DarkoDjeric
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 135
Znači sada kada pređem sa s22u na s25u - moraću da metem naočare![]()
Pa ako volis da ekran sa jakim bojama s24 i s25 dodju "bledi".😅
Znači sada kada pređem sa s22u na s25u - moraću da metem naočare![]()
Jedino što meni pomaže na S24U je isključenje automatskog osvetljenja - ručno podesim koliko mi treba da bude vidljiv na direknom suncu ( obično blizu maksimuma ). U ručnom režimu nema maksimalne nite ali se bar ne zatamnjuje posle 5 minuta.Bio je postavljen neki "workaround" da se isključi to zatamnjivanje ekrana na jakom suncu, ako se ne varam, ali ne mogu da ga nađem...?!
Stanite, stanite. Sva ova priča i u ovoj temi i u temi od s24, a ljudi drže na auto osvetljenju???!!!Jedino što meni pomaže na S24U je isključenje automatskog osvetljenja - ručno podesim koliko mi treba da bude vidljiv na direknom suncu ( obično blizu maksimuma ). U ručnom režimu nema maksimalne nite ali se bar ne zatamnjuje posle 5 minuta.
@Proday u pravu si, izgleda da ce resenje biti da malo ne gledam S23U i da ga zaboravim lagano![]()
Bilo bi izvrsno kada bi mogao koristiti ovaj AI feature dok razgovaram sa svojom ženom.Počeo sam da koristim ozbiljno AI na Samsung telefonu za nešto što nije gimmick. Kada se iz Samsung browsera otvori vest na nekom domaćem sajtu npr, umesto da čitam minutima opširno, na dva klika mi sumira tel članak u tezama tj u 5 rečenica i za 15 sekundi sam gotov i znam suštunu. Koji odmor za mozak kada ne parsiram duge tekstove u glavi a ni ne nagađam čitajući samo naslov vesti kao pre.
Meni se S24U ponaša jednako ( loše ) po pitanju oleofobije bukvalno od prvog dana , tako da mislim da tu nema nikakvog "premaza" koji se "troši i skida" ,već da je staklo samo po sebi tako pripremljeno procesima u fabrici. Da postoji bilo kakav premaz, on bi se trošio nejednako po ekranu i to bi sigurno bilo vidljivo iz aviona, ali nije tako - isto je po ćoškovima ekrana koje skoro nikad i ne diramoPitanje: kako se drze vasi S24U (i S25) po tom pitanju? (za S25U je verovatno jos uvek rano, videcemo za par meseci)
Ja sam bio u toj greški i ostao bez nota 4 svojevremeno tako da...Na šta tačno da pazi kada je 90% takvih ponuda na kp od preprodavaca?
A oduzimanje telefona je urbana legenda, ako se i desio neki vanredan slučaj, to je na nivou statističke greške...
BIla je priča da promobi to više ne gleda, tj ne zanima ih ugovor, već samo da je legitimna garancija.a telefon uzet kod operatera se zna da se garancija ne može ostvariti ukoliko je potrebno da se zameni telefon.
Baterija izdrži više nego što ja mogu biti budan. Od 7 ujutru napolju sa Spotify streamingom na airpods. Mnogo browser čitanja sa rezimiranjem. Mnogo chatgpt upita i priče. Sunčan dan i ekran uz naočare za sunce bez problema može da se vidi. Bez njih još lakše. Mana je što su dugmići za zvuk desno a na ajfonu levo gde ti je i palac ako držiš tel levom rukom a kuckaš desnim palcem. Mala rupa za kameru je mnogo bolja od onih barova na iphonu. Mana s25+ je otključavanje otiskom i licem. Radi ali ne uvek i desi se da traži pin zbog 5 grešaka uzastopno da me skonta. Čim se obučeš na glavi drugačije ne skonta te. Možeš registrovati alternativni izgled lica pred izlazak ali smor je plus ni to nije moćno kao Faceid. Punjenje je baš brzo sa 2.0 punjačem. 0 anksioznosti oko baterije.Ima li nekog sa S25 plus,kakvi su utisci,baterija,displej,neka mana?
Ne gleda ako treba popravka ali, kao što sam i napisao, ako treba zamena onda ništa. Jer zamenu ne radi servis. Kao i za svu tehniku on samo da potvrdu da se ne može popraviti, pa sa tom potvrdom ideš kod prodavca. Prodavac, u ovom slučaju operater, traži nosioca ugovora i niko drugi ne može.Jesi siguran, to je ipak švercovan telefon, uhapse švercera, da ne kažem kp prodavca, i krenu da jure prošvercovanu robu...😜
BIla je priča da promobi to više ne gleda, tj ne zanima ih ugovor, već samo da je legitimna garancija.
Ako je neko sveže upućen, može da potvrdi/ospori.
Nije sa telefonom izvršeno krivično delo, pa da ga policija oduzima. Možda je tako bilo pre, ali sada su tu izvršitelji, i oni ti oduzmu auto, stan, kuću. Neće juriti neki telefon?Ne gleda ako treba popravka ali, kao što sam i napisao, ako treba zamena onda ništa. Jer zamenu ne radi servis. Kao i za svu tehniku on samo da potvrdu da se ne može popraviti, pa sa tom potvrdom ideš kod prodavca. Prodavac, u ovom slučaju operater, traži nosioca ugovora i niko drugi ne može.
Kao što kažem, uvek pre bih kupio od švercera je ima i njih dobrih pa možda uspem (a možda i ne) da ostvarim garanciju ali barem isključujem mogućnost da mi policija zakuca i uzme telefon.
Naravno, ovo ne važi ako uzimate od nekog poznatog čije ime je na ugovoru. To je onda idealna opcija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari