Ova zadnja Gorenje sa linka kosta 80 hiljada,a mozda se moze naci i povoljnije,ali za taj cenovni rang bolje uzeti Bosch seriju 6,konkretno model SMV4HDX53E ili Electrolux EEG69405L.Pozdrav, zelim da kupim sudomasinu u cenovnom rangu od oko 60.000 dinara. Mislila sam da sam nasla pravu za mene sa dosta opcija - BEKO BDIN386E4AD ali sam imala opciju da probam touch i podesavanje programa i odziv je jako los, moram da pritisnem po par puta da bih aktivirala program. Zatim sam nasla sudomasinu Gorenje GV673A66 i svidjaju mi se opcije, a pogotovo to da moze da se kontrolise putem aplikacije. Takodje, nasla sam i sledeci model GORENJE GV693A60 UVAD koji ima ExtraHygiene sa UV tehnologijom, Jonizator, AutoDose sistem, i Intensive CleanZone, a skuplja je u odnosu na prethodni model oko 10ak hiljada. Ne znam da li te tri opcije vrede toliko. Beko je proizvedena u Turskoj, a Gorenje u Sloveniji, ne znam da li je to bitno. Takodje, bitno mi je da se sve sklapa u korpama, a cini mi se da ovi modeli imaju tu mogucnost.
Nadam se da neko ima iskustva sa pomenutim masinama, kako bih se lakse odlucila.
Hvala.
Takođe treba montirati pravilno front i onda nivelisati mašinu da nema "zevanja" u odnosu na druge frontove, skoro sam radio servis mašine, jedva sam je vratio nazad kako treba...Kako se ona ugradjuje sem sto treba paziti i ovoriti odvod za crevo na sifonu
Izvinjvam se, mislio sam na ugradnju kuhinjeKakva ugradnja sudomasine ?
Kako se ona ugradjuje sem sto treba paziti i ovoriti odvod za crevo na sifonu, meni i zetu se to desilo zaboravili da skinemo poklopac pa je prvo probno pranje malo poplavilo kuhinju![]()
Ok su,ali modeli iz Slovenije.Ta Gorenje sto imas je zapravo Midea (doduse sada imaju isto jeftiniji modeli Gorenje sto prizvodi Midea,obicno pise da li je u Sloveniji ili Kini napravljena).Oćoraveh od skrolovanja 😵 a ništa pametnija nisam. Šta je preporuka/best buy za samostojeću od 60 cm sa tri korpe, poželjno da ima otvaranje na kraju programa i obavezno da se mogu sklapati graničnici u najnižoj korpi?
Šaljemo u penziju (vikendicu) i dalje ispravnu Gorenje GS64314W. Služi, evo ulazi u dvanaestu godinu. Za to vreme je menjana jednom pumpa sa predihtovanjem (oko 14 k je koštalo) i bio je još neki sitan kvar, ali ne sećam se, nešto simbolično je koštalo i brzo je popravljeno. Otkako je imamo, radi skoro svaki dan, kad nismo odsutni zbog odmora i sl. Baš smo je domaćinski "pocepali" i još ima života u njojMana je što joj je pre koju godinu otpala ona najviša prskalica (iznad fioke za pribor) i nismo je zamenili jer nije jeftina zamena (5-6 hiljada sa zamenom). Zapravo i bez nje dosta se dobro opere pribor.
Vidim sad možda za zamenu bi došla u obzir Gorenje G600, ali nisam u toku šta je Gorenje uradilo sa kvalitetom te klase sudomašine otkako smo kupovali ovu prethodnu... Ako bismo već ulazili u igranku zvanu preko 60k, možda i druge marke da razmotrim.
Pa molim za savet, koga ne mrzi 🍻
Electrolux ESM48310SX i plus imas 2+3god garancije, mirna si 5 godina. Ima da se nadje za 60k.Oćoraveh od skrolovanja 😵 a ništa pametnija nisam. Šta je preporuka/best buy za samostojeću od 60 cm sa tri korpe, poželjno da ima otvaranje na kraju programa i obavezno da se mogu sklapati graničnici u najnižoj korpi?
Šaljemo u penziju (vikendicu) i dalje ispravnu Gorenje GS64314W. Služi, evo ulazi u dvanaestu godinu. Za to vreme je menjana jednom pumpa sa predihtovanjem (oko 14 k je koštalo) i bio je još neki sitan kvar, ali ne sećam se, nešto simbolično je koštalo i brzo je popravljeno. Otkako je imamo, radi skoro svaki dan, kad nismo odsutni zbog odmora i sl. Baš smo je domaćinski "pocepali" i još ima života u njojMana je što joj je pre koju godinu otpala ona najviša prskalica (iznad fioke za pribor) i nismo je zamenili jer nije jeftina zamena (5-6 hiljada sa zamenom). Zapravo i bez nje dosta se dobro opere pribor.
Vidim sad možda za zamenu bi došla u obzir Gorenje G600, ali nisam u toku šta je Gorenje uradilo sa kvalitetom te klase sudomašine otkako smo kupovali ovu prethodnu... Ako bismo već ulazili u igranku zvanu preko 60k, možda i druge marke da razmotrim.
Pa molim za savet, koga ne mrzi 🍻
Cak ni ovi modeli iz Slovenije sto izlaze sada nisu dobri. Mnogo ljudi se zali da slabo peru.. Gorenje sudomasine za izbegavanje.Ok su,ali modeli iz Slovenije.Ta Gorenje sto imas je zapravo Midea (doduse sada imaju isto jeftiniji modeli Gorenje sto prizvodi Midea,obicno pise da li je u Sloveniji ili Kini napravljena).
Ma ako kuhinja nije premala, onda žrtvuj bolje taj ćošak. Mi smo petoclana porodica i bukvalno 1 dnevno ili Max jedna u 2 dana se uključuje, a mašina od 60cm 14.Na žalost, kuhinja je takva da stolari kažu da zatvaramo ugaoni element sa mašinom od 60cm i onda u uglu dobijamo jednu "rupu".
I onda u obzir dolazi mašina od 45cm koja bi nam svakako pomogla jer tanjira, pribora i čaša uvek ima na tone za pranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari