Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Respektabilno...da si gurao ispod 5% imao bi preko 10h sot što mi dosad bilo nezamislivo za samsung (osim note 3 dok ga nisu ubili nekom nadogradnjom tipa 4.2 na 4.4 ili tako nešto beše). Sad ako si zadovoljan svime na tel, ugasi nadogradnje sistema i uživaj u tel (imaš kupca za isti za 2-3 god kad budeš prodavao) ☺️😉👋🏻

Zna li neko mogu li maske sa S24 obicnog da odgovaraju na s25 obicni,,,pitam zbog maski

Stigao S25 Ultra 256gb, uzeo u A1.

Imam jedno pitanje, izvinjavam se ako je vec bilo reci o tome.

Ja uz njega nisam dobio nikakav punjac, samo kabal. Imam Xiaomi punjac od 67W, ako i jedan od 25W. Da li smem da punim telefon na njima ili moram da nabavim neki originalni Samsungov punjac?

Stigao S25 Ultra 256gb, uzeo u A1.

Imam jedno pitanje, izvinjavam se ako je vec bilo reci o tome.

Ja uz njega nisam dobio nikakav punjac, samo kabal. Imam Xiaomi punjac od 67W, ako i jedan od 25W. Da li smem da punim telefon na njima ili moram da nabavim neki originalni Samsungov punjac?
Nema punjača od S21 serije u pakovanju ako ne i pre..

Vakum zvuči onako kao "novije" i "originalnije" a u stvari me podseća na onaj jeftini aparat za zatvaranje plastičnih kesa.

Vakum zvuči onako kao "novije" i "originalnije" a u stvari me podseća na onaj jeftini aparat za zatvaranje plastičnih kesa.
Da...da sve se razumemo. Napade me čovek kada sam napisao vakum,kao da ga vakumiraju sa tangama. Još koju godinu pa ćemo samo kabal da dobijamo u tom "vakum" pakovanju 😁

Mačkica mala ostala uz svog mlađeg,većeg brata. Sumnjam da će ikada Samsung sa ovim procesorom izbaciti ovakvu lepotu.
S23 običan,jača verzija 8/256gb

20250310_185358.jpg20250310_185424.jpg

Slazem se sa pozitivnim komentarom za bateriju. Dosta bolje nego na 15 Pro uz veoma slicno koriscenje.
Steta sto manji uredjaji imaju dosta slabiju bateriju od Max/Ultra serije.

I ja primjetim da je baterija sve bolja i bolja na plus verziji
Skinut jutros u 6 sa punjaca, trenutno 57% sa 3,5h SOTa

Stiže s25u posle nedelju dana preko firme
Sve ok, ali:
  • boje blede i čudne
  • sporiji net na wifi

Za boje ste i pisali ali mi nije jasno oko wifi
Sa starim s22u izbijam 560/58 a sa novim ne može da pređe 250/58 - možda sam nešto zeznuo, ali generalno uradio sam kloniranje starog telefona...

Kupih neko "staklo" i masku, kad shvatiš da sa tim staklom ne radi otisak prsta (ili nešto grešim?)

Sve u svemu, osim savršene baterije, malo lepršavijeg rada - ništa specijalno

Znam da sam dosadan - navikao sam se na telefon i nisam prilazio S23U za vikend. Danas sam uzeo u ruke S23U, i potvrdio sam da je feeling premium na kvadrat u odnosu na S25U. Jedini veliki plus koji ne mogu da osporim je baterija.
Sve u svemu, S23U jos nije otisao u oglase :)

Zao im folije.Ne postoji odavno kod Samsunga vakum pakovanje.Ja mislim da od Note 8 nisam vise dobio takvo pakovanje (bar "premium" modeli..ne znam za ostale).I ovo se pretrgnu sto moraju nesto da odstampaju na kutiji

Znam da sam dosadan - navikao sam se na telefon i nisam prilazio S23U za vikend. Danas sam uzeo u ruke S23U, i potvrdio sam da je feeling premium na kvadrat u odnosu na S25U. Jedini veliki plus koji ne mogu da osporim je baterija.
Sve u svemu, S23U jos nije otisao u oglase :)

Jesi svikao ekran i boje 😆😁

Vakum se uvek podrazumevao telefon u kutiji sa celofanom ....
Kupujes telefon preko oglasa i pise vakum pakovanje.Sto znaci da kutija nije otvarana uopste..
Zato je zargonski uvek bilo reci o vakum pakovanju kad neko prodaje,odmah znas da nije telefon otvaran i da je bukvalno nov..
Sigurmo se nikad nije mislilo o vakumu kao u nekoj vakumskoj kapsuli..😀

Nazad
Vrh Dno