi kakva su Vam iskustva sa novim interfejs-om, kod mene ubi kašnjenje, ne mogućnost brog prebacivanja, gubi se meni, koci na kanalima...secka....itd isl..pricam o tv (ne smart)???

Na Move boxu je mnogo bolje nego na samostalnoj aplikaciji. Testirao sam i Move app na EON boxu, ali na 'starom' Move boxu radi bolje.

Ne znam onda o čemu pričaš. Mislio sam da pitaš za novi Move koji je pušten na Move boxu. To mi radi okej.

Poslednja izmena:
Ovo o čemu pričamo već mesecima. Nova platforma koja je puštena, sa izmenjenim interfejsom između ostalog...

Takodje me zanima, da li imate problem sa sporoscu prebacivanja kanala, sa bagovima kod ukljucivanja kanala, kao i sa gubitkom tona na kanalima?
Meni juce nakon azuriranja na novi interfejs, prilikom promene kanala gubio se zvuk. Morao sam da pritisnem pauzu pa play i onda bi se zvuk vratio. Danas vec radi normalno, ima zvuka odmah.

Meni juce nakon azuriranja na novi interfejs, prilikom promene kanala gubio se zvuk. Morao sam da pritisnem pauzu pa play i onda bi se zvuk vratio. Danas vec radi normalno, ima zvuka odmah.
Druze blago tebi.
Gubi ton.
Sporo prebacuje kanale.
Prebacis na jedan kanal, on vrati na rts 1.
Baguje , koči...
Gubi meni programa.
Gubi meni kanala..
Nece da prebaci na kanal pa izadje iz aplikacije...
Ne mogu ni da nabrojim sve probleme...
Ne znam sta da radim...prijavio sam kvar ali oni dok se smiluju da dodju..prodje 3 dana......ne razumem...

Ti si za sada prvi koji je prijavio te probleme,iako je sve jos uvek da kazemo, sveze.
Videcemo da li ce jos neko da se javi sa slicnim problemima, nadajmo se da nece.
Tu nesto debelo nije kako treba.
Mozda bi trebao da ih pozoves da ti zamene box ili daju novi.

Poslednja izmena:
Ljudi Supernova nemam aplaud već dve nedelje, nikako da poprave....175/0.15 ima te li i vi ovakvih problema?Ovi izgleda ne znaju da poprave uz dužno poštovanje.Pozdrav

Probajte da odradite vracanje na fabricko preko ulaska u ricovery mod. Iskljucis box,izbadis adapter drzis dugme za paljenje par sekundi vratis adapter dok ne pustas dugme i vidces posle par sekundi recovery mod kao na telefonu npr. I tu posle imas da brises kesh data fabricka sta te zanima vec

Testirao sam na vise uredjaja i meni najbolje radi app na EON boxu. Radi brzo, u sekundi menja kanale.

Nesto slabije radi na Move Boxu. Ima blago kocenje i radi sporije. Ume da baguje.

Najgore radi na LG App.

Jedino sto valja sto su se setili posle kilion godina da ubace pregled slike kod premotavanja.

A ovo sto se tice racuna i kanala nemam reci. Vise niko ni ne zna ni sta se placa, ni koje kanale su sklonili, sta imas od dodatog, ni kolika je cena racuna. Bog nek nam je u pomoci sa reklamama kladionica i smanjenim zvukom na utakmicama.

Napicu se kao stoka i ima da se pece volina kad se ugase arena i supernova.

Evo meni vec puna 2 dana ne aktiviraju dodatne pakete koje hocu da platim.
Zvao ih u ponedeljak rano ujutru a evo sad utorak vece i nista.
Bukvalno im kazem 'take my money' a oni se neckaju i uz to su me 2 puta zvali da potvrdim da zaista hocu da ih aktiviram i da potvrdim identitet.

Probajte da odradite vracanje na fabricko preko ulaska u ricovery mod. Iskljucis box,izbadis adapter drzis dugme za paljenje par sekundi vratis adapter dok ne pustas dugme i vidces posle par sekundi recovery mod kao na telefonu npr. I tu posle imas da brises kesh data fabricka sta te zanima vec
Hvala, misliš na modem tehnicolor....

Samo mala konsultacija , do pre par dana na starom intefejsu bilo je lako vratiti na fabricka sada tj od danas sa promenom interfejsa nemam pojma gde sento moze učiniti?

Testirao sam na vise uredjaja i meni najbolje radi app na EON boxu. Radi brzo, u sekundi menja kanale.

Nesto slabije radi na Move Boxu. Ima blago kocenje i radi sporije. Ume da baguje.

Najgore radi na LG App.

Jedino sto valja sto su se setili posle kilion godina da ubace pregled slike kod premotavanja.

A ovo sto se tice racuna i kanala nemam reci. Vise niko ni ne zna ni sta se placa, ni koje kanale su sklonili, sta imas od dodatog, ni kolika je cena racuna. Bog nek nam je u pomoci sa reklamama kladionica i smanjenim zvukom na utakmicama.

Napicu se kao stoka i ima da se pece volina kad se ugase arena i supernova.
Nisam siguran ali imam utisak da je aplikacija sada malo vise zahtevna sto se tice i rama i samog boxa,zato vrv i najbolje radi na eon box. Meni konkretno na move boxu isto radi kao i prosla desava se da je spora,nekad je ok,tako ke bilo i na staroj iskreno.
Samo mala konsultacija , do pre par dana na starom intefejsu bilo je lako vratiti na fabricka sada tj od danas sa promenom interfejsa nemam pojma gde sento moze učiniti?
Msm da vise tog menija nema ili ga ja bar ne vidim ovako. Jedino ako imas modovan box pa u launcheru da udjes ali to je vec neka druga stvar da ne produbljujem pricu. Nzm da l ima neka opcija na daljincu da se otvori neki dodatni setings eventualno

Poslednja izmena:
Nisam siguran ali imam utisak da je aplikacija sada malo vise zahtevna sto se tice i rama i samog boxa,zato vrv i najbolje radi na eon box. Meni konkretno na move boxu isto radi kao i prosla desava se da je spora,nekad je ok,tako ke bilo i na staroj iskreno.

Msm da vise tog menija nema ili ga ja bar ne vidim ovako. Jedino ako imas modovan box pa u launcheru da udjes ali to je vec neka druga stvar da ne produbljujem pricu. Nzm da l ima neka opcija na daljincu da se otvori neki dodatni setings eventualno
Ma kakvi nikada ovoliko problema, kablovska negledljiva

Izvadih i ja MOVE BOX iz kutije pošto ga nisam koristio čisto da ažuriram i ovo su moja zapažanja:
1. Fluidno radi, čak ima i animacije za menjanje kanala koje Smart TV app nema.
2. Kvalitet slike mi se nešto i ne sviđa, čini mi se da je na staroj verziji bilo boljih podešavanja.
3. Na starom boxu, čak iako neki kanali nisu bili u sklopu mog paketa npr. na Supernova selfcare portalu kada mi nisu bili aktivirani HBO kanali i XXX oni su na MOVE BOX-u i dalje radili samo bez vraćanja kao i na CAM uređaju, ovde toga nema. Na CAM uređaju mi rade XXX, dokumentarni, muzički kanali dok ovde ne, traži da se kupi, iako je isto hibrid.
4. Fale isto Hayat kanali, par lokalnih, ne znam zašto ih nema kad je već boks hibridan i sigurno dobija signal i za njih.

Izvadih i ja MOVE BOX iz kutije pošto ga nisam koristio čisto da ažuriram i ovo su moja zapažanja:
1. Fluidno radi, čak ima i animacije za menjanje kanala koje Smart TV app nema.
2. Kvalitet slike mi se nešto i ne sviđa, čini mi se da je na staroj verziji bilo boljih podešavanja.
3. Na starom boxu, čak iako neki kanali nisu bili u sklopu mog paketa npr. na Supernova selfcare portalu kada mi nisu bili aktivirani HBO kanali i XXX oni su na MOVE BOX-u i dalje radili samo bez vraćanja kao i na CAM uređaju, ovde toga nema. Na CAM uređaju mi rade XXX, dokumentarni, muzički kanali dok ovde ne, traži da se kupi, iako je isto hibrid.
4. Fale isto Hayat kanali, par lokalnih, ne znam zašto ih nema kad je već boks hibridan i sigurno dobija signal i za njih.
Ne razumem zasto nisi koristio?
Koji ti je stari a koji novi...🤷‍♂️
Svi hoce pametne uredjaje iako za samu kablovsku glupi dvb-c risiveri su zakon.
Hocu samo da mi radi normalno, ne trazim matrix kablovksu i 9D vizuelni efekat

Pa koristim MOVE app za Smart TV šta će mi dva daljinska, a ovaj čuvam jer ostale ukućane nešto i ne zanima video klub i gledanje unazad 😂, a kad kažem stari box, mislim stara verzija, pre apdejta.

ja imam supernovu dugo i sad ocu da se prijavim na novu move aplikaciju a neće.. ne znam što upisem korisnicko ime i lozinku i neće.. zovem ih ne javljaju se nikako..

Nazad
Vrh Dno