Zar si morao da objavis, a ja ga sinoc kupio za 0.94$ 😂I just found this on AliExpress:
US $6.36 | VILOYI 8 Modes High-Pressure Shower Head Fall Resistance Black Handheld Showerhead Water Saving Bathroom Shower Accessories
![]()
VILOYI 8 Modes High-Pressure Shower Head Fall Resistance Black Handheld Showerhead Water Saving Bathroom Shower Accessories - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
0.61$ mkd coins
Uzeo sam vec jednu, i perfekcija za taj iznos, svi smo odusevljeni.
Upravo porucio jos jednu za rezervu ili poklon. 😀
€2.87 ovde ^_^Meni 3.88e sa mkd. 0.24e popust sa coinsima.
Meni za ove dve stavke skinuli 600 coincaskinuli mi 10000 coina![]()
Ovo je nestalo nocas, okruglo 10000 ,najava je za 28.02@dedamrsoje
Sada imaju rok trajanja 6 meseci. Na stranici za novčiće gore ide šetajući tekst gde piše koliko će da ti nestane na kraju meseca.
Ja ga uzeo na temu za nekih 676 dinara ali trodelni set.Tu rucku koja koristi filtere i crevo i nosac.Dobio popust na jedan proizvod pa iskoristio i uzeo ovaj trodelni set.Ja tražim onaj sa filterima za vodu, ali slabo ima popust za taj.
32 i 64 sto sam porucivao su bile ok ali 256 je bila fake tj 64gb sa prikazanim laznim 256gb pa ih ne uzimam vise vec mahom sad uzimam kodak,sandisk i samsung kartice.Kartice Microdata da li su ok?
Meni je na Aneng A3010 brzo crkao zvučnik.Pored zivog Kodaka trenutno ne postoji apsolutno nikakav razlog da se rizikuje s drugim karticama.
Elem, Stigao Aneng A3008 stapni unimer, izasao 12.03$ u punom paketu a mogao je da se uzme i za 8-9$ bez dodataka, onako na prvu loptu skroz dobra naprava.
NCV detekcija radi i solidno je osetljiva, Live detekcija radi, Auto rezim radi, merenja deluju dovoljno precizno ali nemam pri ruci punih AAA alkalnih pa sam stavio matoru punjivu Ansmann bateriju za probu ispravnosti.
Zvuk je dovoljno glasan ali ne i iritantan, levo od displeja postoji svetlosna signalizacija u dve boje, zelena i crvena, Crvena se pali kad se pipne faza (Live) a u NCV rezimu kad se bas priblizi nekom polju, dok na pocetku detekcije svetli zeleno. Ima cak i malu lampicu na vrhu za "nocne" radove.
Sve u svemu fina stvarcica za u dzep i brze provere tamo gde vucaranje amper kljesta i unimera nije idealno.
I just found this on AliExpress:
US $24.91 | ANENG A3008 Digital Multimeter Auto Intelligent Sensor Pen Tester 6000 Counts NonContact Voltage Meter Multimetre polimetro
![]()
ANENG A3008 Digital Multimeter Auto Intelligent Sensor Pen Tester 6000 Counts NonContact Voltage Meter Multimetre polimetro - AliExpress 1420
Taj mi se uopste nije dopao, izgleda kao probna lampa sa dodatnim funkcijama.Meni je na Aneng A3010 brzo crkao zvučnik.
Naprotiv. Sve ostalo ima, samo tu opciju nema! 🤣Taj mi se uopste nije dopao, izgleda kao probna lampa sa dodatnim funkcijama.
stigla mi je lampica, ovo je bukvalno jedna od najboljih stvari koje sam uzeo na aliu za ulozen novac..toliko dobro svetli, ima neke opcije i za zuto plavo crvenu svetlost, fenomenaln stvar, i steta sto nisam uzeo vise komada![]()
Mini Portable Flashlight Rechargeable LED Torch Outdoor Brightest For Fishing Keychain COB Light Magnetic Camping USB Emergency - AliExpress 39
Odlicna lampa kao privezan za kljuceve.
1,27$ preko MKD i coina.
steta sto nisam uzeo vise komada
Ima ih i dalje, uzeo sam i ja, dobro sija, ali nisam nacisto kako se koja opcija pali,gasi...stigla mi je lampica, ovo je bukvalno jedna od najboljih stvari koje sam uzeo na aliu za ulozen novac..toliko dobro svetli, ima neke opcije i za zuto plavo crvenu svetlost, fenomenaln stvar, i steta sto nisam uzeo vise komada
Dobra stvarčica, samo što mi spada s ključeva s one njihove alke. Moraću nešto sam da nabudžim na to.stigla mi je lampica, ovo je bukvalno jedna od najboljih stvari koje sam uzeo na aliu za ulozen novac..toliko dobro svetli, ima neke opcije i za zuto plavo crvenu svetlost, fenomenaln stvar, i steta sto nisam uzeo vise komada
Kao probna lampa je jako los ,pisti i na 0 i na fazu kabla. Preosetljiv je.Taj mi se uopste nije dopao, izgleda kao probna lampa sa dodatnim funkcijama.
Kad drzis dugme upali se glavni snop na najace, dva puta kad kliknes pali se glavni snop, i svaki klik pojacava/smanjuje snop.Ima ih i dalje, uzeo sam i ja, dobro sija, ali nisam nacisto kako se koja opcija pali,gasi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari