Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Popusti su 70-80%, meni pola pola, tako da nesto mozda bude jos jeftinije

2.92$

I just found this on AliExpress:
US $18.73 | Baseus USB Type C Charger 20W Portable USB C Charger Support Type C PD Fast Charging For iPhone 15 14 13 12 Pro Max 11 X 8 Plus

Anker 240W 0.9m 1.72$, nije official radnja ali trebalo bi da je ok

US $20.00 | Anker 240W USB-C to USB-C Cable Bio-based Nylon Braided Data Cable Environmentally For iPhone 15 iPad Pro MacBooks Android

12.35$ sa kuponom radnje od 1$

US $31.98 | SOUNDPEATS Life lite Wireless Earphones Bluetooth V5.3 Earbuds With Dual Mic and Gaming Mode ENC Tech
Ovaj model koji su izgleda napravili u 10 milijardi primeraka je 3.5$

US $22.70 | Choice Lenovo GM2 Pro TWS Wireless Headphones Earphone Bluetooth-compatible 5.3 Waterproof Headset with Mic for Xiaomi iPhone
21$, ne pratim ali su navodno dobre

US $70.80 | Machenike K500-B61 Mini Mechanical Keybaord 60% Form Factor 61Keys Gaming Keybaord Wired Full Key Hot-Swappable RGB Backlit

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: Rio
Aneng digitalni termometar, 3,84$ MKD coins

US $29.19 | ANENG TH203 Digital Infrared Thermometer -50~600℃ Temperature Meter Non-contact Pyrometer Tester IR Hygrometer Industrial Tool
Na temu je oko 1300din
Sa povratom kredita ("100%") ispada jeftinije, ako gledamo da ce biti i carina na ovih 3.84$.

Poslednja izmena:

Da li je neko narucivao ovu stvarcicu i pitanje za forumase kako vam se cini?
Nisam ovaj, poručivao sam druge. Odlično je i korisno. Jedini "problem" je kod nekih što je slab šraf ispod držala telefona, pa ne može telefon da stoji baš u svakom položaju. Nekad se od težine malo iskrene. Ali to je bukvalno traženje dlake u jajetu. Veći mi je problem što nemam naviku da ga nosim. 🤣

Ako niko niko jos nije nabavio P40i, Boze zdravlja ja cu pa javljam moje utiske :D
1742329309239.png
@Apple Ako budem i A40 nabavio pa cu da dam sud :p

Jesu li toliko dobre I vredne 😁
Gde iskopa sve kupone

Poslednja izmena:
Anker radnja mi redovno šalje

Strimer Arylic S10+ trenutno izadje $48.06, kontaktirao sam prodavca, rad je da napiše na pošiljku malo manju vrednost. Merkam ga već neko vreme, verovatno ću ga naručiti. Potražite ga u My discount finder-u, coins sekcija, MK nalog.

US $133.44 | Arylic S10+ Wireless Music Streamer 3.5mm Jack Aux Bluetooth Audio Receiver for PC Audio Jack Adapter AUX Wireless for Multiroom

Poslednja izmena:
Hmm prvi put vidim LR.....NL da mi šalju paket sa tim oznakama.

Jel neko rece da ove mini lampice za ključeve nešto ne valjaju? Sad su mi 1.1$

US $4.56 | Mini Portable Flashlight Rechargeable LED Torch Outdoor Brightest For Fishing Keychain COB Light Magnetic Camping USB Emergency
Meni je skoro stigao jedan dečiji satić LR..... NL. Tada su me prvi i jedini put zvali iz niške carine da pitaju koliko sam platio, da bi obračunali PDV.

Imam preko 200 porudžbina, sve preko niške carine, nikad me nisu pozvali da pitaju - samo rebnu i zdravo. :D

Meni je skoro stigao jedan dečiji satić LR..... NL. Tada su me prvi i jedini put zvali iz niške carine da pitaju koliko sam platio, da bi obračunali PDV.
Hello,

Thank you for contacting Anker.

Please note that the declared price on the package is usually $7 per unit. If you purchase 2 units, we will declare $14 on the package.

For the low-value products like Headphones, Speakers, and Charging products, we will declare $7; for the Robot Vacuum Cleaner products; we will declare $49; and for the projector products, we will declare $99.

Sorry that we cannot make sure about the customs fee since the package was randomly selected for inspection by the customs.

Still hope this information is helpful for you. For further questions, we are happy to assist.

Thank you for your understanding and your patience as we work towards getting you what you need.

To su pisali kad sam ih pitao da deklarišu sa manjom cifrom. 😂

Vredi li nešto od ovih jeftinijih slušalica, ili ipak samo anker .. ?

3 i 5$ u zavisnosti od verzije, MKD Save Now ili Coins, gde prvo naleti

US $21.19 | ANENG A3006 Digital Multimeter Pen Type 4000 Counts AC/DC Voltage Meter Tip Test Zero Fire Line High Precision Electric Tools
Koji unimer od ovih aneng preporucejete? ja koliko vidim svi mere bukvalno iste stvari jedino ovaj 3009 I'ma voice I jednu bateriju sto nije nesto bitno...

Mada I cene svih modela su skoro iste.
Meni se nekako najvise dopao 3005b

Shipping im je skup sve je preko 5$ uglavnom.

Hoca je dobar brend.
Te ja imam i ok su ako ih platis do €11.48 ili i manje.

Sa store kuponom bih uzeo ove sluske za 17eu:

Poslednja izmena:
Da li je neko mozda uzimao neku onu malu aku polirku? Malo sam zapustio auto pa reko mozda moze nesto da se malo zamaze i ispolira :D

Cisto kao prize land mikro transakcije:
Store kupon+mkd coins (opcija samo kabl 3 dinara)
€1.14 | AUFU Magnetic USB C Cable PD60W USB C to Type C Fast Charger Type C Cable for iPhone Macbook Samsung Xiaomi Magnet Charger Wire

Store kupon+mkd coins (0.5m 2 dinara), imaju dva kupona tako da mozete vise vode na istom oglasu
€2.28 | Cat 6 Ethernet Cable LAN Network Cord Cat6 Standard Gigabit High-Speed Internet Cable for Router Switch Modem Laptop Gaming

2x Store kupon + mkd coins (2m 1 dinar)
€2.82 | Short 0.1M 0.2M 0.5M CAT6 Flat UTP Ethernet Cable Network Cable 50M RJ45 Patch LAN Cable Ethernet CAT 6

Na Lixda oglasu mozete da uzmete 10m za 1.4€, mada kabl nije nylon braided 🤮
Ako je neko nasao slicne kupovine do 10 dinara, javite mi se u inbox. Treba mi jos 10 kupovina da bih skupio za one xiaomi tws sluske.

Koji unimer od ovih aneng preporucejete? ja koliko vidim svi mere bukvalno iste stvari jedino ovaj 3009 I'ma voice I jednu bateriju sto nije nesto bitno...

Mada I cene svih modela su skoro iste.
Meni se nekako najvise dopao 3005b

Shipping im je skup sve je preko 5$ uglavnom.

A3008 imam licno, nije imao shipping i izasao me oko 12$ sa sve opremom, bez opreme je bio 8$, a mislim da i sada moze za iste pare da se uzme, mozda i za manje zbog akcije.

Isti djavo kao A3009 samo nema kineskinju u sebi :) Ispod ti je moj post pa se prebaci na njega za fotke

Elem, Stigao Aneng A3008 stapni unimer, izasao 12.03$ u punom paketu a mogao je da se uzme i za 8-9$ bez dodataka, onako na prvu loptu skroz dobra naprava.

NCV detekcija radi i solidno je osetljiva, Live detekcija radi, Auto rezim radi, merenja deluju dovoljno precizno ali nemam pri ruci punih AAA alkalnih pa sam stavio matoru punjivu Ansmann bateriju za probu ispravnosti.

Zvuk je dovoljno glasan ali ne i iritantan, levo od displeja postoji svetlosna signalizacija u dve boje, zelena i crvena, Crvena se pali kad se pipne faza (Live) a u NCV rezimu kad se bas priblizi nekom polju, dok na pocetku detekcije svetli zeleno. Ima cak i malu lampicu na vrhu za "nocne" radove.

Sve u svemu fina stvarcica za u dzep i brze provere tamo gde vucaranje amper kljesta i unimera nije idealno.

US $24.91 | ANENG A3008 Digital Multimeter Auto Intelligent Sensor Pen Tester 6000 Counts NonContact Voltage Meter Multimetre polimetro

Ma nahvatacu neki sa free shippingom, nije skupo nego shipping kvari racunicu...

Ali neke razlike izmedju tih modela ja ne vidim...?

PRO modeli imaju samo vise tih nepotrebnih dodataka, slovo B u oznaci znaci da ima crni ekran...
Ostale razlike su samo kozmeticke, svi mere iste stvari
a kinezi naprave spisak kao da ne mere iste stvari.

Da li ima neko proporuku za USB lemilicu do $15 $20 sa bar jednim vrhom? Napajanje nije obavezno. Nebitno da li je klon ili "original".

Ma nahvatacu neki sa free shippingom, nije skupo nego shipping kvari racunicu...

Ali neke razlike izmedju tih modela ja ne vidim...?

PRO modeli imaju samo vise tih nepotrebnih dodataka, slovo B u oznaci znaci da ima crni ekran...
Ostale razlike su samo kozmeticke, svi mere iste stvari
a kinezi naprave spisak kao da ne mere iste stvari.
Pro ti je samo prica sa dodacima, uzmi sta god naleti jeftino, A3006 imas par strana unazad za 2.93$ ukupno, kacio sam

Da li ima neko proporuku za USB lemilicu do $15 $20 sa bar jednim vrhom? Napajanje nije obavezno. Nebitno da li je klon ili "original".
Moja preporuka ide za Alientek T80 za smd i manje lemove, ili T80P za vece stvari, bile su nesto iznad $20 sa jednim vrhom u doba popusta krajem prosle godine.

Preporuka za kabal za Xiaomi Poco X3 NFC,nece vise brzo da puni,puni sporo ili se zeza sporo-brzo,imam zamenski sa Alija neki,radi brzo punjene ali me zeza na racunaru ne mogu da prebacim podatke,ne vidi ga i stalno onaj zvuk usb-a kad se stavlja i vadi usb.

Preporuka za kabal za Xiaomi Poco X3 NFC,nece vise brzo da puni,puni sporo ili se zeza sporo-brzo,imam zamenski sa Alija neki,radi brzo punjene ali me zeza na racunaru ne mogu da prebacim podatke,ne vidi ga i stalno onaj zvuk usb-a kad se stavlja i vadi usb.
Na 13T ovaj prikazuje Najbrže punjenje 67W
US $2.45 | Original Xiaomi 6A Usb Type C Cable Charger Turbo 120w Tipo Fast Charging Cabo For Mi 13 12 11 10 Pro Poco F4 Redmi Note 12 K50

Ovaj sam ja uzeo za moj 13T pro za 2.05$
Napuni skroz za nekih 30-40min. 0 do 100%.

Essager USB Type C Cable 6A 120W For Xiaomi 14pro Led Display Fast Charging Charger USB C Cable Data Cord For Realme Black Shark

Hoca je dobar brend.
Te ja imam i ok su ako ih platis do €11.48 ili i manje.

Sa store kuponom bih uzeo ove sluske za 17eu:
Ove donje W35 zvuce za 17 dinara. Tezak krs.

Da li ovo moze da radi bas kao usb modem? Vidim da ima tri verzije koju uzeti ? Plan mi je da budę ukljucen u Mikrotik i da budę backup link
Sad je 1.8$, za rezervu ako nista drugo

US $20.54 | 4G LTE Wireless USB Dongle Mobile Broadband 150Mbps Modem Stick 4G Sim Card Wireless Router Home Office Wireless WiFi Adapter
4.6$

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno