bro_zovic
Poznat
- Učlanjen(a)
- 21.11.2021
- Poena
- 35
Sestra nosi pixel 8a, drugar 8 pro, oboje imaju Mts mrezu i cesto su nedostupni u Uzicu. Takodje znam jos neke ljude sa Mts mrezom koji imaju problemSve osim A1
Sestra nosi pixel 8a, drugar 8 pro, oboje imaju Mts mrezu i cesto su nedostupni u Uzicu. Takodje znam jos neke ljude sa Mts mrezom koji imaju problemSve osim A1
Zato što nisu enable volte.Sestra nosi pixel 8a, drugar 8 pro, oboje imaju Mts mrezu i cesto su nedostupni u Uzicu. Takodje znam jos neke ljude sa Mts mrezom koji imaju problem
Volte aktiviraju isljucivo sa shizuku aplikacijom ili mogu da odu u MTS da im oni to rese?Zato što nisu enable volte.
Ne ne, mora sistemski da bude aktivirano u mts-u, a tek posle shizuku / ims.Volte aktiviraju isljucivo sa shizuku aplikacijom ili mogu da odu u MTS da im oni to rese?
Jeste kad nisi u Srbiji...ako nećeš da se cimaš ni najmanje, precrtaj. Takođe Mislim da za shiziku ne treba root ali to će već iskusniji potvrditi.Zar na Pixel telefonima (kao i na ostalima telefonima) Volte funkcija nije u podešavanjima za SIM kartice? Pitam jer hoću ženi da uzmem pixel pa ako je treba da root telefona da bi se uključio Volte da ga odmah precrtam. Na S24U otvorim setings i kucam volte i odmah izbaci opciju koju samo uključim ili isključim.
Koji je to app? I zašto samo mts i yettel? Žena je na a1 i ima pixel 7, a A1 je ugasio 3g valjda, i sada je kvalitet poziva užasan.Ne treba root, imas proceduru koju odradis preko neke app za minut(ako si na mts/yettel)
Jedino sto moras posle svakog apdejta da odradis
Shizuku. Ne radi na A1Koji je to app? I zašto samo mts i yettel? Žena je na a1 i ima pixel 7, a A1 je ugasio 3g valjda, i sada je kvalitet poziva užasan.
Nov ti je oko 780e 128gb.. pa računaj od toga koliko je realna cena za polovankako to već ide
Na G6Pro radi VoLTE kako treba, na A1 mreži mi je stigla SMS poruka od operatera: "Od danas na ovom broju imate VoLTE uslugu, koja Vam donosi bolju pokrivenost i dostupnost usluga..." Ono što sam primetio je mala ikonica HD koja se pojavljuje pored tajmera kada traje poziv i u listi poziva. Primetno je da se pozivi uspostavljau odmah nakon biranja kontakta odnsono dial -up. To pre nije bilo, čekalo se par sekundi dok se ne čuje zvuk da zvoni ili je zauzet korisnik kojeg pozivam. Shizuku i Pixel IMS su bili aktivni ali koliko sam primetio i u neaktivnom stanju ova opcija HD poziva nekako radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari