Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Svaka cast ljudi na svim preporukama i ja sam kao hepo kockica i svasta uzmem sto mi mozda sad i ne treba. Oci vide te sitnije novce i odmah za novcanik da se naruci, ali ovo vise pisem da na kraju i ne ustedim jer mi se sve cesce desava da paketi i ne stignu do mene.

Meni su dali papir za carinu (oko 2200 dinara) danas mi stigao paket sa Alija.

Hvala za @urade što se potrudio da pomogne, ali su popusti koje dobija praktično nikakvi, pa ništa nismo uspeli da uradimo.

Postavljam opet ali na vecem(80%) popustu, mkd coins 1.5-3.5€ zavisi od modela. Da bi ste nasli oglas morate u coins sekciji da odete na search pa pretrazite "kz iem" pa poredjate po broju prodaja. Sva tri modela su pri vrhu.

I just found this on AliExpress:
€16.85 | KZ EDX PRO 10mm Dual Magnetic Circuit Dynamic Drive Earphone HIFI Bass Earbud Sport Noise Cancelling Headset KZ ZSTX ZSN PRO ZAS

€16.96 | KZ EDX PRO X Dynamic Drive Earphone HIFI Bass Earbud Sport Music Cancelling Headsets KZ EDX PROX ZSTX ZSN PROX EDC EDA ZVX

€22.08 | KZ ZVX Earphones Dynamic HIFI Bass Earbuds In Ear Monitor Headphones Sport Noise Cancelling Headset

Za koju namenu ti treba C port ?
Да прикачим телефон преко type c кабла на рачунар. Напред су ми само 2.0 портови а 3.0 су на задњој страни кућишта тешко доступни. Поред два 2.0 порта има једно место па бих ту нови кабал да изведем. МS социјала кућиште. :)

Mislim da imaš PCIe USB C karticu.
Имам само type A нигде С. Зарђао сам, је л` би могла још једна картица да се стави на моју плочу? о.0

Е овај ми треба, знаш кад бих нашао, никад! Хвала ти пуно.:giggle:

@Момчило

Direktno sa adapterom koji je predlozio @Dali74 ne dobijas brzo
punjenje , a za prenos podataka za ispod 1$ imas da biras kvalitetne
USB A-C kablove duzine 2m ( preko Coin-a MK )

Gomila novih modela telefona ( jos uvek ) ima USB-C 2.0 port.

Имам само type A нигде С. Зарђао сам, је л` би могла још једна картица да се стави на моју плочу? о.0
Mislio sam na ovako nešto. Ja sam razumeo da ti treba tip C port na računaru.
US $8.46 | PCIE to Dual Type C Expansion Card PCI Express X1 to 2Port TYPE-C USB 3.2 GEN1 5Gbps Convert Card Riser ASM1042 Chip for Desktop

Ima veliki izbor zenskih carapa (nisu one sto mi prizeljkujemo 😃) , konkretno ove 0,13$ idu od 0,11$ do 0,15$ za komad.

0,18$ sa kablom samo, za ostale potrebno platiti dostavu

Za decu, malo ispod dolara 5 komada

0,13$

0,16$

0,11$

Sve što je "Choice" ne šalju kod nas!

Nabo je nešta što je extremno jeftinije za normalnu našu cenu i odma nište ne ide ka nama preko choice.

Posto za tu i slicne lampe treba da se nabave baterije. Da li na TEMU-u mogu da se nadju iole kvalitetne 18650 Lithium Rechargeable Battery ???

Da li moze neko ko je uzimao od Voltme global flagship store-a onaj 20W adapter da mi proveri, da li on sad ide i dalje kao "aliexpress selection standard", i da li ga je kinez poslao kao UC ili LA posiljku?

Posto za tu i slicne lampe treba da se nabave baterije. Da li na TEMU-u mogu da se nadju iole kvalitetne 18650 Lithium Rechargeable Battery ???
Nisam kontaktirao prodavca, mozda se dobija baterija vec u lampi, a druga je kao dodatna.

Meni je cena jos bolja 3.28$. Hajde ko se bolje razume. Jel bolje da uzmem ovo od onog Stenkol punjaca iz Ikee? 99% vremena bi sluzio za punjenje AA i AAA baterija.

Mislim da je Liitokala bolja opcija za litijum jonske baterije, barem Lii-500 model koji imam. Za AA i AAA mislim da je Stenkol taman.

Litokala punjac za 5.86$ preko mkd coinsa
MKD1,231.79 | Liitokala Lii-202 18650 1.2V 3.7V 3.2V AA/AAA 26650 10440 16340 21700 20700 14500 18490 NiMH Lithium Battery Smart Charger
Sada sam uzeo za 1.86$. Pretražite Litokala u coins sekciji, ima i sa 80 posto popusta.

Ima li uopšte razlike između skupljih Litokala punjača i ovog sa 2 slota, osim naravno u broju slotova?

Već imam ikein, a nemam nijednu 18650 bateriju, pa ne znam da li uzimati ovaj, ako je inferiorniji što se punjenja tiče u odnosu na recimo 500 model.

Informacija za one lampice koje je Burgija postavio: Kinez poslao SunYou postom umesto tamo navedenom Cainao.
Ako se neko pita zasto je to bitno, to su one posiljke koje kuriri preuzimaju umesto Poste.

Nazad
Vrh Dno