Pitanje sam postavio u pogresnoj temi,jer se skrenulo sa teme.Nadam se da je ovo prava adresa.
E sad pitanje za nekog ko bi mogao da mi objasni ovo.Moj realan protok je izmedju 9-10 Mb/s,ugovr je 10 MB/s max dostupan.U dole navedenim primerima,trajalo je 15-ak minuta,ostvario sam i do 37 Mb/s.
Kao sto možete videti konekcija je ADSL2+,ali je protok preko bakarne žice,(znam da moze) dostigao ovaj protok,iako su tvrdili da necu imati ni punih 10 Mb/s,udaljenost,žica i klasični izgovori.Inače nije prvi put da se dešava,ali sad sam se setio kad me "snašlo".
Konkretno pitanje je,ADSL2+ koliko se secam je 24/1,da li je zaista potrebna VDSL konekcija da bi se ostvario protok NET 20(koji sam i tržio) koji nudi MTS ili je to samo prica jer nisu sigurni da se može ostvariti.Razumem za prevelike udaljenosti,ali ja sam 1 km udaljen.
I opet,najgore je što je novi NET 20 paket skuplji od starog NET 10.Znači dobijam manje za više para.Pa bolje da plaćam manje za,iako je to recimo 15Mb/s.Nisam pametan,deluje kao klasicna prevara.