Nisu prodali N1 i Novu ni u HR ni u BiH.videli smo da su u HR I BH prodali N1 jer je tamo drugačija situacija i ti kanali nemaju status kakav ima N1 u Srbiji.
Normalno razmišljanje... Svi oni su u dilu, tako da...Sto se tice sudbine um kanala - nisam cuo u zivotu da je neko prodao kucu a zadrzao sobu za sebe u istoj - pitanje je vremena kada ce da ih ukinu iz ponude.
Tačno tako.Odlicno se razume i shvata sta je prodato , po pojedincima UM ce kada tad ponovo da osnuje svoj kablovski operater , a dotle ce UM kanali da budu na prodatoj sbb mrezi i yettelu a SK se ne gasi verovatno tek krecu sa prenosima koji ce da zasene gledanost AS.
Ljudi, ovo je za mene the end za sk, za um kanale ( ne trenutno al vrlo brzo nestaju iz ponude prodatog sbb i yettela ).
Ko ce vlasnika kablovskog operatera da natera da prenosim bilo koji kanal.
Pravo svojine je apsolutno i neprikosnoveno pravo i tu je pocetak i kraj.
Ali Telekom se ne takmici, valjda ste to dosad shvatili. Njima svakako ostaju postojeci milioni korisnika bez N1 i Nova, gde pritom pridodaju nove TOTAL TV korisnike koje ce ostati bez tih kanala, a i da neki procenat raskine ugovor nema gde nego opet kod Telekoma jer nemaju drugu opciju.
Pritom niko ne zna koliko dugo ce N1 i Nova biti na Yettelu/sbbu, vrlo moguce godinu, dve ili krace.
Da ne pricam koji ce profit Telekom ubirati sad sa sportskim sadrzajem.
Izgleda ne puno, baš magično prestao sa radom free stream N1 (danas je radio):Prvo treba znati da su informativni kanali neprofitabilni pa je tako i N1 gubitas a pitanje je samo koliko ce vremena trebati novom operatoru (tj .koliko su se ugovorom obavezali) pa da ih pusti niz vodu.
Svakako je bio sakriven sa stranice (moglo je samo da se pristupi putem direktnog linka)Izgleda ne puno, baš magično prestao sa radom free stream N1 (danas je radio):
![]()
LiveStream | N1
n1info.rs
Ne mogu sada da tražim, Luka je pričao u svom podcastu koliko su bedne bile satnice na SK i nisu se ~10 godina povećale.Poštujem lojalnost komentatora sa SK ali lojalnost im neće plaćati kredite , najamnine , hranu i ostalo a iluzorno je očekivati da će i dalje vrhunski komentatori imati iste plate radeći sportske vijesti i neke podcast emisije na YT .
Od samog YT verovatno ne može ali od sponzora itekako može.Ne mogu sada da tražim, Luka je pričao u svom podcastu koliko su bedne bile satnice na SK i nisu se ~10 godina povećale.
Da je Srbija normalna zemlja bilo bi logično da ostanu/pređu, a ovako me ne bi čudilo da više para (ne znam kako) može da se zaradi sa YT.
Koji VPN i koja zemlja, meni ne radi?ccc, stavili su geoblock samo za Srbiju. Radi sa VPN![]()
![]()
Sakriven na sajtu, ne postoji link do streama. Preko gugla je vidljivKako sakriven, u Google napišeš N1 stream i on prvi izlazi?
Možda nije bio listovan na sajtu, to se slažem.
Exkluziva SBB/Yettel...Pa čekaj, gase strim a recimo od sutra sto i kusur hiljada korisnika TTV više ne može da ih gleda...da se krstiš i levom i desnom.
A to je drugo, link nemam...@djalf
Ja sam na random probao sa VPN Slovačka serverom i radi 😂 (a sa mojom Orion IP ne radi)
Dakle, pričam o puštaju direktno stream linka ( best-str...) ne o "sakrivenoj"-pa-sad-obrisanoj web stranici sa player-om na N1 Srbija sajtu.
Ima logike, SBB gubi prednost i onda N1 više nema free da privuče korisnike pošto sigurno neće biti u MTS.Exkluziva SBB/Yettel...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari