Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Verovatno taj profil od 66560kbps nemaju u fast varijanti.

To je to u principu. Tako su uglavnom svima podesili.
Ako malo odeš unazad po temi možeš da vidiš uglavnom različite primere za dodatne STB uređaje. Svi su otprilike tu negde kao kod tebe.
Svima bilo "interlived" osim ako nisu tražili da im prebace na "fast". Mislim da je zbog ispravki greški u prenosu signala i uglavnom se stavi da bi IPTV neometano radio, izbegava se seckanje i "loop" slike koliko mi je poznato.
Sada ti je Ping malo veći, trebalo bi da je oko 10-20ms. Možda može da utiče na online igre, kod mene to nije bio problem. To možeš i da tražiš, da ti vrate na fast, mislim da sam čitao da su to neki uradili ali nisam u toku da li je ispalo bolje ili nije.

Ako nekom teba nova sifra admin : aDm.20#$23.mTs!
Znaci imam modem ZXHN H168N V3.5 V3.5.0P4N1_SRB
probao sam ove dve i nije ni jedna. Samo da napomenem da sam pristupao ADSL modemu preko WiFi ako to uopste ima veze.
admin / aDm.20#$23.mTs!
admin / 20pZt321/mod3m

modem je instaliran januara 2024
ima li neko ideju koja je nova nova sifra za master login

probao sam ove dve i nije ni jedna. Samo da napomenem da sam pristupao ADSL modemu preko WiFi ako to uopste ima veze.
admin / aDm.20#$23.mTs!
admin / 20pZt321/mod3m

Ista stvar i kod mene. Imam 2 boksa, 2 različite adrese. Na Boksu iz marta 2023. godine prolaze stari admin parametri a na novom iz marta 2024. godine ne prolazi nista (u pitanju je novi ZTE V3.5). Izgleda MTS do'akao i turio nove šifre.

Isti problem ni jedna od ovih spomenutih opcija ne radi na istom ovom modemu.

Pozdrav svima!
Da li i kako mogu da na ZXHN H168N V3.5 iskljucim "On demand" i ukljucim " always on" PPPoE konekcije ? Ujutru muke mucim sa onom crvenom lampicom na ruteru jer kada se nakacim sa mojim telefonom nece da dodeli ip pa moram da se snalazim...
Hvala unapred!

admin / aDm.20#$23.mTs!
admin / 20pZt321/mod3m

I mene je isto čudelo pošto je do skoro radilo admin / aDm.20#$23.mTs! a sad neće, samo mogu telekom / telekom ali tu nema ništa spec :[

sve češće moram da klikćem da se verifikujem da nisam bot
jel to stigao nat i na mts?

sreća pa više nisu hidranti već samo jednom štikliram polje

Da li je neko saznao admin pass za ZXHN H168N V3.5 V3.5.0P4N1_SRB?

Probaj

admin
20pZt324N/mod3m.ovaT

admin
aDm.20#$23.mTs!

Ne znam kako ce ruter reagovati posle ali recimo ako znas sifru koja je bila pre promene i sa kojom si mogao da se logujes, probaj da resetujes ruter, prvi login kao admin sa starom sifrom i odmah promeni admin pass, ruter ce se restartovati a da li ce povuci nova podesavanja i sam promeniti pass ponovo ne znam.

Probacu hard reset preko dugmeta iza, takodje, ako povezem ruter na moj TR069 server da li ce raditi internet ili ne?

Idalje nakon factory reset-a ne radi sifra, iskljucio sam bio dsl da se nebi nesto promenilo dok sam pokusavao ali nije pomoglo.

Povuče nova podešavanja... Džaba fabrički reset 😁😔😔😔

Da probam da dobijem odgovor na ovoj temi jer otvorih temu u telefonima, a mozda je trebalo ovde:

Da probaš resetovati ruter, ako znaš podešavanja konekcije, ili da ga menjaš. To mi ne deluje kao problem telefona, zbog te crvene lampice.

Da probaš resetovati ruter, ako znaš podešavanja konekcije, ili da ga menjaš. To mi ne deluje kao problem telefona, zbog te crvene lampice.
Ona je normalna na v3.5, kad nema nikog na wifi kao da ode u sleep mode i ugasi internet, kad se neko poveže odmah se probudi

U svakom slučaju ruter. Ne znam šta ima po podešavanjima tog modela, da pogledaš...

U svakom slučaju ruter. Ne znam šta ima po podešavanjima tog modela, da pogledaš...
nažalost izgleda da je menjana admin šifra i ne zna se koja je, ja sam probao Factory reset sa isključen DSL Line sa starom šifrom ali ne radi ni jedna, izgleda da je preko sw update stavljena nova šifra koja se ne zna. Jedino telekom telekom radi

Pogledaj po temi ili se žali mts-u, ali reci da je sa nekoliko uređaja problem, pola rade - pola ne, a ne sa jednim telefonom. U suprotnom, neće hteti ni da pogledaju, odmah će ti reći da je do telefona.

Ja ti odgovorio šta da uradiš u onoj temi :)

Da probam da dobijem odgovor na ovoj temi jer otvorih temu u telefonima, a mozda je trebalo ovde:
Ruter ti je po default-u podešen na On Demand, podesiš na Always On i neće se više paliti crvena lampica.

Uđeš u podešavanje rutera sa admin nalogom i u opciji internet konekcije zavisi da li koristiš adsl ili vdsl izvršiš promenu opcije.

Prilozi

• Screenshot_20240723_142033_com.android.chrome_edit_429743061560416.jpg
    Screenshot_20240723_142033_com.android.chrome_edit_429743061560416.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 24
Nazad
Vrh Dno