ccc, stavili su geoblock samo za Srbiju. Radi sa VPN![]()
![]()
Hahaha, kakvi gadovi.
ccc, stavili su geoblock samo za Srbiju. Radi sa VPN![]()
![]()
Meni ne radi na mobilnom internetu, A1.ccc, stavili su geoblock samo za Srbiju. Radi sa VPN![]()
![]()
Blokirano je da NE radi u Srbiji. Dakle, taj besplatni stream u SD rezoluciji (ne pričamo o N1 stream unutar Eon aplikacija) što je bio na N1 sajtu. Za Bosnu nemam kakva je situacija.ili je blokiran za Srbijanske IP adrese
Nema Arena programa paralelno, samo SK je dostupan na EON-tv van mreže.Verovatno će još neko vreme da rade paralelno sa Arenama dok sve ne ¨legne¨.
ništa, nema arena, sport klubovi su tu i radeVerovatno će još neko vreme da rade paralelno sa Arenama dok sve ne ¨legne¨.
Vi što imate SBB/EON, šta ste dobili do sad od Arena?
Po stoti put, ti kanali ce se i dalje emotivati u Hrvatskoj i Sloveniji! Ne postoje različite verzije po državama, ide svugde ista verzija kanala sa drugim komentatorima.Интересантно да на СК 5-10 иду најаве као да се ништа не дешава. Ту се најављују и еуролига, Ф1, немачко првенство... и то чак за предстојећи викенд.
Знам да је наснимљено од раније, али могли су да пусте било шта друго уместо тих најава.
30 dana ces da platis od tog dana kada potpises raskid,od opreme vracas ono sto su ti dali,ne znam sta ide uz total.Citam temu i sve mi je konfuzno ovo oko otkaznog roka. Da li moze neko da mi da konkretno pojasnjenje za moj slucaj? Total TV korisnik, ugovorna obaveza istekla 04.03.2025. Ukoliko odem u poslovnicu i podnesem zahtev za raskid ugovora, sta dodatno placam i sta treba da se vrati od opreme? Bitno mi je jer ovde kod mene nema poslovnice, moram da idem u drugi grad.
Zar nije to tako odavno koliko ja znam? MIslim da su i ranije imali i Arenu i Sk
Nije. Samo su u Telemach BiH imali i SK i AS u periodu 2017-2021.Zar nije to tako odavno koliko ja znam? MIslim da su i ranije imali i Arenu i Sk
Dali su risiver i tanjir+LNB. Rekli su mi da treba da se vrati "uredjaj" i tu verovatno misle na risiver, ali ovde citam neko je pisao da su trazili sve.30 dana ces da platis od tog dana kada potpises raskid,od opreme vracas ono sto su ti dali,ne znam sta ide uz total.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari