Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Evo i Globaltel pušta u batchevima od po 1.000 pretplatnika. Još samo klon karticu za Pixel LTE watch da urade

Prilozi

• Screenshot_20250326-210827.jpg
    Screenshot_20250326-210827.jpg
    31.6 KB · Pregleda: 244
Zar na Pixel telefonima (kao i na ostalima telefonima) Volte funkcija nije u podešavanjima za SIM kartice? Pitam jer hoću ženi da uzmem pixel pa ako je treba da root telefona da bi se uključio Volte da ga odmah precrtam. Na S24U otvorim setings i kucam volte i odmah izbaci opciju koju samo uključim ili isključim.

Zar na Pixel telefonima (kao i na ostalima telefonima) Volte funkcija nije u podešavanjima za SIM kartice? Pitam jer hoću ženi da uzmem pixel pa ako je treba da root telefona da bi se uključio Volte da ga odmah precrtam. Na S24U otvorim setings i kucam volte i odmah izbaci opciju koju samo uključim ili isključim.
Jeste kad nisi u Srbiji...ako nećeš da se cimaš ni najmanje, precrtaj. Takođe Mislim da za shiziku ne treba root ali to će već iskusniji potvrditi.

Mislim da ljudi koji imaju A1 definitivno ne treba da koriste Pixel. Evo ja sam prosle nedelje uzeo Pixel 9 i stvarno sam preadovoljan samim telefonom ali mreza je katastrofa. Nedostupan par puta u toku dana,dosta mu treba dok uspostavi vezu itd. Tako da sam sada u problemu sta drugo uzeti jer sam navikao na cist android 😭

Ne treba root, imas proceduru koju odradis preko neke app za minut(ako si na mts/yettel)
Jedino sto moras posle svakog apdejta da odradis
Koji je to app? I zašto samo mts i yettel? Žena je na a1 i ima pixel 7, a A1 je ugasio 3g valjda, i sada je kvalitet poziva užasan.

Za koliko sada ide 9ProXL realna cena? Nov ili odlicno ocuvan?

Nov ti je oko 780e 128gb.. pa računaj od toga koliko je realna cena za polovan :) kako to već ide

Ja sam imao ovaj flicker kad gledam netflix na 7 Pro, bas me zanima hoce li to biti popravljeno sa ovim apdejtom.

Istekao EDIT:

Popravljen je taj flicker koji sam imao izgleda.

izgleda ima pomaka što se tiče volte na A1:
Na G6Pro radi VoLTE kako treba, na A1 mreži mi je stigla SMS poruka od operatera: "Od danas na ovom broju imate VoLTE uslugu, koja Vam donosi bolju pokrivenost i dostupnost usluga..." Ono što sam primetio je mala ikonica HD koja se pojavljuje pored tajmera kada traje poziv i u listi poziva. Primetno je da se pozivi uspostavljau odmah nakon biranja kontakta odnsono dial -up. To pre nije bilo, čekalo se par sekundi dok se ne čuje zvuk da zvoni ili je zauzet korisnik kojeg pozivam. Shizuku i Pixel IMS su bili aktivni ali koliko sam primetio i u neaktivnom stanju ova opcija HD poziva nekako radi.

Burazer iz Kanade mi je uzeo Pixel 9 Pro u januaru, nisam znao da ima problema sa 4G dok to nisam iskusio lično, nažalost na A1 mreži sam. Koristio sam ga mozda mesec dana, dok nisam izludeo. Vratio sam se na stari telefon a Pixel odložio u fioku.

Procitah par postova gore da je neko dobio poruku od A1 i da sada radi, danas sam ubacio karticu ponovo. Sve iz početka uradio sa shizuku i pixel ims. I dalje isto. IMS status: unregistered. Šteta, a bas sam se ponadao :( nazad u fioku

Nazad
Vrh Dno