Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Jeste li uzimali bezicne punjace i koje? Telefon mi podrzava do 50W..
Bezicno punjenje je zgodno jer nema kablova ali ne treba ocekivati velike brzine punjenja. Moj Samsung od pre nekoliko godina se bezicno puni sa max 12-15W a mislim da nisu mnogo napredovali od tada.

Glavni problem kod bezicnog punjenja je toplota, sto se posebno oseti preko leta. Gubici energije na prenosu izmedju kalemova se pretvaraju u toplotu i greju bateriju, a kada telefon detektuje povecanu temperaturu spusta snagu punjenja.

Tako da po meni najbolji bezicni punjaci bi bili oni sa aktivnim hladjenjem sto nisam mnogo vidjao na aliju. Ima nekih koje reklamiraju sa ventilatorom ali jedan dodje bez ventilatora a kod drugog se skoro i ne oseti da duva. Kad dodam spoljni ventilator, puni max snagom sto je tih 12-15W, inace obara na 5-7W sto je dosta sati za celo punjenje. Ovo obaranje snage se inace ne vidi na telefonu, sve vreme pise fast wireless charging ali merenje pokazuje da se snaga periodicno obara da ohladi bateriju.

Poslednja izmena:
Kodak 64GB $1.25 i 128GB $2.55, ako neko još nije kupio, koini i NMK.

I just found this on AliExpress:
US $7.50 | Kodak Memory Card High Speed 100MB/s 32GB A1 Class 10 UHS-I 64GB 128GB Micro SD Card V30 U3 TF Card for Camera Smartphone Game
Jel kupovao neko ovo? Jel klasika kopija sa fake prostorom?

@Dali74

To je taj adapter , ali istu funkciju ce obaviti i OTG USB C na USB 3.0 ( oko 0,5$ )

Да ли постоји кабал који би ми омогућио да са H110M PRO-VD плоче изведем type C "утичницу" на кућиште?
Нашао сам https://vi.aliexpress.com/item/1005006490580371.html?spm=a2g0o.productlist.main.45.249f4025JGQAem&algo_pvid=4e35e6a9-92e7-489f-8f9d-d1635ac9ecc3&algo_exp_id=4e35e6a9-92e7-489f-8f9d-d1635ac9ecc3-22&pdp_ext_f={"order":"30","eval":"1"}&pdp_npi=4@dis!RSD!509.91!191.89!!!4.73!1.78!@211b680e17420753979766287e7931!12000037395706761!sea!SRB!0!ABX&curPageLogUid=qts4aCps2Oin&utparam-url=scene:search|query_from:

али нема женски улаз који бих могао да поставим на кућиште.
Mislim da imaš PCIe USB C karticu.

Uzeo i ja sada thx 😊
Morao sam da kopam kroz search u novčićima.

Nekoliko budget KZ iem slusalica na 70% off mkd coins

€16.08 | New KZ EDC PRO HIFI 3.5MM AUX Wired Earphone Dynamic High Performance Monitor In-Ear Earbuds Detachable Cable Harman EDXPRO Lite

€21.60 | KZ ZVX Earphones Dynamic HIFI Bass Earbuds In Ear Monitor Headphones Sport Noise Cancelling Headset

€18.51 | KZ EDX PRO 10mm Dual Magnetic Circuit Dynamic Drive Earphone HIFI Bass Earbud Sport Noise Cancelling Headset KZ ZSTX ZSN PRO ZAS

€20.56 | KZ EDX PRO X Dynamic Drive Earphone HIFI Bass Music Earbud Sport Noise Cancelling Headset KZ EDXPROX ZSTX ZSN PRO ZAS EDA ZVX

€26.62 | KZ ZSN PRO 1BA 1DD Hybrid Drive In Ear Earphones HIFI Metal Bass Earbud Sport Music Headset Replaceable

€25.07 | KZ X Angelears Libra Ultra-Wide Frequency Dynamic HiFi In-Ear Earphone IEMs Monitor With 0.75 Replaceable cable

I video o opisu raznih modela

Da li je viđao neko možda plastične tiplove na boljem popustu?

4$ MKD Coins, radi i na powerbanku.

US $20.67 | 4G LTE Wireless USB Dongle Mobile Broadband 150Mbps Modem Stick 4G Sim Card Wireless Router Home Office Wireless WiFi Adapter
MKD Coins, razne duzine, HDMI 2.1 8k kabl 3m ispadne 7.5$, sve ostale varijante su jos jeftinije

US $14.08 | Baseus HDMI-Compatible Cable for Xiaomi Mi Box 48Gbps Digital for PS5 PS4 8K 2.1 4K 2.0 HDMI-Compatible Splitter 8K/60Hz Cables

Bezicno punjenje je zgodno jer nema kablova ali ne treba ocekivati velike brzine punjenja. Moj Samsung od pre nekoliko godina se bezicno puni sa max 12-15W a mislim da nisu mnogo napredovali od tada.

Glavni problem kod bezicnog punjenja je toplota, sto se posebno oseti preko leta. Gubici energije na prenosu izmedju kalemova se pretvaraju u toplotu i greju bateriju, a kada telefon detektuje povecanu temperaturu spusta snagu punjenja.

Tako da po meni najbolji bezicni punjaci bi bili oni sa aktivnim hladjenjem sto nisam mnogo vidjao na aliju. Ima nekih koje reklamiraju sa ventilatorom ali jedan dodje bez ventilatora a kod drugog se skoro i ne oseti da duva. Kad dodam spoljni ventilator, puni max snagom sto je tih 12-15W, inace obara na 5-7W sto je dosta sati za celo punjenje. Ovo obaranje snage se inace ne vidi na telefonu, sve vreme pise fast wireless charging ali merenje pokazuje da se snaga periodicno obara da ohladi bateriju.

Cijenim odgovor! Vidim da su svi od 15w do 20w, vise cu se orijentirati na vanjski dizajn pa koliko odradi posao odradi.
Zanima me type c to hdmi kabal, odradit ce svaki posao ili imaju kakvi kvalitetniji?

Da li ima pametnih satova koji mogu da mere tj. prate pritisak u krvi?

Zeblaze Ares 3 pro ima tu opciju, ali nisam siguran koliko je tačna...

Gde bese ima reklama za tu lampu😂😂😂

4$ MKD Coins, radi i na powerbanku.

US $20.67 | 4G LTE Wireless USB Dongle Mobile Broadband 150Mbps Modem Stick 4G Sim Card Wireless Router Home Office Wireless WiFi Adapter
MKD Coins, razne duzine, HDMI 2.1 8k kabl 3m ispadne 7.5$, sve ostale varijante su jos jeftinije

US $14.08 | Baseus HDMI-Compatible Cable for Xiaomi Mi Box 48Gbps Digital for PS5 PS4 8K 2.1 4K 2.0 HDMI-Compatible Splitter 8K/60Hz Cables
Zanimljivo, uzeo sam ovaj Baseus kabl i Fenvi wi-fi adapter, različite prodavnice ali dobih isti broj za praćenje. Izgleda ustvari jedan prodavac.

U toj Choice prici se velika vecina stvari salje sa istih mesta, nista cudno

1.85$, za nezahtevne

US $21.54 | New Lenovo LP40 Pro Bluetooth V5.3 Earphones Punchy Bass Sound Headset Full Comatiblbe With Android IOS Lightweight Headphones
512GB 17.65$, 480GB isto tu negde

US $16.06 | Walram SSD 1TB 512gb 2.5 SATA3 120GB 240GB 256GB 128GB 480GB 500GB Hard Disk HDD Solid State Drive For Desktop Laptop

Vrh Dno