Šta je novo?

Video nadzor - iskustva i saveti

Nisam bio kuci i stize poruka kamera van mreze. Posle mi jave nestalo struje. I dok nisam dosao kuci nije bilo sanse da obnovim vezu. Kad sam se vratio probam na TVu radi, probam na kompu radi, a da bih upario sa mobilnim morao sam da iskljucim adapter za spajanje i posle kada sam ga ponovo ukljucio uparili su se kamera i mobilni bez kucanja sifre, al sam morao ukljuciti BT
Sama se poveže , koja aplikacija i zasto BT , Na telefonu nemas jer puko kucni internet,

e nesto baguje dahua u zadnje vreme i meni. ne znam razlog zasto mi mob app prijavljuje kao offline, ali desi se jednom mesecno mozda da moram da restartujem kameru... sve ok kada pristupam preko mreze, i preko desktop smart pss aplikacije, ali preko DMSS sa androida, nece.
i to nije sigurno vezano za nestanak struje kod mene jer nestanka struje nije bilo

Sama se poveže , koja aplikacija i zasto BT , Na telefonu nemas jer puko kucni internet,
Nisam bio kuci u vreme kad je dosla struja. Dosao sam par sati posle. Aplikacija Imou Life. Pricam o vremenu i povezivanju par sati posle dolaska struje, a i mog dolaska, u to vreme je kucni net vec bio stabilan, i kao sto rekoh aplikacije na win i tvu su radile, samo sam na mobilnom morao da ponovim kompletan postupak povezivanja, tj. da ukljucim BT, da mi treperi zelena na kameri (a za taj uslov sam morao da je iskljucim iz napajanja, mada sad dok kucam razmisljam mozda sam je mogao restartovati iz aplikacije). Dok ortaku na nekoj noname kameri po dolasku struje na mobilnom radi sve bez problema (bili smo zajedno pa znam) i pre povratka kuci. Meni se pokretna kamera malo vise cuje kada se dize u vazduh, jel to tako treba ili? Kad ukljucim mikrofon cuje se kao da skripi kada ide ka gore

Stigao mi je neki poveći update za dmss i sad je interfejs sličniji staroj aplikaciji, sve je preglednije i lakše se pristupa kamerama.

pozdrav, kada se wf kamera poveze sa kablom, kakva je situacija sa njenim wf? da li moze neko da je preuzme? mozda je glupo pitanje ali...

Stigle su mi imou kamere sa temua.
Povezao ih na napajanje i na wifi. Instalirao apk imou life.
Medjutim, kada sam im stavio micro sd karticu , nece nikako da je ucita. Probao 2 razlicite kartice (one zute kodak sa alija, od 64gb), i nece.
Probao na sve kamere, opet nece.
Formatirao ih na laptopu u exFat formatu, opet isto.
Negde gresim, ili sam dobio felericne kamere koje ne ucitavaju microsd kartice?
Slike u prilogu pokazuju sta mi se desava...

Prilozi

• Screenshot_20250318-195529~2.png
    Screenshot_20250318-195529~2.png
    122.9 KB · Pregleda: 43
  • Screenshot_20250318-195731.png
    Screenshot_20250318-195731.png
    57.9 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_20250318-195517~2.png
    Screenshot_20250318-195517~2.png
    61.8 KB · Pregleda: 34
Imaš li neku drugu karticu pa da probaš? Mislim da ti je ovde bilo kakva Sad preko potrebna. Eventualno probaj da formatiraš na računaru sa aplikacijom SD card formater, ujedno isprobaj kako ide kopiranje na isto i kakve su brzine.

• Like
Reagovanja: s5p
Stigle su mi imou kamere sa temua.
Povezao ih na napajanje i na wifi. Instalirao apk imou life.
Medjutim, kada sam im stavio micro sd karticu , nece nikako da je ucita. Probao 2 razlicite kartice (one zute kodak sa alija, od 64gb), i nece.
Probao na sve kamere, opet nece.
Formatirao ih na laptopu u exFat formatu, opet isto.
Negde gresim, ili sam dobio felericne kamere koje ne ucitavaju microsd kartice?
Slike u prilogu pokazuju sta mi se desava...
Formatiraj karticu ,na pocetnoj strani prva levo gde se vidi kartica tu kliknigolo.pnggol.png

Poslednja izmena:
  • Like
Karticu ne formatiras na kompu vec u aplikaciji
Meni je stigla kartica, al nikako da uhvatim vremena da je ubacim. Postoji li mogucnost da se okrene naopako? Recimo na konzolici mi kontakti kartice okrenuti ka gore sto mi nekako neprirodno, a pojma nemam kako ce biti na kameri. A sto se tice ovog citiranog, ja bih je sigurno formatirao na kompu, tako da hvala za to napisano

Meni je stigla kartica, al nikako da uhvatim vremena da je ubacim. Postoji li mogucnost da se okrene naopako? Recimo na konzolici mi kontakti kartice okrenuti ka gore sto mi nekako neprirodno, a pojma nemam kako ce biti na kameri. A sto se tice ovog citiranog, ja bih je sigurno formatirao na kompu, tako da hvala za to napisano
Ima utisnuta kartica kako ide , prvo karticu formatiraj

Imaš li neku drugu karticu pa da probaš? Mislim da ti je ovde bilo kakva Sad preko potrebna. Eventualno probaj da formatiraš na računaru sa aplikacijom SD card formater, ujedno isprobaj kako ide kopiranje na isto i kakve su brzine.
Upravo sam probao drugu, sandisk od 256gb, nece.
Formatiraj karticu ,na pocetnoj strani prva levo gde se vidi kartica tu klikniPogledajte prilog 484986Pogledajte prilog 484987
Kada kliknem tu, izadje mi kao na onim slikama sto sam postavio. Ujedno kod mene je znak na kartici sa crvenim uzvicnikom.
Kada udjem tu , pise: da je softver azuriran, i da nema mreze. I da je abnormalnost skladista.

Mozete da proverite koji je firmware kod vas?
Da li ste stavili region Srbija?
Mozda negde gresim? Postoji li neka druga apk gde mogu to da podesim, sem imou life?
Jel koristite najnoviju verziju imou life apk?

Upravo sam probao drugu, sandisk od 256gb, nece.

Kada kliknem tu, izadje mi kao na onim slikama sto sam postavio. Ujedno kod mene je znak na kartici sa crvenim uzvicnikom.
Kada udjem tu , pise: da je softver azuriran, i da nema mreze. I da je abnormalnost skladista.

Mozete da proverite koji je firmware kod vas?
Da li ste stavili region Srbija?
Mozda negde gresim? Postoji li neka druga apk gde mogu to da podesim, sem imou life?
Jel koristite najnoviju verziju imou life apk?
Probaj karticu u drugom uredjaju i tako ces eliminisati ispravnost kartice, ili je mozda ne gurnes do kraja (lupam sad)

@s5p posto ove kamere dolaze redovno sa starijim firmware-om, uradi update iz imou aplikacije na poslednju verziju koju ti ponudi, kartica ovde nije potrebna, radio sam dosta puta update bez da je stavljena microSD, pa nakon sto se kamera restartuje i odradi njenu rutinu okretanja pokretne, probaj sa formatom micro sd iz imou aplikacije.

Probaj karticu u drugom uredjaju i tako ces eliminisati ispravnost kartice, ili je mozda ne gurnes do kraja (lupam sad)
Rade kartice na drugim uredjajima
@s5p posto ove kamere dolaze redovno sa starijim firmware-om, uradi update iz imou aplikacije na poslednju verziju koju ti ponudi, kartica ovde nije potrebna, radio sam dosta puta update bez da je stavljena microSD, pa nakon sto se kamera restartuje i odradi njenu rutinu okretanja pokretne, probaj sa formatom micro sd iz imou aplikacije.
To i pokusavam iskljucivo preko imoulife apk, ali mi kaze da je poslednja verzija kod mene...
Nelogicno, trazi da azuriram, a kada odem u toj sekciji, pokazuje da je poslednja verzija.
Ociti bug, na sve tri kamere.

Imao sam i ja problem sa Sandisk karticom, isto prikazivalo problem sa karticom.
Stigla mi nakon toga Imou ubacio i sve radilo normalno. Da li je ta moja Sandisk bila loših karakteristika, da nije namenjena za piši-briši uslove ne znam, uglavnom sa Imou karticom proradilo sve kako treba.

Imao sam i ja problem sa Sandisk karticom, isto prikazivalo problem sa karticom.
Stigla mi nakon toga Imou ubacio i sve radilo normalno. Da li je ta moja Sandisk bila loših karakteristika, da nije namenjena za piši-briši uslove ne znam, uglavnom sa Imou karticom proradilo sve kako treba.
Nisam pametan...
Kod mene je verzija 3.001.0000000.1.R.250111
Kod tebe je znaci noviji firmware, a meni kaze da imam 'najnoviji'...

Sad sam stavio neku prastaru karticu od 8gb, nju je ucitao, tj zeleni stikliran znak , ALI kada udjem na njoj opet mi izlazi da azuriram firmware i nista mi ne nudi kao na slikama kod @kalin62
Njesra su te zute kodak kartice, trebao sam crne poruciti..

Naravno da treba uredjaj da je iskljucen, kad se ubacuje, izbacuje kartica...
Mora se uvek, kako je i napisano , gore, formatirati iz njega...
pozz

Moje,komsije ,prijatelji neznam ni ja kolilo kamere i sd kartice zuto crne stiglo , sve radi kako treba i svi zadovoljni za ove novce
Od 128gb dovoljno za nekih 15/20 dana ,sve zavisi od podesavanja
U oblaku preplata za ovu kameru dupla kosta 5.50 $ za jednu kameru kosta 3,5$
1000024155.jpg

IMG_20250319_125316.jpg
Uzeo sam ove zute.
Testirao ih na laptopu, brzina ne prelazi 20/5
Zeznuli me zesce
Trebao sam ove crne sa uzmem sto si ti postavio
Evo linka gde sam ja porucio, izbegavajte tu prodavnicu
I just found this on AliExpress:
US $7.50 | Kodak Memory Card High Speed 100MB/s 32GB A1 Class 10 UHS-I 64GB 128GB Micro SD Card V30 U3 TF Card for Camera Smartphone Game

Koja verzija citaca ti je u laptopu
Kako to da proverim?
Laptop je asus n55s
Evo rezultata od obe kartice
Isti su mi rezultati i preko citac kartica ubacen u usb2.0 i usb 3.0, a i direktno kada je ubacena kartica u citac sd kartice

Prilozi

• IMG_20250319_131526.jpg
    IMG_20250319_131526.jpg
    558.6 KB · Pregleda: 16
  • IMG_20250319_132448.jpg
    IMG_20250319_132448.jpg
    504.8 KB · Pregleda: 21
Meni ovo lici na USB 2.0 brzine, u samom laptopu taj citac 99% ima USB 2.0 brzine jer imam Asus N550JK koji ima takodje 2.0 citac.

Ako imas citac kartica koji se posebno ubada, i on mora da bude 3.0, ne samo port u koji ga ubadas

• Like
Danas sam montirao Imou kameru kupljenu na Temu - u.
Ne znam da li mi je zapeo neki felerican primerak ali ovo je uzas ili nesto ne radim kako treba :(
Nikako ne uspevam da je "pomeram" preko aplikacije.
To je tako sporo i "ide kako ona hoce" recimo hocu da je pomerim desno idem onom strelicom i nista se ne desava kad posle nekog vremena ona stoji na krajnje desnoj poziciji,pokusavam da je vratim levo ona opet isto nista se ne desava i onda ona zabola na krajnje levoj poziciji.
Stara kamera kupljena nova na buvljaku (stara mozda 2 godine) je radila preko icsee aplikacije i ona je "tecno" isla kada i koliko dugo joj drzim strelicu na strani na kojoj hocu da ide.
Ova sada je uzas celo vece se mucim i nikako ne mogu da je dovedem na poziciju koja mi treba.
Cesto zabode i izbaci "play error.tap to refresh"
Ne znam sta da radim?

Slab wifi signal, slab net, veliki ping...? Naravno i da je ping na kameri 0-5 a nema šanse da je tako mali, to je opet neka vrtsta streama koja će uvek kasniti, tako da nemoj da očekuješ instant okretanje, nije to mrežna upravljača tastatura spojena kablovima. U odnosu na iscee, ycc 365 i ostale kineske bućkuriše ova imou za 30ak evra je best buy!

Stigle i meni ove Dual Cruiser 3 komada i 3 Kodak kartice od 128GB. Namontirao danas i sve radi odlicno, iskreno prezadovoljan za ovaj novac.

Nazad
Vrh Dno